canım tşk ler.boşuna evham yapmışım.1 gün sonra şişliklerim indi.tabi reçetede tesadüfen gördüğüm krem çok işe yaradı.onu aldım eczaneden.1 günde şişlikleri indirdi.morluklar da gitti 1 güne.çok az bir şey kaldı şu an.bugün de dr a gittim.alçıyı aldılar.bant yapıştırdılar.3 gün sonra bantı çıkarabilirsin dediler.ay o alçıyı çıkarırken de inanılmaz ağrıdı burnum.bir de dr geldi.bastırdı mastırdı.canımdan can gitti valla.burnum beni hayal kırıklığına uğrattı yalnız.ben kavisli istiyordum.tamam düzgün olmuş önden yandan ama dümdüz.kavis yok.şiş var.az şiş var yalnız hemşire dedi çok şişmemiş maşallah dedi.az o şiş inerse kavis çıkar mı acaba?valla kavissiz çok üzülücem.benim burnum çok kemerli değildi.azıcık bir kemer vardı.boşuna mı kırdırdım ben o kemiği ya kavis yapmamışsa çok üzülücem ya.sonra mı çıkar acaba kavis meydana?
*bir de bazı ark lar 1 hafta takmış bantı.bana 3 gün sonra çıkarabilirsin dedi.çıkarmasam mı acaba?
çok iyi yapmışsın bu konuyu açarak ama bide o şişler inecek valla da billada inecek diye bi konuda açmak lazım:)) herkez bunu soruyo ya artık:) ama haklılar ben de okadar bu sitedekileri okumama rağmen ayyy inecekmi ödemler acaba diyip duruyodumucu daha fazla inmesin bana yeter şuan o kadar doğalki bazı arkadaşlarım ameliyat olduğumun bile farkında deil.neyse yaza yeni burunla girmek çok güzell olacakk
wuhuuubu yaz çok güzel geçecekk o kavis te gelecek günden güne farkedeceksin bunu
Canım benim takma kafana sakın, henüz burnunu eleştirmek için çok erken bir dönem, bıraz sabır gerektiren bir süreç o yüzden en başta sabretmeyi öğreniyoruz.................................dokuya eliyle biraz daha şekil vermeye çalışmıştır,benim doktorum da yapmıştı :) ama bantı çıkarırken acı olmuyor canım için rahat olsun.
Süper süper :) bende yaza yeni burnumla gireceğim için çok mutluyum :) şişlikler bende de hala var fıstık, sabredicez mecbur[/Qbu yaz hemen gelseee
ayy bebeğim çok tşk ederim mesajların içime su serpti.inşallah hadi bakalım[/:
rica ederim tatlım bu süreçte moral bekliyo insan yardımcı olduysam ne mutluu bana:))
Canım sana nasıl ulasabılırım bende ameliyat olmayı dusunuyorumda bi kac sorum olucakAyrıca ameliyata girecek arkadaşlar soruları ve en rahat şekilde atlatabilmek için ipuçları isterlerse benimle iletişime geçebilirler, seve seve yardım ederim. O kadar çok korkutulmuştum ki ameliyattan önce sakinleştirici vurulana kadar tir tir titriyorum. Kimsenin aynı korkuyu yaşamasını istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.
Canım sana nasıl ulasabılırım bende ameliyat olmayı dusunuyorumda bi kac sorum olucak
İstek gönderdimMesaj atabilirsin ya da burdan da yazabilirsin canım, seve seve cevaplarım sorularını
Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?
Ben olalı nerdeyse 3 sene oldu o kadar korkuyordum ki olmadan önce.Olduktan sonra boşuna o kadar telaş yapmışım dedim :)
Hiç korkmayın 1 hafta zorluğu var oda ağrı sızı değil şişlikler ve morluklar.1 hafta sonra tamamen geçmesede baya bi iyileşiyor sonra fındık gibi güzel bir burnunuz olunca zaten unutuyosunuz tüm olanları :)
yok canım kalmıyo 1 aya doğru hafifliyo iz,sonra tam geçiyo benm öyle oldu çünkü
Cle bana nonu gonder acil telden giriyorum msj atmayi bulamdim amlyt oldum bsey srcm cok acil don banaaa
canım bende senin gibi uyutamazlar beni nasıl nefes alırım vs gibi şeyler düşünmüş çok büyük korkularla ameliyata gitmiştim :/nisan 25 ameliyatımı oldum benimde bakacak kimsem yok tu oldu bitti şükür ..sana tavsiyem korkma !!!sormak istediklerin varsa sorabilirsin:)Tamda istediğimiz konuyu açmışsınız.Ben de cumartesi günü burnumdan açık ameliyat olacağım.Çok fazla korkuyorum.Sanki o narkoz beni hiç uyutmayacak ve ben bütün olan biteni anlayacakmışım gibi geliyor.Üstelik ağzımdan nefes alamama gibi bir problemim var tamponla ağzı açık nasıl duracağım bilemiyorum.Canım çok tatlı sanırım.Ameliyatım sabah akşamüstü hastaneden çıkarsın dediler.1 hafta kendime dikkat etmem gerekiyor sanırım.Bu süreçte yanımda biri olmalı mı yoksa tek başıma kendime yeterli olabilir miyim?Bana bakacak kimse yok çünkü.Yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?