Çıkıntı mı var yoksa bana mı öyle geliyor ?
Evet öyle görünüyor ama tabi çok dikkatli bakmak gerek görmek için.Sanki çok az var gibi dimi
Sanki çok az var gibi dimi
Evet biraz çıkıntı var bana da öyle geliyorÇıkıntı mı var yoksa bana mı öyle geliyor ?
Güzel olmus canim dogal duruyor. Fakat sanki biraz cıkıntı var detaylı bakınca. Doktora kontrole gitmelisin tekrar.Ameliyatımın 11.günü Doktorum Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Niyazi Şimdivar çoook teşekkür ederim kendisine :)
Onu yazmayı unutmuşum doktorum hafif ödem var ama masaja gerek yok dedi geçecekmiş kendiliğinden tekrar atarım bikaç ay sonra fotoğraf ama sanki böyle kalsa daha iyi değil mi daha doğal duruyor
ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ BİRAZ BURUN KEMERİNDE ÇIKINTI VAR, SANIRIM ÖNCEKİ BURUN ŞEKLİNİZDEN KALAN. AMA BENCE KARAKTERİSTİK GÜZEL DURUYOR.[/QUO
Kemikte sorun oldugunu dusunmuyorum cikinti ödemden kaynaklaniyor degdigimde bile elimle hissediyorum tesekkurler yine yorum icin:))
25.günüm :)
AMELİYAT OLDUNUZ MU NİYAZİ BEYECnm Niyazi beyden memnun kaldinmi ? Bende ona olacağım temmuz ayında
Ameliyatımın 11.günü Doktorum Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Niyazi Şimdivar çoook teşekkür ederim kendisine :)
rica etsem ben de alabilirmiyim fotoMerhaba canım. Doğal çok güzel olmuş. Senden ricam bide ön profilden fotoğraf çekebilir misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?