- Konu Sahibi dagcicegi33
-
Konun hayırlı olsun canımm, ben de geçtiğimiz perşembe ameliyat oldum, gerçekten çok faydalı bi konu olacak bizlere... =)
merhaba kızlar ben de pazartesi ameliyat oldum, yarın tamponlarım çıkacak, korkudan ölebilirim. burnumun içi kabuk bağladı sanki nasıl çıkacak yaa(
merhaba kızlar ben de pazartesi ameliyat oldum, yarın tamponlarım çıkacak, korkudan ölebilirim. burnumun içi kabuk bağladı sanki nasıl çıkacak yaa(
bu aşamada çoğumuz farklı tepkiler verdik..ama sonuç olarak acı eşiği düşük insanların (benim gibi) bile rahatlıkla geçtiği bir aşama:))
tamponlarla her an yutak yerine genize kaçacak gibi korkuyla su içmektense bir an önce çıkarıp atmanın verdiği rahatlık ağır bastığı için ağrıyı düşünmüyorsunuz bile..
bi de merak ettiğim birşey var..ben açıkçası 24 saat tamponlu kaldım ve sadece meyve suyu ve su içebildim..nasıl yemek yediniz o durumda??
Benim 2 gece 2 gün kaldı tamponum, rahatsız edici bir durum tabii burundan hiç nefes alamazken bir şeyler yiyip içmek ama dayanılmayacak bir şey değil, çoook sorun olmadı bana... =)
Ben de alçıyı merak ediyorum, nasıl çıkarılıyor? Ne hissediyorsun??
bakalım sen neler yazacaksın yarın bu deneyiminle ilgili:)))ha bu arada benim alçıdan sonra bir sorun mu gördü doktor bilmiyorum sert bir şekilde burnuma şekil verdi..asıl orda kötü oldum ben.öyle de böyle de bir yola başkoyduk 10 dakka acının lafı olmaz:)).yarın için bol şans:))
bu aşamada çoğumuz farklı tepkiler verdik..ama sonuç olarak acı eşiği düşük insanların (benim gibi) bile rahatlıkla geçtiği bir aşama:))
tamponlarla her an yutak yerine genize kaçacak gibi korkuyla su içmektense bir an önce çıkarıp atmanın verdiği rahatlık ağır bastığı için ağrıyı düşünmüyorsunuz bile..
bi de merak ettiğim birşey var..ben açıkçası 24 saat tamponlu kaldım ve sadece meyve suyu ve su içebildim..nasıl yemek yediniz o durumda??
ayyy beni en çok zorlayan şeylerden biri tamponduilk saatler çok rahattım ama gece ne olduysa olduuu dudaklarım yara içinde kaldııı ve yutkunamamaya başlamıştım.. her yutkundugumda burnumdan acayip sesler geliyordu korkumdan yutkunamadım baya bi sadece bir gece kaldı tamponlar sonraa doktorcugum geldi kurtardı beniii tamponlar çıkarken hiç acı hissetmedim aksine çok mutlu olmuştum bazı doktorların 3 4 gün tamponu çıkartmadıklarını duydum allahtan benim o kadar uzamadı dayanamazdım heralde
evet 3-4 gün çekilmezdi o çile:) ben içecek bile zor içerken yemek yemeyi düşünemiyorum o halde..senin alçının alınma aşaması nasıl geçti?
evet bende pek bişey yiyememiştim sadece çorba içmiştim bide patates süresialçı çıkarken biraz canım acımıştı sanki yaa :44: bantları çekerken pek acımamıştı ama alçı ve bantlar çıktıktan sonra doktorum burnuma eliyle biraz bastırmıştı yanlarına üstüne falan o zaman canım acımıştı birazcık
senin ne kadar oldu ameliyattan sonra? şimdi memnun musun burnundan?
Daha yeni benim burnum 24. günüm bugün.. memnun muyum değil miyim bilemiyorum malum şişlikler :26: yani burnumun ucu zaten çok şiş orası belli ama burnumun üstünde kemerimsi bi çıkıntı var şişlik mi değil mi orasını anlayamadım daha :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?