Burun ameliyatı tecrübem .. Okuyun gülün...burnum burnum güzel burnum ... ;))

çok yakışmış yüzüne gerçekten çok beğendim okurken hiç sıkılmadım :) haftaya ben de ameliyat olacağım inşAllah senin gibi mutlu mutlu anlatabilirim burada maşAllah! :)

fotogramlar harika manken gibi olmuşsunuz maşaallah
herkese sorduğum soruyu size de sorayım ameliyat sonrası tampon dikiş alçı vs alınırken en zoru hangisiydi ve ameliyattan sonra tamponlu kaç gün durdunuz burun tıkalı günler geceler nasıl geçer her yutkunmada insanın kulakları tıkanıyor

:):) bu yazıyı tamda 'ühühüühüü naptım nettim been ne işim var ameliyatla falaann ' modundayken okudum çok iyi geldi ne diim ellerine sağlık bu iğrenç dönemi senden daha mizahi anlatan yoktur herhalde :))))

Son düzenleme:
çok yakışmış yüzüne gerçekten çok beğendim okurken hiç sıkılmadım :) haftaya ben de ameliyat olacağım inşAllah senin gibi mutlu mutlu anlatabilirim burada maşAllah! :)

Allah ın izniyle sende yazıcaksın inşallah.. bu arada çok teşekkürler.. :)))) sende topic açmayı unutmaa..[/FONT]

1-tampon çıkarken, burnunun içinde hiç bi acı hissetmiyosun,derin bi nefes alıyosun, sadece yapıştığı için azıcık acıyor ama derler ya sinek ısırığı :)

2-dikişlerim açıldı benim tampo çıkarken,yani diktiği yer basbaya açıldı, canlı canlı dikti. nede güzel söylüyorum dimi hissetmedim çünkü, burun uyuşuk oluyo senin değilmiş gibi.. hani ayağının üstüne oturursun uyuşur ya, senin değil gibi olur. aynen öyle

3-alçı kullanmıyor emre bey,atel gibi bişey kullanıyo, bant baya işte.sıkıntısız.

4-tamponlu süreç zor, bi an evvel çıksında rahatça nefes alıyım diyosun,çünkü bazen kandan ötürü tıkanıyor.ama bunların hepsi ayyyyhhh dedirtebilir sakin olunuz :) acı yok,acı yoksa korkmanın alemi yok. geceler şöyle geçiyo-ağzın açık takılıyosun bi süre sonra alışıyosun, tamponu almşlar benim ağız hala açık uyuyorum.

dip not: ilk tamponlar çıktığında "Emre bey ! Burası gaz kokuyo, yok yok ilaç kokuyo, hayır ya şurdan patates kokusu geliyo" demişliğim vardır. meğer ben yıllarca iyi koku almamışm. sorunlu bi kemiğim varmış. şimdi apartmanda yürürken herkesin ne yemek yaptığını sayabilirim

kızlar yaa bende oldum 5 gün oldu :) merak ettiği her burun düşer mi bi süreden sonraa, şimdi tam istediğim gibi ne cok kalkık ne düşük :) dümdüz gercekten hiçbi cıkıntı yok ama düşer ,ht,mali olmaz insallah :)

sen kime ameliyat oluyosun ? bu arada herşeye mizahi açıdan bakarım sanırım bununla ilgili :)) tşkler

ameliyatını kime oldun ? onu bende düşünüyorum bazen hatta rüyamda falan görüyorum burnum aşşa doğru ecevit gibi uzamış D: emre bey ömürlük burun yapıyor dediler. 95 lerde yaptığı hastalarla fln konuştum, hala yerindeymiş :)))))))

yok cnm izmirde oldum ben ama eger ist. olsaydım ilk işim emre bey olurdu :) senn burnuna bayıldım bu arada :)

sen kime ameliyat oluyosun ? bu arada herşeye mizahi açıdan bakarım sanırım bununla ilgili :)) tşkler

bneim doktorum adanadan ersal kaya bu sitede pek duyulmamış bi isim valla bilmiyorum iyimi ettim kötümü keşke sizin gibi ben de işini garantileyen birine olsaydım hala alçılıyım ama rüyalardan etkilenmemek elde değil işte insan keşke diyor bu arada burnun gercekten çok başarılı ve yüzüne acayip uymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…