Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

keşke sorunlarım bunlar olsaydı domuz burnu ucu gibi olmasından iyidir

Merhaba düzeldi Mii acaba kıkırdak çıkıntısı 6. Ayımdayım aynı problemi yaşıyorum doktorum 7. Ayı bekleyelim halledicez dedi ama endişeliyim

Merhaba düzeldi Mii acaba kıkırdak çıkıntısı 6. Ayımdayım aynı problemi yaşıyorum doktorum 7. Ayı bekleyelim halledicez dedi ama endişeliyim
Nasıl halledicekmiş acaba benim de dördüncü ayım bekle bekle deyip duruyor tek sıkıntım o da değil geceleri rüyama bile giriyor uykuda bile huzur yok

Nasıl halledicekmiş acaba benim de dördüncü ayım bekle bekle deyip duruyor tek sıkıntım o da değil geceleri rüyama bile giriyor uykuda bile huzur yok
Aynen öyle keşke olmasaydım huzurlu uyuyup uyanamıyorum ben bu süreçlerin böyle olduğunu bilsem asla olmazdım

Ucu uzun burunlarda içine katlanan fazla etler zamanla baskı yapıp inebiliyormuş işlem nasıl olucak bilmiyorum lokal anestezi ile hallederiz büyük problem değil takma kafana dedi bekliyoruz işte

Aynen öyle keşke olmasaydım huzurlu uyuyup uyanamıyorum ben bu süreçlerin böyle olduğunu bilsem asla olmazdım
Canım vallla bende o kadar çok takıyodum ki kafaya artık aynalara küstüm insanlar sanki burnuma bakıyo gibi geliyodu eskisi gibi oldu falan diyodum ama hepsi psikolojik ne kadar çok bakarsan hep bi kusur buluyosun

Arkadaşlar yazılanları tek tek okudum ve ben ameliyat olalı 20 gün oldu burnum kalın derili ve kemeri vardı biraz kavis istedim ameliyat sonrası foto gösterdi güzel gibi duruyor ama bantlar çıktığından beri alnımdan aşağı kavisi olmayan gözlerimin arasını dolduran düz bir burunla dolaşıyorum bildiğiniz l l gibi duruyor ucunda da top gibi biraz inceltmesini istemiştim daha önce başından geçen var mı karşıdan bakınca görüntü naifleşiyor mu benimki kütük gibi..

Merhaba , Benim burnum da çok kalın derili. 3 defa ameliyat oldum . HİÇ takmayın. İncelir. 1,5 sene sonra şeklini alır.

Merhaba , Benim burnum da çok kalın derili. 3 defa ameliyat oldum . HİÇ takmayın. İncelir. 1,5 sene sonra şeklini alır.
Aslında ilk günler takmıyordum ama şu 4-5 günde takar hale geldim tampon çıktı masaj yapıyorum ama karşıdan görünümüm eskiden hiç böyle durmazdı kemikliydi fakat yanlara doğru genişleyen ağaç gövdesi gibi duruyor şimdi.. Doktorum da incelecek dedi fakat masaj yaparken sadece kemik geliyor

Kızlar 3 ay olmuşken hala şu sıkıntıların sürmesi normal mi?

1) Nefes problemi. Bazen açılıyor bazen çok tıkanıyor. Tek taraflı tıkanıklık daha fazla oluyor.
2) Burun görüntüsü gün içinde değişken. Bazen büzüşüyor minicik kalıyor gibi.
3)Burunda kasılmalar oluyor. Özellikle tek ve hep aynı yöne kasiliyor. Yamuk hissiyatı veriyor.
4) Burnun ici sanki fokur fokur tarifi zor bir his.
Ancak ortada berbat, sağlıksız hissettiren bir burun var.

2 kbb doktoru sorun yok her şey normal görünüyor demişken bu anormallikler neden?

Var mı aynılarını yaşayan?
Düzelen ya da düzelmeyen..

Evet var. Ek olarak burnumun giriş kısmını parmakla kontrol ettiğimde sert ve kabuklu Bir şey var. sanki kıkırdak gibi. Ve her an düşecekmiş gibi duruyur. Acaba elime gelen şey nedir ? Geçer mi??

Doktoru iyi seçmek gerçekten önemli, iyi bir doktora denk geldiyseniz yakında burnunuz istediğiniz gibi olacaktır. Endişelenmeyin

Merhaba sorunlarınız devam edıyor mu bende de aynı hısler var

Merhaba, şimdi nasılsınız? Aradan epey zaman geçti. Yağlanmanız devam ediyor mu? Sümkürmede sorun yaşıyor musunuz?
Geçmiş olsun tekrardan

Merhaba, şimdi nasılsınız? Aradan epey zaman geçti. Yağlanmanız devam ediyor mu? Sümkürmede sorun yaşıyor musunuz?
Geçmiş olsun tekrardan

Sagolun.
1 yil oldu bir şeyler az da olsa düzelse de hala zaman zaman eğrilik hissi devam..
Nefes problemi sumkurme sorunu artik yok ama yamulma oluyor. Ne yazık ki..

Sagolun.
1 yil oldu bir şeyler az da olsa düzelse de hala zaman zaman eğrilik hissi devam..
Nefes problemi sumkurme sorunu artik yok ama yamulma oluyor. Ne yazık ki..
Bende merak ettim yamulmadan kastiniz nasil acaba

Yanlıs anlamayın da yamulma nasıl oluyor? Burun yapısal olarak oturmadı mı

Bende merak ettim yamulmadan kastiniz nasil acaba

Yaşayan ben değilim ablam.
Onun anlatımı ile burnu sabah uyanınca farkli sağa çekiyor gibi hafif eğri. Öglen harika bir burun. Akşam başka cesit sanki.

Gerçekten fotoğraflarda da burun hep başka burun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…