- Konu Sahibi dagcicegi33
-
Evet canım, yarın alçım çıkacak... =)
Ben de buzun önemine katılıyorum, ilk gece kimse sıkılmasın buzdan, sonrasında çok rahat ediyorsunuz kesinlikle... =)
Benim yüzümdeki şişlik neredeyse geçmek üzere, morluklarım da çoktan yeşerdi... Cildimiz Doktorumuz ve sonrasında uygulayacağımız buz, morluk ve şişlikleri belirliyor, katılıyorum... =)
tamponlarınızı çıkartırken çok acı oldumu?
Ben de İngiliz Dil Bilimi okuyorum, tatili fırsat bilenlerdenim. Benim doktorum haplar, okyanus suyu ve merhem haricinde ortrivine mi ne öyle bir sprey verdi, .ok tıkanırsan kullan dedi, fazla kullanılması zararlıymıs onu kullanınca açılıyorum, yoksa aynı şekilde benim de sağ taraf tıkanıyor:) İşin garibi ameliyattan önce sağ sağlamdı:)
bana sadece okyanus suyu verdi merhem falan yok o yüzden ben hiçbişey sürmüyorum şu tıkanıklık da olmasa hiç bi sıkıntım kalmadı çok şükür.benim kanallarım açıldı içerden bi de doktor burun kanatların çok dar içeriden destek yapıcam oralara dedi o kısımlarda da dikiş var ama onlar eriyen dikişmiş fakat açık teknikle yaptı doktorum alt kısımdaki dikişleri kara kara düşünüyorum acır mı ki?doktor kapalı da yapabilirim dedi ben işimi şansa bırakmadım açık teknikle daha rahat çalışabilir adam öyle yapsın dedim kendi kendime şimdi de dikişlere taktım kafayısenin alındı mı dikişlerin canım?
Hayır pzt günü oldum ameliyatımı, doktorum bugün y.dısına çıktı Salı günü alacakmış, ater ve dikişleri ben de tedirginim, ama çok sıkıntı olmuyor diyorlar, rahat olmaya çalışırsak daha iç açıcı geçer sanırım:) Benimde açık ameliyat oldu hatta biraz uzun sürdü, 6 saat kadar, içerideki dikişlere falan merhem sürüyorum yumuşasın diye:)
kızlar antibiyotikli merhem burnu rahatlatıyor mu yaa, çıldıracağım nefes alamıyorum
bütün öğretmenler toplandık toplandık toplandıkdağçiçieği de öğretmenmiş bu aralar sömestri değerlendiren öğretmenlerle dolu forum ben de ing.öğretmeniyim okulların kapanmasını fırsat bilerek burun estetiği yaptırdım.bu arada ben de okyanus suyu kullanıyorum sadece ama tıkanıklık var bi an önce geçsin çok rahatsız oluyorum bu durumdan :/
hepinize geçmiş olsun
ben 6 yıl önce oldum ameliyat nefes alamadığım için ama hiç işe yaramadı tekrar olmam gerekti cesaret edemedim yine aynı olur diye ama artık dayanamıyorum sürekli nezle olmuş gibi dolaşıyorum kararımı verdim yarın doktora gidiyorum en kısa sürede ameliyat olur kurtulurum inş.nefes almak istiyorum artık...benim gibi 2. ameliyatı olan var mı herkes memnun mu halinden yoksa benim mi şansım böyle anlamadım valla
tamponlarınızı çıkartırken çok acı oldumu?
canım astım alerjisi olmuş olabilirsin..ameliyattan sonra hassas dönemde bir maddeye duyarlılık göstermiş olabilirsin..sürekli nezle burun akıntısının tedavsi bana göre ameliyatta değil de ileçlarda..benim de alerjim var..sürekli antihistaminik kullanyorum..ama bu sitede bir öneriyle karşılaşmıştım..onu denicem..
çörek otu yağı alıyorsun ve burnuna günde birer damla damlatıyorsun..hiçbirşeyin kalmıyormuş..bence alerji test yaptır..sorun net anlaşılsın..sonra bu bitkisel yöntemi dene..en son seçenek ameliyat olsun:...
dağçiçeği burnunu beyendin mi??benimde doktorum seninki gibi yarın bantları çıkarıp burnumu sıkacak,artık acı çekmek istemiyorum yaaaa
canım şu an basık ve geniş duruyor burnum önden..yandan profilim çok şirin:))) özellikle burnumun yan kısımları yanaklara doğru çok şiş..aynaya fazla bakmıyorum..takıntı da yapmıyorum şimdiden..biraz insin ödemler 2 haftaya ortaya çıkar gerçeğe yakın şekli..bıyık ödeminden bir kurtulsam..en çok o canımı sıkıyor...masaj kısmı fena yalnız..mecbur katlanıcaz:))))
çörek otunu geçenlerde eltim de söyledi o zaman ben de bi deniyim ama sorun sadece o değil kemik eğriliği o kadar ilerlemiş ki ameliyat gerekli hatta beni ameliyat eden dr.kontrole gittiğimde nefes alamadığımı farkedince yaraların iyileşsin 1 ay sonra tekrar bi operasyon yapalım dedi sinir oldum
çok geçmiş olsun canım...6 yıl geçmiş artık rahatlıkla ameliyat olabilirsin...iyi bir doktor bulursun inşallah bu sefer..ama şu örek otu yağını deneyelim..ben şu an deneyemiyorum daha 12 gün oldu ameliyat olalı..iyileşince denerim..sen denersen snucu yaz olur mu:)
benimkinin sadece ucu kaldırıldığı için sanki o kalkan bütün deriler burnumun ortasında,hala büyük duruyor,bilmeyenler sadece et-kemik ameliyatı olduğumu sanıyor,bu kadar acıya biraz kibarlaşsaydı bari,hala büyük ve çok şiş,her yönden de farklı duruyor,ne zor işmiş bu ya
burnunu çok merak edıyorum akşam msn den goster nolurrrr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?