amelıyat olmaya karar veren arkadasları sakınlestırmek topiğin amacı birazda ... ameliyat olundan ziyade.
Canım abüm yapabuılırsın.. ya da burun amelıyatı oncesı sonrası topğin de paylaşabilirsin ..bne merak edıyorum seni acıkcası
amelıyat olmaya karar veren arkadasları sakınlestırmek topiğin amacı birazda ... Ameliyat olundan ziyade.
Canım abüm yapabuılırsın.. Ya da burun amelıyatı oncesı sonrası topğin de paylaşabilirsin ..bne merak edıyorum seni acıkcası
ilk günlerde kalkık mıydı burnun
ALBÜMÜ HAZIRLADIM VE EKLEDİM :) orda her şey net bir şekilde koyuyorum ameliyat öncesi+hemen 2.günü+alçı çıktıktan sonraki ilk gün+sonrası :) ALBÜMÜ "YALNIZCA ARKADAŞ LİSTEMİN GÖREBİLECEĞİ ŞEKİLDE AYARLIYORUM" böylece ne demek istediğim de anlaşılcak diye umuyorum özellikle şişler ve morarma konusunda :)
ALBÜMÜ GÖRMEK İSTEYENLER EKLEYEBİLİR.[/Q
geçmiş olsun burnunuzu merak ettim, eklerseniz görmek isterim. doktorunuz kimdi birde kaça yaptırdınız acaba sakıncası yoksa yazabilir misiniz.
Merhaba :) Rahatlattıysa ne mutlu bana :) Bende silikon tampon kullanıldı, silikon tamponların ortasında bir delik var o yüzden rahatlıkla nefes alabildim ben. Ameliyattan önce çift sıralı et+arkasında kemik oluşumu+içi boş hava kesesi ve burnumda S deviasyonu mevcuttu bu nedenle ameliyattan önce hiç nefes alamıyordum ancak ameliyattan sonra ilk günden itibaren gayet iyi nefes alabildim :) Benim doktorum ameliyatın 3.gününden itibaren sprey kullandırdı bu nefes almamı daha da kolaylaştırmıştı ama tamponun alınmasından bir gün önce biraz tıkanıklığım olmuştu ancak fazla rahatsız edecek şekilde değildi. Şimdiden geçmiş olsun,siz de rahatça atlatın bu süreci inşallah:)
Sizdeki sorunlarin aynisi bende de var suan 2 doktor arasinda kaldim sizin doktor kimdi bende izmirde yigit bey bora beyi dusunuyorum plastik cerrah mi kbb mi bu sorunlari daha iyi halledebilir yigit bey 6 saat surecegini soyledi bora bey ise 3 saat ne yapsam bilemedim
Sizdeki sorunlarin aynisi bende de var suan 2 doktor arasinda kaldim sizin doktor kimdi bende izmirde yigit bey bora beyi dusunuyorum plastik cerrah mi kbb mi bu sorunlari daha iyi halledebilir yigit bey 6 saat surecegini soyledi bora bey ise 3 saat ne yapsam bilemedim
Tesekkur ederim bilgilerin icin dokturun iyi is cikarmis gercekten
arkadaşlar benımde burnumda yandan bakıdıgında hafıf bır kemık var,benı rahatsız edıyor,aldırmayı dusunuyorum,ama nefes alısımı etkııyor mu onu tam bılemıyorum,eger gereklı degılse doktorum o kemıgı almayacak sanırımAma benı rahatsız edıyor işte ve nefes alısımı etkılıyor mu bende emın degılım,sureklı genız akıntım oluyor ve gecede agzım acık uyuyorum ama bunlar kemıkten dolayı mı bılemıyorum :) sizce :)
Kizlar ameliyatimin 4.gunundeyim bence bazi durumlar iste nefes alma yemek yeme vs harici dunyanin en kolay ameliyatlarindan diyebilirim.korkmayin ve ameliyat sonrasi ilk gordugunuz goruntuden burnunuz ebediyen oyle olcak sanmayin:))) alakasi yok.4.gunum ve sisler inise gecti endise ve cirkinlik yerini rahatlik ve guzellige birakmaya basladi galiba.ilk 3 gun cok mutsuzdum .galiba bosa cikicak endiseler
benim en en en çok çekindiğim ve kimsenin pek bahsetmediği ameliyat öncesinde damar açma olayı. Ameliyat olan yakınlarımdan duyduğum kadarıyla el üstüne damar yolu açma ve o kalın iğnenin çıkarma aşaması en çok canlarının acıdığı anlar olmuş. birinden el üstünden değil kol içinden açtırılması tavsiyesi aldım ama hala çok korkuyorum bu aşamadan, sizin nasıl oldu damar açma aşamasında canınız yandı mı?Ayrıca ameliyata girecek arkadaşlar soruları ve en rahat şekilde atlatabilmek için ipuçları isterlerse benimle iletişime geçebilirler, seve seve yardım ederim. O kadar çok korkutulmuştum ki ameliyattan önce sakinleştirici vurulana kadar tir tir titriyorum. Kimsenin aynı korkuyu yaşamasını istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.
ekliyorum, albümleri görmek için henüz 25 mesajım dolmadı ama inşallah bugün dolacak:)ALBÜMÜ HAZIRLADIM VE EKLEDİM :) orda her şey net bir şekilde koyuyorum ameliyat öncesi+hemen 2.günü+alçı çıktıktan sonraki ilk gün+sonrası :) ALBÜMÜ "YALNIZCA ARKADAŞ LİSTEMİN GÖREBİLECEĞİ ŞEKİLDE AYARLIYORUM" böylece ne demek istediğim de anlaşılcak diye umuyorum özellikle şişler ve morarma konusunda :)
ALBÜMÜ GÖRMEK İSTEYENLER EKLEYEBİLİR.
canım kesinlikle bu en son düşüneceğin şey olsun.yani şimdi sen hiç iğne yaptırmadınmı en fazla okadarlık bi acı.ben bi hafta oluyor olalı hiç bi şekilde acı olmuyor tamponların cıkımıda dahil. çok çok az bi acı bu yani düşüp dizin yaralansa kanasa daha çok canın yanar bence.ama tabi bu senin hassasiyetinlede ilgili olabilir yine de korkulcak bi acı durumu yokbenim en en en çok çekindiğim ve kimsenin pek bahsetmediği ameliyat öncesinde damar açma olayı. Ameliyat olan yakınlarımdan duyduğum kadarıyla el üstüne damar yolu açma ve o kalın iğnenin çıkarma aşaması en çok canlarının acıdığı anlar olmuş. birinden el üstünden değil kol içinden açtırılması tavsiyesi aldım ama hala çok korkuyorum bu aşamadan, sizin nasıl oldu damar açma aşamasında canınız yandı mı?
evet iğne korkusu var zaten bir de bunları duyunca kötü oldum, hemşire damarı bulamayınca morarabiliyormuş falan geçmiş olsun umarım ben de acısız atlatırım.canım kesinlikle bu en son düşüneceğin şey olsun.yani şimdi sen hiç iğne yaptırmadınmı en fazla okadarlık bi acı.ben bi hafta oluyor olalı hiç bi şekilde acı olmuyor tamponların cıkımıda dahil. çok çok az bi acı bu yani düşüp dizin yaralansa kanasa daha çok canın yanar bence.ama tabi bu senin hassasiyetinlede ilgili olabilir yine de korkulcak bi acı durumu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?