Ya valla nette 15 gün falan yan yatın diyo ben tamponları çıkartırken sordum yatabilirsin sadece o taraf biraz şişer bişey olmaz dedi. Bende artık sırt üstü yatmak istemiyorum belim ağrıdı. Yarın hastaneye gidicem zaten gitmişken tekrar sorarım.
Bugün hastaneye gittim tekrar sordum bu konuyu internette en az 15 gün sırtüstü yatın yazıyo dedim. İnternete mi güveniyosun doktoruna mı dedi :) sadece o tarafta biraz şişlik olur önemli değil yatabilirsin dedi.Yok canim sislik ve kanama olmamasi icin dik yatman lazim. Ama 23. Gunum ve artik yan yatmak istiyorum. Burnum o tarafa dogru duscek saniyorum yan yatarsam
Bugün hastaneye gittim tekrar sordum bu konuyu internette en az 15 gün sırtüstü yatın yazıyo dedim. İnternete mi güveniyosun doktoruna mı dedi :) sadece o tarafta biraz şişlik olur önemli değil yatabilirsin dedi.
Merhaba kızlar ya bende burun ameliyatı olmak istiyorum, bir sağlık problemim yok çok şükür sadece beğenmiyorum burnumu, çok kötü değil aslında ama yine de özgüvenimi yok etmede başarılı, olmali miyim sizce ? Zor mu ?
Gerçekten mi ya bende aslında korkmuyorum nedense ama etraf ne der falan :)Hic zor degil cok gecmeden hemen ol bence. Cok.pismanim daha once olmadigima. Ameliyat en basiti emin ol
Merhaba kızlar ya bende burun ameliyatı olmak istiyorum, bir sağlık problemim yok çok şükür sadece beğenmiyorum burnumu, çok kötü değil aslında ama yine de özgüvenimi yok etmede başarılı, olmali miyim sizce ? Zor mu ?
peki ben öğrenciyim, yaz tatilinde yaparsam okul açılana kadar burnum toparlanır mi, iki aya kadar izleri yok olur muHic zor degil cok gecmeden hemen ol bence. Cok.pismanim daha once olmadigima. Ameliyat en basiti emin ol
Gerçekten mi ya bende aslında korkmuyorum nedense ama etraf ne der falan :)
Tesekkur ederim inşallah yapacağım en kısa zamanda:)İnsanlara ne ki :)
İnsanlara sorsan zaten her şeye karışırlar. Sen gidip ameliyatını ol boşver insanları. Yüz senin burun senin. Değişicek olan sensin
Cok normal :) ama güzel bir buruna sahip olacaginizi düsün sadece. Ilk hafta zor geciyor burun tuhaf duruyor öyle bisey yasarsaniz sakin korkmayin.. ikinci haftada düzeliyor biraz.. benim gibi bunalima girmeyin diye yaziyorumcle cok guzel yazmissin :)) bende yarın ameliyat oluyorum hernekadar kendimi rahatlatmaya calissamda bir endişe varinşallah iyi geçer
cokk Teşekkürler yazi icin inşallahhh iyi gecer iyi olur :) siz nezman oldunuzCok normal :) ama güzel bir buruna sahip olacaginizi düsün sadece. Ilk hafta zor geciyor burun tuhaf duruyor öyle bisey yasarsaniz sakin korkmayin.. ikinci haftada düzeliyor biraz.. benim gibi bunalima girmeyin diye yaziyorum
ay neguzel yazmışsiniz coook cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin yarin yazarim bakalim nasil gececekSagolun :) evet rahatsiz edici biraz ama emin olun birinci haftadan sonra hersey yavas yavas düzeliyor. Ilk hafta aynaya bakmamaya calisiyordum moralim bozulmasin diye baya piskolojim bozulmustu anlicaniz.. Size tavsiyem eger ödem sislik fazla olursa üzmeyin kendinizi gecmez saniyorsunuz o piskolojiyle ama geciyor :) Gecmis olsun güzel haberlerinizi bekliyorum insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?