Hangi doktora ameliyat oldun acaba,paylaşabilir misin?
bende bu ameliyatta sonu hüsran olanlardanım(( bilmiyorum belki çok erken bunları söylemekte ama 55 gün oluyor ve ben hala ağlıyorum neden yaptırdım! burnumda bariz yamukluk var burun delikleri biri büyük biri küçük sevimsiz çirkin biri oldum yüzüme hiççç gitmeyen bi burnum var ve en önemlisi hala ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım hala çatlıyor ameliyat olduğumdan beri ağrı- acı çekiyorum bunalıma girdim resmen bi insan her konuda şanssız olmayı nasıl becerebiliyor bu hayat hiç yüzümü güldürmeyecek benim
ben Bora Karaaliye oldum. ama şunuda belirteyim çoook memnun olanlarda var doktordan ben sadece şanssız olanlardanım
Belki sizinki zamanla düzelir.Ya da revizyon ameliyatı olup düzeltebilirsiniz.Ameliyata ne kadar ödemiştiniz?
inş canım inş düzelir yoksa ben kendimi kaybedicemve çevremdeki insanlar okadar acımasız ki yüzüme karşı hiç güzel olmamış eski burnun daha güzeldi diyebiliyorlar buda daha çok yaralıyor insanı ücreti söylemeyeyim herkesin burnuna yapılacak işe göre değişebiliyor
İnsanoğlu öyledir.Güzel olduğunda bunu sana kolay kolay söylemez.Ama kusurunu yüzüne vurur.Hiç takma boşver.Herşeyin çaresi var.
canım öncelikle özelden attığın msj ları alıyorum ama 100 msj dolmadığı için cevap dönemiyorum. son yazdığını da dikkate alacağım. ikincisi; çok haklısın burası bir forum ve burada memnun olduğumuz ya da olmadığımız dr ların adlarını da vererek bizden sonra ameliyat olacaklara ışık tutmak gerekiyor. aksi taktirde buradan yazıp durmanın bir anlamı kalmıyor. bir çok insan ki ben de buna dahilim, dr araştırırken buradaki bütün yorumları tek tek okumuştum. ve ona göre karar verdim. şükür ki ben şanslı olan kısımdaydım işim ters gitmedi. ama lütfen tecrübelerimizle beraber kime ne yaptırdığımızı da yazarsak herkes alması gerekeni alır..
bende bu ameliyatta sonu hüsran olanlardanım(( bilmiyorum belki çok erken bunları söylemekte ama 55 gün oluyor ve ben hala ağlıyorum neden yaptırdım! burnumda bariz yamukluk var burun delikleri biri büyük biri küçük sevimsiz çirkin biri oldum yüzüme hiççç gitmeyen bi burnum var ve en önemlisi hala ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım hala çatlıyor ameliyat olduğumdan beri ağrı- acı çekiyorum bunalıma girdim resmen bi insan her konuda şanssız olmayı nasıl becerebiliyor bu hayat hiç yüzümü güldürmeyecek benim
Elif'cim tahmin ettim yazamıcanı özel mesaj , olsun canım , öpücük sana :) hayatın boyuncada işlerin ters gitmesin inş :)
ameliyat olali uc ay oldu burnumun sol tarafinda gozume yakin kemik sanki fazla duruyor torpulenmemis gibi normalmi arkadaslar birde , uc ay oldu halen sis halen cok dengesiz burnum egrilikler cok belli oluyor acil cevap gecermi boylemi kalir
İnsanoğlu öyledir.Güzel olduğunda bunu sana kolay kolay söylemez.Ama kusurunu yüzüne vurur.Hiç takma boşver.Herşeyin çaresi var.
Burnun kırıldımı ? Kırılmadıysa burnun yan kemıklerıne törpü yapmıyorlar . Sadece üzerını torpuluyorlar . Yan taraf yamuksa , fazlada göze batmıyorsa tüm burnu kırmasak için yapmamış olabılır . ( tahmin sadece , ödem olabılır , kıkırdak yukseltisi olabılır ... ) ilk zamanlar her gün baska bır sekle gırıyor . Net bırsey ıcın cok erken .
gerçekten çok üzüldüm senin için. tahmin edebiliyorum ne kadar psikolojik olarak seni etkilediğini. ama biraz sabret, en azından revizyon yapılabiliyor. doğru bir doktorda herşey yoluna girecektir. içini ferah tutmaya çalış.
bilgilendirdigin icin tesekkur ederim canim doktorlarim bir kelime soylemiyor ben yurt disindayim ilk ameliyatib burda oldum nefes problemi icin o doktor kemigi kirdimi bilmiyorum s gelen kemigi duzeltmisdi sonra burnum yamuk oldu bende turkiyede tekrar duzeltmeye karar verdim burdakilere tekrar guvenemedim ve 4000 euroya gididan yag alma ile birlikde turkiyede ikinciyi oldum fakat burnumun usttarafai cok tuhaf orayi gecdim bir tarafinda diger tarafda olamayan bir cikinti var ve yuzum profilden bakinca resmen o cikinti belli oluyor verdigim paraya degdimi diye dusunuyorum sonucda burnumda cok problem yokdu yani kemer falan yokdu zaten kavisliydi burunum ufak rotujlar olacakdi bilemiyorum bu cikintilar cok moralimi bozuyor
Çok geçmiş olsun canım. Herseyin çaresi var canını sıkma
Ben de gıdıdan yağ aldırdım canım. Şu anda üç hafta bitti ama hiç bi fark görünmüyor. Hatta sert bi şişlik oluştu içinde. Masajla geçermiş. Geceleri de korse takıyorum. Senin nasıldı hemen düzeldi mi gıdın? İçeri doğru kavisli boyunlara hayranım. Hadi onu geçtim düz bari olsaydı. Ne kadar sürüyo tam olarak düzelmesi acaba. Özel msj yazamıyorum o nedenle buraya yazdım.
benim cenem gidimhemen fark etti herkes zayifladigimi saniyor oysa \degil, fakat cok dalgalanmalar oldu gidimdi basimi arkaya dogru kaldirdigimda cok hos durmuyor birde onceden yuzum yuvarlakdi simdikare gibi oldu aslinda cok dusunulup yapilmasi gereken birsey uc ay oldu tabiki ilk aya gore cok fark var iyice oturdu yerine surekli yukari dogru bir kremle masaj yap yatarken bandajini tak ben halen yapiyorum her zaman olmasada gidimin altinda bir top gibi birsey kaldi guatrim var ondan mi yag aldirmakdanmi bilmiyorum ilk gunler cok pisman olmusdum ama simdi memnunum, dedigim gibi basini yukari kaldirip surekli masaj yap cok onemli gun icerisindede yap benim ilk haftalar masajdan artik cenem elleyincede agriyordu ama cok yarari var
bende de oluştu o yuvarlak sertlik. masaj yap dedi doktorum. aklıma geldikçe yapıyorum. fazla gıdım yoktu aslında benim ama takmıştım işte bi kere. umarım geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?