çok geçmiş olsun cnm ya ben bişi sorucam ameliyat sonrası burun sürekli şekil değiştiriyormuş diyorlar doğrumu? hemen şeklini almıyormuş. daha önce burnumu kırdım umarım bu sebepten dolayı iyileşmede problem yaşamam. ameliyat sonrası resimlerde genelde yan profilden resim çekiyorlar önden müdahale edemiyorlarmı yani çatıdan daraltma olabiliyormu? buarada eski halinde güselmiş ama şimdi çokk çokk daha güsel olmuşsunkendine dikkat et :)
çoksağol arkadaşım bende çok beğendim kendimi drumun ellerine bıraktım ameliyatımın açık olduğunu biliyordumsanırım kapalı olmuş
sadece burun altında dikişler vardı alt gıgırdak dikilmişti:1hug:
canım çok geçmiş olsun öncelıkle ben gaziantepte oturuyorum amelıyat olmak ıstıyorum hatay veya iskendurun bana çok yakın toplam masrafların nekadardı hastahanen ve doktorun hakkında bilgı verebılırmısın benım teyzemın kızı kbb yaptırdı suan burnu dustu bende çok korkuyorum .......:1no2:
çok sağol cnm şimdi 28 günüm siğarada kullanmıyorum ameliyatım çok güzel geçmişti
darısı sizlere hiç korkmayın hiç korkulacak bişey yok inanın boşuna korktuğunuzu anlıcaksınız ameliyat sonrası:1hug:
bak bak matarıma...bi zamanlar ben sana böyle derdim... sırnaşık şey
nasılmış,anlattığım gibiymiş dimi bitanem.. a.s
çok sevindim bu kdr güzel bir burna sahip olduğun için..
doktorunun da eline sağlık...güzel günler şimdi başlıcak senin için..
artık bütün resimleri yan profilden çekersn sende benim gibi :roflol:
Canım harika olmuş geçmiş olsun.
uff bende ameliyat olmam gerekiyor 7 senedir erteliyorum bakalım daha ne kadar korkumdan kaçıcam burun içinde eğri kemikten kurtulmam gerek((((
cnm geçmiş olsun öncelikle.:)benim ameliyatı op.dr atilla ersoy gerçekleştirdi.iskenderunda 4 hastane alternatif var hangisinde isterseniz orda yapabiliyor ameliyatları :)kuzenin ameliyatından ne kadar bir zaman geçti.allah şükür çok güzel burna sahip oldum.özel mesajlaşmayı açarsan mesaj atıcam cnm sana:1hug:
kızlar ilk halim
56.günüm
eskişi hali de kötü değilmiş, ama bu herkesin kendi bileceği iş...yalnız çok güzel olmuşsun, çok çok beğendim, çok doğal duruyor, hayırlı olsun
slm uzun zamandır yoktum bende amleıyat oldum bugun 15 gunum çok memnunum burnumdan ben de çok beyendım morlugum sadece 4 gun oldu bı hafta içinde hiç bişeyım kalmadı benım agız içindende dıkısım var burnu kaldırmak ıçın duşme olmazmıs darısı olmayanların başına ...ayrıca canım özel msj nerden açılıyo ben tam olarak bımıyorum bu sıtede bana yazılanları göremıyorum yardımcı olursan sevınırım
matarcığım merhaba bende amelyat oldum bugün 7. günüm yarın atelim alınıyor ama ben sana bişiy sorucam seninde yanakların şişmişmiydi? burnum kalktı zaten ilk zamanlar yüzümde hiçbişekilde mimik yoktu hala gülüşüm bi tuhaf neyse işallah yakın zamanda geçer.. sen nasıl oldun buarada taoparlanmışsındır inşallah sağlıcakla kal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?