maşallah...... çok güzel her fotoğrafta.....
çok yakışmış yüzüne gerçekten çok beğendim okurken hiç sıkılmadım :) haftaya ben de ameliyat olacağım inşAllah senin gibi mutlu mutlu anlatabilirim burada maşAllah! :)
fotogramlar harika manken gibi olmuşsunuz maşaallah
herkese sorduğum soruyu size de sorayım ameliyat sonrası tampon dikiş alçı vs alınırken en zoru hangisiydi ve ameliyattan sonra tamponlu kaç gün durdunuz burun tıkalı günler geceler nasıl geçer her yutkunmada insanın kulakları tıkanıyor
:):) bu yazıyı tamda 'ühühüühüü naptım nettim been ne işim var ameliyatla falaann ' modundayken okudum çok iyi geldi ne diim ellerine sağlık bu iğrenç dönemi senden daha mizahi anlatan yoktur herhalde :))))
kızlar yaa bende oldum 5 gün oldu :) merak ettiği her burun düşer mi bi süreden sonraa, şimdi tam istediğim gibi ne cok kalkık ne düşük :) dümdüz gercekten hiçbi cıkıntı yok ama düşer ,ht,mali olmaz insallah :)
yok cnm izmirde oldum ben ama eger ist. Olsaydım ilk işim emre bey olurdu :) senn burnuna bayıldım bu arada :)
sen kime ameliyat oluyosun ? bu arada herşeye mizahi açıdan bakarım sanırım bununla ilgili :)) tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?