Yaparım dıyolar onlar için onmlı degıldoktorunuzla görüştünz mü 2sini aynı anda mı yapmaya karar verildi
bence zor olur ben bademciği 7 yaşında olmuştm
2si zor gibi
burunda oldum
Devıasyonum olmasa bnde olmam belkıde ama egrılık var fotograflarda cok bellı oluyor:/gecmıs olaun sızedeAmeliyata girdim ağır bir ameliyattı hayati tehlike taşıyordu ve bu korkuları yaşadım şu an iyiyim umuyorum siz de iyi olacaksınız. İçinizi ferah tutun ama ben olsam estetik için ameliyat olmazdım bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Burun amelıyatını nasıl 3 u bır arada gecırdınız? Bnmkı gbımı basarısız derken nasıl kusura bakmayın anlayamadımkesinlikle korkmaniza gerek yok. burun ameliyatini 3 u bir arada gecirdim malesef basarisiz oldu. tamami olmasada 4 ay icinde sira bekliyorum yine olacagi. ilk ameliyatimdi sonrasinda 11 sonra buyuk bir ameliyat yine gecirdim toplam 3 cu ameliyatim olacak bu. yurt disinda tek basima yasiyorum burda kimsem yok. sonra buna gulup gececeksiniz korkmayin bunlar artik gayet basit ameliyatlar. simdiden gecmis olsun.
anladımYaparım dıyolar onlar için onmlı degıl
Merhaba bu hafta kısmetse burun devıasyonu ve bademcık aldrma amelıyatı olucam henuz randevu almadık ama sanırım bu hafta olur... Ama annem hiç istemıokadının ıcınemı doguyo acaba bişi falan olur diye korkmaya başladım bı kızın bacakları kesılmıs falan burun estetiğinden sonra yada narkozdan kalkamama gıbı bı ton dusunce ama duzelttırmekte ıstıyorum egriliği
Ah canım yaburnumdan değil ama bademciklerimden ameliyat oldum.çok sancılı bir süreç geçirdim belkide çocuk yaşta olduğum içindi ama birazcık zorluk çektim.sizi korkutmak değil amacım.
ameliyat olurken beni uyutmadılar.uyuşturmadılar bile.agrı sızı çekerek ameliyat ettiler beni.şu zamana kadar o doktoruma nefret ediyorum.benim psikolojimi bozdu.sonradan bir sorun mu oldu hayır asla.hatta iyi bile oldum.eskiden her hafta boğaz kulak ağrıları çekerdim ama bademciklerim alındıktan sonra bu gibi sorunlarım bitti ama nefret etmemin sebebi hayatımda ilk defa yediğim tokattı.evet yanlış duymadınız.doktor benim ağladığımı,kıpırdadığımı,dayanamadığımı görünce çok kötü bir tokat attı bana.şu zamana kadar kimseye söylemedim bunu.annem,babam bile bilmiyor.belkide kötü amaçla yapmadı bunu.kendime gelmem için yapılan birşeydi bu ama ben bunu unutamıyorum.çocuk yaşımda o tokatla benim psikolojim bozuldu resmen.ameliyattan sonra bir kaç gün konuşamadım.isteklerimi bir kağıda yazarak bildiriyordum.iyileşene kadar doktor sadece tavuk suyu içmemi söyledi.o iyileştiriyormuş.o iğrenç suyla yaşadım iyileşene kadar ama allaha çok şükür iyiyim.sadece sonsuza kadar içimde hep bir şüpheyle yaşıycam.ben pcoluyum ve bu pconun bademcik ameliyatından sonra oluştuğunu söyledi bütün doktorlar ama yinede kesin neden kaynalı bilemiycem.
korkutmayın kendinizi.inşallah iyi olur herşey.
Burun amelıyatlarını kolay anlatıyorlar halbukı sızın estetıkmıydıbu arada ben burun ameliyatımdan sonra 24 saat kusmuştum
sizin bademcikte olursa Allah korusun kusma olursa zorlanmaz mısınz
Uff gecmıs olsunnn ıyıce gızum korktuburun biraz zor ya dendiz.
eşim 1.5 ay önce oldu
ameliyattan çıkınca saatlerce kan tükürmeler.
sürekli kanama
tamponlar falan..
daha burnu da istediği gibi iyileşmedi (kıkırdak almışlardı burnundan hala nefes alamıyor düzgün)
iyi bir yere yaptır lütfen.
geçmiş olsun.
eşim oldu 10 gün önce bişey olmadı çok şükür de hala kendine gelemedi...zor yiyor yemekleri...ameliyat sonrası biraz zor anlayacağın...Merhaba bu hafta kısmetse burun devıasyonu ve bademcık aldrma amelıyatı olucam henuz randevu almadık ama sanırım bu hafta olur... Ama annem hiç istemıokadının ıcınemı doguyo acaba bişi falan olur diye korkmaya başladım bı kızın bacakları kesılmıs falan burun estetiğinden sonra yada narkozdan kalkamama gıbı bı ton dusunce ama duzelttırmekte ıstıyorum egriliği
evet estetik ama korkutmak istememBurun amelıyatlarını kolay anlatıyorlar halbukı sızın estetıkmıydı
ne ameliyatı oldu eşinz burun mu bademcik mi?eşim oldu 10 gün önce bişey olmadı çok şükür de hala kendine gelemedi...zor yiyor yemekleri...ameliyat sonrası biraz zor anlayacağın...
hem burun hem bademcik hem geniz eti...ne ameliyatı oldu eşinz burun mu bademcik mi?
genizle burun aynı desekhem burun hem bademcik hem geniz eti...
Hepsını aynı andamı oldu? Bıraz anlatırmısınız lutfen cok kotu oldumu nefes alabıldımı agrısı vshem burun hem bademcik hem geniz eti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?