Burun ameliyatindan cok korkuyorum

berenn1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
18
1
28
Merhaba arkadaslar. Küçüklüğünden beri sag burnumdan nefes anlamıyorum. Geniz akintisi oluyor surekli. Doktora gittim bi çok kez. Egrilikten kaynaklandığını ve alerjik olduğunu söylediler. Bu yazın ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Size sormak istediğim benim gibi bi sorun yaşayıp ameliyatla düzelen varmı? Birde madem bu zorluğa katlanicam ayni zamanda estetik de düşünüyorum. Sizce plastik cerrah imi yoksa KBB doktorunumu tercih etmeliyim? Fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü bıktımnefes alamamaktan ve illet ggeniz akıntısından :KK43:

Eşim bu eğrilik yüzünden ameliyat oldu
Ameliyattan önce damar yolu açtılar serum verdiler vs. Sonra anestezi ve 1.5 saat kadar bekledim çıkmasını.
Çıktığında uyanma aşamasındaydı ve sürekli ağzından kan geldi burnu komple sarılıydı zaten.
Bir kaç saat boyunca ağızdan kan gelmeye devam etti sonra azaldı. Sabah ameliyat olmuştu akşam yemeğini az az da olsa yedi. O gece hastanede kaldı. 1 gün sonra burun içindeki tamponları çıkarttılar ve o işlem çok acı veriyor dedi eşim.
O akşam taburcu oldu. Ameliyatının pek bi işe yaramadığını düşünüyor ama eski halinden iyi bence durumu.

İşin içinde sağlık varsa KBB'yi seçmenizi öneririm doktor gerek görürse plastik cerrah da ameliyata girebilir.

Merhaba arkadaslar. Küçüklüğünden beri sag burnumdan nefes anlamıyorum. Geniz akintisi oluyor surekli. Doktora gittim bi çok kez. Egrilikten kaynaklandığını ve alerjik olduğunu söylediler. Bu yazın ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Size sormak istediğim benim gibi bi sorun yaşayıp ameliyatla düzelen varmı? Birde madem bu zorluğa katlanicam ayni zamanda estetik de düşünüyorum. Sizce plastik cerrah imi yoksa KBB doktorunumu tercih etmeliyim? Fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü bıktımnefes alamamaktan ve illet ggeniz akıntısından :KK43:
Care buldunuzmu ?. Ayni sorunlar bendede var korkulu ruyam burun ameliyati .. olmam gerekiyo ama napim.. doktora basvurucam

Care buldunuzmu ?. Ayni sorunlar bendede var korkulu ruyam burun ameliyati .. olmam gerekiyo ama napim.. doktora basvurucam
Doktor Cemal Gümrü’yü öneririm sana canım. Estetik ile ilgili bir konu olunca zaten kendisi yönlendirir, öyle bir doktor yani, çok iyi :)

X