kesinlikle konuyu açan arkadaşa katılıyorum. ameliyat sonrası sadece biraz psikolojik sorunlar oluyor onun haricinde bir ay sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi oluyorsunuz. benim burnumda çok sorun yoktu ona rağmen ameliyat oldum ve iyikide olmuşum diyorum çünkü çok mutluyum. kendime takıntı yapmıştım ve mutsuzdum keşke daha önce olsaydım. ufacık bir değişiklik bile insanı olağan üstü değiştiriyor.bu durumda olan arkadaşlar kesinlikle korkmayın ve ötelemeyin. sadece doktorunuzu iyi seçin.
ucu düşük bir burnum vardı simdi hafifi kalkık olacak galiba nasıl alısıcam bilmiyorum ya da görenler ne dicek
ucu düşük bir burnum vardı simdi hafifi kalkık olacak galiba nasıl alısıcam bilmiyorum ya da görenler ne dicek
kızlar ben de de amelıyata bır kac gun kala narkoz korkusu olustu... ya uyanamazsam dıye :18:
teşekkür ederim destek cok onemli
narkoz cok kolay oldu bnde ıkı soru srdu sonrası yok
Ben de mışıl mışıl uyumuşum, beni uyandırmaya çalıştıklarında "5 dakka daha ya" diye isyan ettiğimi hatırlıyorum :)) sonrasında "ameliyatınız başarıyla geçti geçmiş olsun dediklerinde" ne ameliyatı oldum ki diye şoka girmiştim sonradan hatırladım aa doğru ya diye bu kez de bütün ekibe teşekkür etmeye dalmışım narkoz sersemliği ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?