• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı ve bademcik aldırma op. olucam korkuyorum:(

dendiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
147
20
38
Merhaba bu hafta kısmetse burun devıasyonu ve bademcık aldrma amelıyatı olucam henuz randevu almadık ama sanırım bu hafta olur... Ama annem hiç istemıo:( kadının ıcınemı doguyo acaba bişi falan olur diye korkmaya başladım:( bı kızın bacakları kesılmıs falan burun estetiğinden sonra yada narkozdan kalkamama gıbı bı ton dusunce:( ama duzelttırmekte ıstıyorum egriliği

Merhaba bu hafta kısmetse burun devıasyonu ve bademcık aldrma amelıyatı olucam henuz randevu almadık ama sanırım bu hafta olur... Ama annem hiç istemıo:KK43: kadının ıcınemı doguyo acaba bişi falan olur diye korkmaya başladım:KK43: bı kızın bacakları kesılmıs falan burun estetiğinden sonra yada narkozdan kalkamama gıbı bı ton dusunce:KK43: ama duzelttırmekte ıstıyorum egriliği

(Ayrıca zerrin boyacı ya amelıyat olan varmı)

Allah korusun aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Ben de hemen o haberden sonra ameliyat olmuş ve aynı şeyleri ben de düşünmüştüm. Burun ameliyatının sıkıntısı iki gün sonra geçiyor benim bir ay oldu çok rahatın şişi de iniyor. Ben sadece estetik oldum ama.

Allah korusun aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Ben de hemen o haberden sonra ameliyat olmuş ve aynı şeyleri ben de düşünmüştüm. Burun ameliyatının sıkıntısı iki gün sonra geçiyor benim bir ay oldu çok rahatın şişi de iniyor. Ben sadece estetik oldum ama.
Bademcıgıde aynı anda aldırayım dıyorum cokmu zor olur bılmıyorum gecmıs olsun sızede offf o haber baya etkılıyor

tam onu soracaktım kime karar verdin diye , hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsın o bacak kesilme olayını ben de duydum gerçekten çok etkileniyo insan :KK43: Allah yardımcın olsun
Tanıyormusunuz zettın hanmı? Tesekkurederım

Böyle olumsuz düşünürseniz sokağa da çıkmamanız lazım zira her gün bir çok trafik kazası oluyor, Allah esirgesin. Arabalar kaldırımdaki yayaları çiğniyor falan. Yani ölüm gelecekse her türlü geliyor. Böyle şeyler düşünmeyin sadece sonuca odaklanın

Böyle olumsuz düşünürseniz sokağa da çıkmamanız lazım zira her gün bir çok trafik kazası oluyor, Allah esirgesin. Arabalar kaldırımdaki yayaları çiğniyor falan. Yani ölüm gelecekse her türlü geliyor. Böyle şeyler düşünmeyin sadece sonuca odaklanın
Ölüm degılde ınsan hastalık kapmak yada bı uzvunun kesılmesınden korkuyor. Tesekkurederım

Çok kolay operasyonlar,küçücük çocuklar oluyor,olanla olacağın önüne geçemezsiniz sonuçta..Rahat olun.:KK19:

Bademcıgıde aynı anda aldırayım dıyorum cokmu zor olur bılmıyorum gecmıs olsun sızede offf o haber baya etkılıyor

Teşekkürler. Bence o kararı doktora danışın öyle verin belki ikisi bir arada zorlayabilir çünkü burun ameliyatından sonra ağızdan nefes alıyorsunuz ve boğaz çok tahriş oluyor.

Ben ameliyat oldum, birincisi burun nefes sorunu ve estetik, digeri tamamiyle saglik sorunundan olan bir amlieyatti , ikinci ameliyata girerkn ruyamda öldüğümü gordum girmemek icin taklalar attim narkoz korkusu cok normal ama sana tek tavsiyem tam tesekkullu hastane olsun, yani ikisinde de birsey basima gelse cok iyi doktorlarin mudahele edebilecegi sekildeydi benim tabi gerisi Allah bilir , gecmis olsun acil sifalar dilerim

Back
X