Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bi zamanBurun ameliyatı sonrasında tamamen ne kadar süre sonra burun ameliyat masasındaki görüntüye kavuşur?
Genel olarak kavuşmuyor. Ben aynısı olanı görmedim. Burun ucu düşüyor veya dokular iyileşirken farklı bir şekil alabiliyor. O nihai sonuç değil kesinliklearkadaşlar ben anlamadım yani doktorların masada çektiği öncesi sonrasindaki sonrası görüntüsü gerçek değil mi burun o görüntüye kavusmuyor mu şişlikler indikten sonra![]()
Ne kadar oldu sizin? Şuan nasıl görünüyor burnunuz?ya çok üzüldüm şu an
Ben kalın deriliyim yani orta kalın deri iyileşme sürecimin biraz daha yavaş olacağını biliyorum ama sonuç olarak o masadaki görüntüye kavuşcam diye hevesleniyodum üzüldüm gerçektenGenel olarak kavuşmuyor. Ben aynısı olanı görmedim. Burun ucu düşüyor veya dokular iyileşirken farklı bir şekil alabiliyor. O nihai sonuç değil kesinlikle
Umarım güzel bir sonuç alırsınız ama dediğim gibi burda yazılanları okursanız zaten kimsenin burnu masadaki gibi değikBen kalın deriliyim yani orta kalın deri iyileşme sürecimin biraz daha yavaş olacağını biliyorum ama sonuç olarak o masadaki görüntüye kavuşcam diye hevesleniyodum üzüldüm gerçekten
Öyle ama memnun olan kesim de var azınlıkta da olsa umarım bende memnun kalırım eziyeti çektik değsin bariUmarım güzel bir sonuç alırsınız ama dediğim gibi burda yazılanları okursanız zaten kimsenin burnu masadaki gibi değik
yok ben olmadım daha djsjjs ama bir doktorda karar kıldım yarin görüşmeye gideceğim instagramda ameliyat sonrası çektiği burunları çok begenmistim bu olayı da yeni öğrendim ona üzüldümNe kadar oldu sizin? Şuan nasıl görünüyor burnunuz?
Memnun olmak farklı, burnun ameliyat masasındaki şekli almadı farklı. Aslında tabiki birçok kişi memnunÖyle ama memnun olan kesim de var azınlıkta da olsa umarım bende memnun kalırım eziyeti çektik değsin bari![]()
yok ben olmadım daha djsjjs ama bir doktorda karar kıldım yarin görüşmeye gideceğim instagramda ameliyat sonrası çektiği burunları çok begenmistim bu olayı da yeni öğrendim ona üzüldüm
Ya ben çokta küçük bi burun beklemiyorum tabi masadaki görüntü çok hoştu zamanla o hali alır sanıyodum küçük bi yüze sahip değilim sonuçta zaten ameliyat olalı 6 gün oluyo daha yeniyim günden güne değişecektir elbette yine de masadakine yakın bişey olur inşArkadaşlara katılıyorum.Ameliyat sonrası çekilen fotoğrafa bütün arkadaşlarim bayıldı.Canlı görünce çok şaşırdılar yani video olmasa başkasinin sonrası fotoğrafı koymuş dersiniz.Üzgünüm ama masadaki fotoğrafa göre daha büyük ve düşük bir burun olacak
Benimki masadakine yakın bir görüntü olmadı ama umarım sizinki olurYa ben çokta küçük bi burun beklemiyorum tabi masadaki görüntü çok hoştu zamanla o hali alır sanıyodum küçük bi yüze sahip değilim sonuçta zaten ameliyat olalı 6 gün oluyo daha yeniyim günden güne değişecektir elbette yine de masadakine yakın bişey olur inş![]()
Umarım olur valla bir sürü hayale kapılıyoruz şöyle olacak böyle olacak diye sonrası hüsran olmaz inşallahBenimki masadakine yakın bir görüntü olmadı ama umarım sizinki olur![]()