Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görenlerin tepkisi ne oluyo

Benim burnumda kemer vardı o da alındı ama burnumun ucunu değiştirmedim görenler beni tanıyanlar çok beğeniyor tanımayanlar zaten hiç anlamıyor bile :)

Wow bu detaylı ve uzun mesaj için cok teşekkür ederim :) söylediklerinizi uygulamaya calıscam kesinlikle özellikle moral konusu :)

Wow bu detaylı ve uzun mesaj için cok teşekkür ederim :) söylediklerinizi uygulamaya calıscam kesinlikle özellikle moral konusu :)

Rica ederim ne demek :) Ameliyattan sonra durumunuzu benimle paylaşırsanız çok sevinirim, görüşmek üzere:)

ilk günlerde kalkık mıydı burnun

ilk günlerde kalkık mıydı burnun

canım ben amelıyat olmadım ama sıteden edındıgım bılgılere gore ılk zamanlar bazı fotolardakı asırı kalkıklıgı bndee gozlemlıyorm sonradan inıyo sanıırm daha guzel oturuyo... endişelenme

boşu boşuna zamanımızı enerjimizi çalıyor o korkular işte

haklısın canım ama işte ınsanız daha once tecrube etmediğimiz için korkuyoruz... Allahtan burada arkadaslar deneyımlerını paylaşıyor da yenıyoruz bıraz korkumuzu

haklısın canım ama işte ınsanız daha once tecrube etmediğimiz için korkuyoruz... Allahtan burada arkadaslar deneyımlerını paylaşıyor da yenıyoruz bıraz korkumuzu

Aynen, bende bu nedenle böyle bir başlık açmak istedim :) Ne kadar kişinin korkusunu bastırabilirse ne kadar insan hem ameliyat öncesi hem de sonrası rahat bir süreç geçirebilirse inan ki o kadar mutlu olacağım

Aynen, bende bu nedenle böyle bir başlık açmak istedim :) Ne kadar kişinin korkusunu bastırabilirse ne kadar insan hem ameliyat öncesi hem de sonrası rahat bir süreç geçirebilirse inan ki o kadar mutlu olacağım

cok cok ıyı yapmıssın canım... ben de olunca deneyımlerımı paylaşacagım bu topikten :)

cok cok ıyı yapmıssın canım... ben de olunca deneyımlerımı paylaşacagım bu topikten :)

Çok güzel olur :) Ben de şişmediğini kanıtlayan bir foto paylaşacağım ama nasıl paylaşılcağını bilmiyorum

cle, öncelikle geçmiş olsun ancak ameliyatın üzerinden 2 hafta geçmiş. Benim açımdan da ilk 1.5 yıl sorunsuzdu, tâ ki "burun oturdukça güzelleşir"in "burun eskidikçe deforme olabilir"e dönüştüğünü anlayana kadar. Arkadaşlar, başarılı burun ameliyatı geçirenler, ameliyat olmasının üzerinden 5-10 yıl geçip de hâlâ memnun olanlar var doğru. Ancak burun ameliyatı doktorlar (estetik cerrahlar ya da kbb'ciler) için değil ameliyatı olacak olanlar için zordur. Gerek ameliyat olma anı gerek ameliyat sonrası bakım gerekse psikolojik süreci. Burun ameliyatına iyi karar verilmeli, şahsen ben, 2. bir şansım olsaydı burun estetik ameliyatı hayâtta olmazdım. Benim görüşüme göre burun ameliyatı: sakatlaştırılarak güzelleştirme ameliyatıdır. Ameliyat olup da mutlu olanlar kadar mutsuz olanların da fikri alınıp insanın kendi psikolojisini tartıp biçerek 4-5 kere üzerinde düşünerek burun ameliyatı kararını alması gerekmekte, bu kolay bir karar değil. Ben oldum çok kolaydı siz de olun derseniz ve insanlar bu mutlu mesaj üzerine pat diye olurlar ve mutsuz kalırlarsa acısını onlar yaşarlar, mesajı verenler değil. Kendinizi iyi bilin, ne istediğinizi iyi ölçüp biçin ve uzun uzadıya düşündükten sonra burun ameliyatına karar verin.

Açıkçası bu yönden bakmamıştım ama hak veriyorum çok doğru bir noktaya da parmak bastın. Ancak benim seslenişim açıkçası ameliyatı kaçınılmaz olanlar içindi, teşvik değil ama zoraki bi durumda da korkulacak kadar zor bir süreç olmadığını açıklamaya çalıştım. Kendimden bahsedeyim şu an için dediğin gibi hiç sıkıntım yok inşallah ilerde bi sıkıntı çıkmaz ama benim "keşke ameliyat olmasaydım" deme şansım maalesef ki hiç olmayacak çünkü burnumda çift sıralı konka, yana yani deliğin dikine dokru kemik çıkıntıları, arka sırada genize doğru içi boş hava keseleri+S deviasyonu vardı yıllardır burnumdan nefes alamıyordum ve artık ciddi anlamda burunumdan nefes alamadığım için sağlık sorunları yaşıyordum. Ki bu sağlık sorunlarını aşağıda sıralıyorum belki diğer arkadaşlar da kendi sorunlarını tespit edebilirler böylelikle:
Sürekli ağızdan nefes alımına bağlı olarak tozu dumanı ve soguk havayı temizleyip ısıtan burun olmadıgından direk bogaza ve cigerlere gitmesi sonucu;

-FARANJIT

-ANTİBİYOTİKLERE RAĞMEN GEÇMEYEN BADEMCİK İLTİHABI

-AĞIR BRONŞİT

-SIK SIK BAŞ AĞRISI

-DAİMİ BOĞAZ KURULUĞU

-HIZLI NABIZ

-SABAHLARI BİTKİN KALKMAK (TÜM GECE DÜZGÜN NEFES ALAMAMAKAN OLUYORMUŞ)

Yani ilerde ne olur bilmem ancak benim için ameliyat kaçınılmazdı ve ameliyatın ilk gününden itibaren de yeniden doğmuş kadar rahatım.

amelıyat olmaya karar veren arkadasları sakınlestırmek topiğin amacı birazda ... ameliyat olundan ziyade.

Canım abüm yapabuılırsın.. ya da burun amelıyatı oncesı sonrası topğin de paylaşabilirsin ..bne merak edıyorum seni acıkcası

Ve dediğim gibi bu nedenle herşeyden önce seçilecek doktor çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…