Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öyle, teşekkür ederim desteğin için. Etrafta o kadar hurafe hikayeler var ki ameliyat öncesi insanları korkutmaktan öteye gitmiyor. Kendim de bu içi boş hurafelere inandığım için ameliyata düşük moralle girip sonrasında ise inandığım için kızdım kendime. Ameliyat öncesi korkudan tansiyonum fırlamıştı ve tir tir titriyordum. O yüzden çevrenizde dönen söylentilere inanmayın.

ucu düşük bir burnum vardı simdi hafifi kalkık olacak galiba nasıl alısıcam bilmiyorum ya da görenler ne dicek

ucu düşük bir burnum vardı simdi hafifi kalkık olacak galiba nasıl alısıcam bilmiyorum ya da görenler ne dicek

Belki ilk başta farklı gelebilir ama sonradan alışırlar merak etme :)

Ayrıca insanların değil senin beğenmen kendini iyi hissetmen önemli

narkoz cok kolay oldu bnde ıkı soru srdu sonrası yok

Ben de mışıl mışıl uyumuşum, beni uyandırmaya çalıştıklarında "5 dakka daha ya" diye isyan ettiğimi hatırlıyorum :)) sonrasında "ameliyatınız başarıyla geçti geçmiş olsun dediklerinde" ne ameliyatı oldum ki diye şoka girmiştim sonradan hatırladım aa doğru ya diye bu kez de bütün ekibe teşekkür etmeye dalmışım narkoz sersemliği ile :)

evet narkoz cok talı bı duygu ne oluyo bıtıyo bılmıyosun
sen ne zaman oldun bnm daha 1. günn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…