ben çok korkuyorum narkozdan da şişip morarmasından da siz kime oldunuz acaba ?
narkoz öncesi sakinleştirici veriyorlar hiç korkmayın, zaten nasıl olup bittiğini anlamıyorsunuz bile tabi doktor seçiminiz çok çok önemli. Ben Op.Dr.Tamer Köse'ye ameliyat oldum ve herkese de tavsiye ederim hem eli çok hafif hemde çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor
Canım benim ben ameliyatımı trabzonda memleketimde yaptırmak istiyorum basma doktor önerileriniz varmı. Uygun fiyat ve doğal sonuç almak istiyorum.
yinede sağol canım :)
Ayrıca ameliyata girecek arkadaşlar soruları ve en rahat şekilde atlatabilmek için ipuçları isterlerse benimle iletişime geçebilirler, seve seve yardım ederim. O kadar çok korkutulmuştum ki ameliyattan önce sakinleştirici vurulana kadar tir tir titriyorum. Kimsenin aynı korkuyu yaşamasını istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.
merhaba:) böyle yazilar insanin icini rahatlatiyor. iki hafta kaldi benim ameliyatima. cok morluk ve sislik olur diye korkuyorm ve tabi ki kötü bi sonuctan. acikcasi ameliyattan korkmuyorm pek ilk olmasina ragmen amaa iste sonrasi. kisiden kisiye degisiyor bide bazilari agrisiz morluk olmadan geciriyor digerleri farkli fln. morluk ve sisliklere karsi ne yapilabilir arnica jel haric?
Merhabaaa benimde ameliyatim 17 subay.Daha once devulasyon ameliyati oldum cok rahat gecmisti. Simdi agrim.olmasindan kokuyorum.Ayrica ucucuyum 2 hafta sonra izime donmem lazim. Burnum tikanir diye korkuyorum. Ama yaziniz icimi rahatlatti
bnm de ameliyatım kolay geçti korkulacak bısey yok arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?