1 Ekim'de Prof. Doktor Selçuk İnanlı burun ameliyatımı gerçekleşti. Üzerinden 15 gün geçti. İlk haftadan sonra rutin hayatıma geri dönebildim. Doktordan ve hastaneden çok korkan biri olmama rağmen, Selçuk hocam öyle güzel acıkladı ki durumu hiç korkmadan ameliyatımı oldum. Ayrıca gerçekten hiç bir ağrı sızı yaşamadım. 8 gün sonra tampon ve destekler alındı. Onlar alındığı zaman da çok korkuyordum. Ağrılı olacak diye. Hiç bir ağrı sızı hissetmeden sadece 5 dk. bir işleme tamponlarımı aldırdım. Şimdi yeni burnumla çok mutluyum. Ki bu şiş hali. Ona rağmen çok güzel. Selçuk hocayı gönül rahatlığı ile ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim.
Benimde 4. günden sonra tüm şişliklerim inmeye başladı. Buz kompresi çok iyi geliyor. Tamponları alırken hiç acı hissetmeyeceksiniz emin olun. Selçuk hocam tüm yaptığı işlemleri tek tek anlatıyor. Tamponu çıkarttığında büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Dİkişleri alırkende, bıyığınızı alırken ki kadar bir sızlama hissediyorsunuz sadece. Asıl en güzel olan şey aynaya baktığınız an. Çok şiş olmasına rağmen o görüntü insanı çok mutlu ediyor. Ben geçen pazar dikişlerimi aldırdım. Şuan herşey güzel ve yolunda. Size de yeni burnunuzla mutluluklar diliyorum :)Ben de 10 Ekim günü ameliyatımı oldum kendisine. Sizin gibi korkarak oldu. Doktor seçimi çok önemli gerçekten. Müthiş bir enerjisi var çok detaylı anlattı öncesi ve sonrasını sağolsun. Ameliyat güzel geçti, ilk gün ağrım olmadı şişlik de normaldi sonraki 3 gün çok şişti, morardı gözlerim yüzüm şu an inmeye başladı. Sürekli buz kompresi yapıyoruz. Çarşamba günü alınacak tamponlar dikişler korkuyorum çok çünkü en acılı süreç oymuş. Bekliyorum !
Benimde 4. günden sonra tüm şişliklerim inmeye başladı. Buz kompresi çok iyi geliyor. Tamponları alırken hiç acı hissetmeyeceksiniz emin olun. Selçuk hocam tüm yaptığı işlemleri tek tek anlatıyor. Tamponu çıkarttığında büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Dİkişleri alırkende, bıyığınızı alırken ki kadar bir sızlama hissediyorsunuz sadece. Asıl en güzel olan şey aynaya baktığınız an. Çok şiş olmasına rağmen o görüntü insanı çok mutlu ediyor. Ben geçen pazar dikişlerimi aldırdım. Şuan herşey güzel ve yolunda. Size de yeni burnunuzla mutluluklar diliyorum :)
Erol bey hakkında bilgim yok ama Op. Dr. Yusuf CAN a tedavi olmuştum onu tavsiye edebilirimburun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
Merhaba ameliyatı oldunuz mu bende Edirne civarında oturuyorum septum deviasyon sebebiyle ameliyat olmam gerek onunla birlikte estetik düzeltme de düşünüyorum Erol benlier hocam hakkında ne düşünüyorsunuzburun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
Ameliyatınız nasıl geçti?Merhaba ameliyatı oldunuz mu bende Edirne civarında oturuyorum septum deviasyon sebebiyle ameliyat olmam gerek onunla birlikte estetik düzeltme de düşünüyorum Erol benlier hocam hakkında ne düşünüyorsunuz
Bende dün ameliyat oldum bugün ikinci günüm durum bu kızlar gözlerindeki şişler için ne yapmam gerekiyor tecrübeli olanlar paylaşırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?