Burun ameliyatı

Ozgul1704

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
24
5
6
35
burun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn

burun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
erol benliyi bilmiyorum ama ben Op Dr Yusuf CAN'a ameliyat oldum kendisi çok iyidir.

Burun ameliyatımı oldum bugün ikinci günü çok zormuş gercekten sürekli ağızdan nefes almak çok yoruyo yrn inş tamponlarım alıncak nefes alabilcem mi o zmn ve tamponşar alınırken çok acı oluyo mu

Tampon dikisli degilse yag gibi geliyo dikislidede birazcik aciyo ama saniyeler suruyo cok abartilcak bisi degil sol taraftki oyleydi benim ama sag cok kolay cikti korkma o yuzden ve evet tampondan sonra kesinlikle nefes aliyosun

Ortada dikiş var sadece okuyunca çok rahatladım çok zor tamponlarla yaşamak sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını

gecmis olsun narkozdan ayilirken ne hissettin nasildi anlatsana

Narkozdan sonra kendime geldiğimde burnumdanbi ağırlık bide aşırı derecede üşüdüm titremem zor durdu bana o esnada ısıtıcı verdiler ama oda tıkadı nefes almamı en kötü o an zaten

Bide gözlerime bşy sürmüşler gözlerimi açamadım ameliyattan 1 saat sonra sildiler açıldı gözlerim ama narkozun etkisinden yinede açamadım hep uyku halindeydim ve narkozu üstümden atana kadar sürekli sıcakladım işk akşam gerçekten çok zor geçti

Geçmiş olsun o zmn şimdiden korkma ameliyata giderken zaten cesaret iğnesi yapıolar biraz rahatlıyosun narkozdan ilk uyandığın o an kötü işte sadece sonrada sadece ağızdan nefes almak biraz zorlıcak 3gün sonra tamponların alındığında zaten rahatliyosun benimde bugün alçımla dikişlerim alındı şuan çok iyi hissediyorum kendimi

Çok teşekkür ederim bu sabah hastaneden çıktım şimdi evdeyim boğazım kurudu ama idare ediyorum. Pazartesi tamponum alınacak inşallah ben de rahatlarım size çok geçmiş olsun. Peki bir şey sorsam, burnumda tampon ve sargı varken okyanus suyu nasıl kullanacağim? Doktorum 10 gün boyunca kullanacaksin dedi ama şu an burnuma sıkmam pek mümkün değil gibi siz ne yaptınız?

Tamponların alındıktan sonra kullanmaya başlıcaksın akıntın olucak burnunda zaten tamponlar çıktıktan sonra

Hayır canım ben kullanıyorum doktor özellikle söyledi sık sık kullanmacaksın dedi benim de alçıyla tamponlar duruyor

Biz de az önce arayıp sorduk burnunun içinde tampon yok üstünde var sadece zaten kullanacaksın dedi :) yatarak sıktım oldu. Size geçmiş olsun çok

1 Ekim'de Prof. Doktor Selçuk İnanlı burun ameliyatımı gerçekleşti. Üzerinden 15 gün geçti. İlk haftadan sonra rutin hayatıma geri dönebildim. Doktordan ve hastaneden çok korkan biri olmama rağmen, Selçuk hocam öyle güzel acıkladı ki durumu hiç korkmadan ameliyatımı oldum. Ayrıca gerçekten hiç bir ağrı sızı yaşamadım. 8 gün sonra tampon ve destekler alındı. Onlar alındığı zaman da çok korkuyordum. Ağrılı olacak diye. Hiç bir ağrı sızı hissetmeden sadece 5 dk. bir işleme tamponlarımı aldırdım. Şimdi yeni burnumla çok mutluyum. Ki bu şiş hali. Ona rağmen çok güzel. Selçuk hocayı gönül rahatlığı ile ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…