Burun ameliyatı sonrasındaki görüntü

benim ameliyathanede çekilmiş bir sonrası fotoğrafım yok varsa da ben görmedim ama burnumun şeklinden gidişatından çok memnunum, görmemek daha iyi belki de, insan herhangi bir beklentiye girmiyor

barış beyin yaptıgı burunlar birkaç yılsonra bile çok güzel duruyor ,

çok başarılı ama biraz tuzlu sanırım

Bence daha kötüsü olmasın diye dua etmelisiniz yanlış operasyonlar yada talihsizlikler nadirde olsa yaşanıyor ama öncesi sonrası birebir olmasada mümkün oldukça yakın sonuçlar elde edilebiliyor bence endişe duymayın kolay degıl ıylesme surecı uzun ınsanı canından bezdiriyor

Benım amelıyatım sağlık sorunlarıyla ılgılıydı devlette olmustum dolayısıyla before after olmadan ortaya ne çıkarsa kısmetti sonuç olarak eskisinden iyi oldu

Bugün tamponlarım ve atelim çıktı kalın derili olmama rağmen şimdilik memnunum ben kemik eğrili kemer ve burun ucum düşüktü inş bu şekilde devam eder doktorum da gayet ilgili

Bende devlette oldum.Ben doktorun devlette ki son hastasıydım..Benim şekli iyi ama küçültmeyi unutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…