Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamamdır canım şimdi yüklemeyi deneyeceğim :) Ya da albüm yapsam daha mı iyi bilemedim :)

ALBÜMÜ HAZIRLADIM VE EKLEDİM :) orda her şey net bir şekilde koyuyorum ameliyat öncesi+hemen 2.günü+alçı çıktıktan sonraki ilk gün+sonrası :) ALBÜMÜ "YALNIZCA ARKADAŞ LİSTEMİN GÖREBİLECEĞİ ŞEKİLDE AYARLIYORUM" böylece ne demek istediğim de anlaşılcak diye umuyorum özellikle şişler ve morarma konusunda :)

ALBÜMÜ GÖRMEK İSTEYENLER EKLEYEBİLİR.

Son düzenleme:
ilk günlerde kalkık mıydı burnun

evet çok kalkıktı. onun endişesini yaşadım bir ay kadar. ama şimdi tam istediğim gibi oldu. iyiki okadar kalkıkmış çünkü zamanla biraz daha normalleşiyor. doktorumda aynı şeyi söylemişti. aynı durumdaysan kesinlikle endişe etme canım. altı aya kadar süper oluyor.

kzlar öncelikle hepinize geçmiş olsun..bende estetik olmayı düşünüyorum ama korkuyorum tabiki.. hayırlısını diliyorum hepimiz adına.
ayrıca resimlerinizi de görmek isterim.

Sizdeki sorunlarin aynisi bende de var suan 2 doktor arasinda kaldim sizin doktor kimdi bende izmirde yigit bey bora beyi dusunuyorum plastik cerrah mi kbb mi bu sorunlari daha iyi halledebilir yigit bey 6 saat surecegini soyledi bora bey ise 3 saat ne yapsam bilemedim

6 saat mi çok fazlaymış o :/ benim doktorum 45 dakikada her şeyi halletti ve bana operasyon süresi ne kadar uzun olursa, ameliyat sonrası süreçte o kadar morarma+şişme+deformasyon olur demişti ki gerçekten ben neredeyse hiç şişip morarmadım.

ARKADAŞLAR ALBÜMÜME ULAŞMAK İSTEYENLER EKLESİN ZATEN HEMEN KABUL EDİYORUM ORDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Bu arada benim doktorum kbb uzmanıydı

Kizlar ameliyatimin 4.gunundeyim bence bazi durumlar iste nefes alma yemek yeme vs harici dunyanin en kolay ameliyatlarindan diyebilirim.korkmayin ve ameliyat sonrasi ilk gordugunuz goruntuden burnunuz ebediyen oyle olcak sanmayin:))) alakasi yok.4.gunum ve sisler inise gecti endise ve cirkinlik yerini rahatlik ve guzellige birakmaya basladi galiba.ilk 3 gun cok mutsuzdum .galiba bosa cikicak endiseler

ameliyat olacaklar icin kendi tecrubeme dayanarak., en cok ihtiyaclari olacak malzemeleri yazmak istedim .ilk basta önden dugmeli yada fermuarli bir üstlūk.,serumdan dolayi cokta tuvalete gidiceksiniz bu yuzden terlik unutmayin.ıslak mendil ama kaliteli bir makyaj temizleme mendili alin cunku yuz yikama olayi olmicagi icin bunla yuz silmek cok iyi oldu cildiminde sagligini koruyorum sayede.ve dudaklar once sisiyor gerginlesiyor kuruyor soyuluyor.vazelin kullandim bana ii geldi dudak kremide olabilir.ve tabikide kulak cubugu hem burnunuzu hem sabahlari goz etrafinizi nazikce temizler.benim aklima gelenler bunlar....

Reactions: cle
arkadaşlar benımde burnumda yandan bakıdıgında hafıf bır kemık var,benı rahatsız edıyor,aldırmayı dusunuyorum,ama nefes alısımı etkııyor mu onu tam bılemıyorum,eger gereklı degılse doktorum o kemıgı almayacak sanırım Ama benı rahatsız edıyor işte ve nefes alısımı etkılıyor mu bende emın degılım,sureklı genız akıntım oluyor ve gecede agzım acık uyuyorum ama bunlar kemıkten dolayı mı bılemıyorum :) sizce :)

Son düzenleme:

öncelikle bir kbb uzmanına gidip şikayetlerini anlatıp görüşünü al derim

gelmiş geçmiş olsun :)

gelmiş geçmiş olsun :)
tesekkurlerr darisi guzel bir burna sahip olmak isteyenlere olsun:)

benim en en en çok çekindiğim ve kimsenin pek bahsetmediği ameliyat öncesinde damar açma olayı. Ameliyat olan yakınlarımdan duyduğum kadarıyla el üstüne damar yolu açma ve o kalın iğnenin çıkarma aşaması en çok canlarının acıdığı anlar olmuş. birinden el üstünden değil kol içinden açtırılması tavsiyesi aldım ama hala çok korkuyorum bu aşamadan, sizin nasıl oldu damar açma aşamasında canınız yandı mı?

ekliyorum, albümleri görmek için henüz 25 mesajım dolmadı ama inşallah bugün dolacak:)

canım kesinlikle bu en son düşüneceğin şey olsun.yani şimdi sen hiç iğne yaptırmadınmı en fazla okadarlık bi acı.ben bi hafta oluyor olalı hiç bi şekilde acı olmuyor tamponların cıkımıda dahil. çok çok az bi acı bu yani düşüp dizin yaralansa kanasa daha çok canın yanar bence.ama tabi bu senin hassasiyetinlede ilgili olabilir yine de korkulcak bi acı durumu yok

evet iğne korkusu var zaten bir de bunları duyunca kötü oldum, hemşire damarı bulamayınca morarabiliyormuş falan geçmiş olsun umarım ben de acısız atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…