Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok canim sislik ve kanama olmamasi icin dik yatman lazim. Ama 23. Gunum ve artik yan yatmak istiyorum. Burnum o tarafa dogru duscek saniyorum yan yatarsam

Yok canim sislik ve kanama olmamasi icin dik yatman lazim. Ama 23. Gunum ve artik yan yatmak istiyorum. Burnum o tarafa dogru duscek saniyorum yan yatarsam
Bugün hastaneye gittim tekrar sordum bu konuyu internette en az 15 gün sırtüstü yatın yazıyo dedim. İnternete mi güveniyosun doktoruna mı dedi :) sadece o tarafta biraz şişlik olur önemli değil yatabilirsin dedi.

Valla bende bu gece yan yattim hep . Dunya varmis

Merhaba kızlar ya bende burun ameliyatı olmak istiyorum, bir sağlık problemim yok çok şükür sadece beğenmiyorum burnumu, çok kötü değil aslında ama yine de özgüvenimi yok etmede başarılı, olmali miyim sizce ? Zor mu ?

Hic zor degil cok gecmeden hemen ol bence. Cok.pismanim daha once olmadigima. Ameliyat en basiti emin ol

Hic zor degil cok gecmeden hemen ol bence. Cok.pismanim daha once olmadigima. Ameliyat en basiti emin ol
peki ben öğrenciyim, yaz tatilinde yaparsam okul açılana kadar burnum toparlanır mi, iki aya kadar izleri yok olur mu

Merhaba kızlar bugün ameliyat günü aldım. Fakat size sormak istediğim bir şey var. Ameliyattan kaç gün sonra sizi tanımayanlar ameliyat olduğunuzu anlamayacak hale geliyorsunuz? Yani ne kadar sürede toparlanıyorsunuz he bir de yürüyüş yapmaya kaç günden sonra başlayabiliyorsunuz şimdiden tşekkürler :)

İnsanlara ne ki :)
İnsanlara sorsan zaten her şeye karışırlar. Sen gidip ameliyatını ol boşver insanları. Yüz senin burun senin. Değişicek olan sensin
Tesekkur ederim inşallah yapacağım en kısa zamanda:)

cle cok guzel yazmissin :)) bende yarın ameliyat oluyorum hernekadar kendimi rahatlatmaya calissamda bir endişe var inşallah iyi geçer

cle cok guzel yazmissin :)) bende yarın ameliyat oluyorum hernekadar kendimi rahatlatmaya calissamda bir endişe var inşallah iyi geçer
Cok normal :) ama güzel bir buruna sahip olacaginizi düsün sadece. Ilk hafta zor geciyor burun tuhaf duruyor öyle bisey yasarsaniz sakin korkmayin.. ikinci haftada düzeliyor biraz.. benim gibi bunalima girmeyin diye yaziyorum

Cok normal :) ama güzel bir buruna sahip olacaginizi düsün sadece. Ilk hafta zor geciyor burun tuhaf duruyor öyle bisey yasarsaniz sakin korkmayin.. ikinci haftada düzeliyor biraz.. benim gibi bunalima girmeyin diye yaziyorum
cokk Teşekkürler yazi icin inşallahhh iyi gecer iyi olur :) siz nezman oldunuz

Rica ederim :) Insallah simdiden gecmis olsun umarim basarili gecer.. Bu ayin basinda oldum ilk haftadaki halimden eser yok cok sükür

zor haftayi geride birakmissinjz dahada iyi olur merak etmeyin:) yani oyle derler ya iyi nefes alabiliyor musunuz ? disari çıkabiliryor musunuz ?

Evet insallah üc ayin gecmesini bekliyorum. Olmadan önce zaten sorunum vardi birde alerjim oldugu icin tam kapaliydi.. ilk hafta pek alamadim ama artik alabiliyorum :) Evet estetik oldugumu bilmeyen fark etmiyor bile

oooo süper maşallah dyelim :) bende su agizdan nefes alma olayini nasil yapacagim bilmiyorum.. hayir burnumu kapatip denemelr yapyrmda ayy cok fena :) Allah yardimcimiz olsun artik.. yarin bu saatte coktannn ameliyat olmus olacagim..p

Sagolun :) evet rahatsiz edici biraz ama emin olun birinci haftadan sonra hersey yavas yavas düzeliyor. Ilk hafta aynaya bakmamaya calisiyordum moralim bozulmasin diye baya piskolojim bozulmustu anlicaniz.. Size tavsiyem eger ödem sislik fazla olursa üzmeyin kendinizi gecmez saniyorsunuz o piskolojiyle ama geciyor :) Gecmis olsun güzel haberlerinizi bekliyorum insallah :)

ay neguzel yazmışsiniz coook cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin yarin yazarim bakalim nasil gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…