erol benliyi bilmiyorum ama ben Op Dr Yusuf CAN'a ameliyat oldum kendisi çok iyidir.burun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
Benimde 16 kasımda 2. ameliyatım ben napayimburun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
gecmis olsun narkozdan ayilirken ne hissettin nasildi anlatsanaBurun ameliyatımı oldum bugün ikinci günü çok zormuş gercekten sürekli ağızdan nefes almak çok yoruyo yrn inş tamponlarım alıncak nefes alabilcem mi o zmn ve tamponşar alınırken çok acı oluyo mu
Hayır canım ben kullanıyorum doktor özellikle söyledi sık sık kullanmacaksın dedi benim de alçıyla tamponlar duruyorÇok teşekkür ederim bu sabah hastaneden çıktım şimdi evdeyim boğazım kurudu ama idare ediyorum. Pazartesi tamponum alınacak inşallah ben de rahatlarım size çok geçmiş olsun. Peki bir şey sorsam, burnumda tampon ve sargı varken okyanus suyu nasıl kullanacağim? Doktorum 10 gün boyunca kullanacaksin dedi ama şu an burnuma sıkmam pek mümkün değil gibi siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?