burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

tamponlarınızı çıkartırken çok acı oldumu?

tamponlarınızı çıkartırken çok acı oldumu?

damlacım benim bez tampondu çok korkuyodum ayılıp bayılırım diye ama hissetmedim bile,4.gün çıkardı doktorum eyvah bu tamponlar iyice şişti kandan, içinde kurumuştur bi de nasıl çıkar diye diye kendimi yedim bitirdim ama cidden anlamadım.senin bez mi silikon mu tamponlar?

bana sadece okyanus suyu verdi merhem falan yok o yüzden ben hiçbişey sürmüyorum şu tıkanıklık da olmasa hiç bi sıkıntım kalmadı çok şükür.benim kanallarım açıldı içerden bi de doktor burun kanatların çok dar içeriden destek yapıcam oralara dedi o kısımlarda da dikiş var ama onlar eriyen dikişmiş fakat açık teknikle yaptı doktorum alt kısımdaki dikişleri kara kara düşünüyorum acır mı ki?doktor kapalı da yapabilirim dedi ben işimi şansa bırakmadım açık teknikle daha rahat çalışabilir adam öyle yapsın dedim kendi kendime şimdi de dikişlere taktım kafayı senin alındı mı dikişlerin canım?

Hayır pzt günü oldum ameliyatımı, doktorum bugün y.dısına çıktı Salı günü alacakmış, ater ve dikişleri ben de tedirginim, ama çok sıkıntı olmuyor diyorlar, rahat olmaya çalışırsak daha iç açıcı geçer sanırım:) Benimde açık ameliyat oldu hatta biraz uzun sürdü, 6 saat kadar, içerideki dikişlere falan merhem sürüyorum yumuşasın diye:)

Son düzenleme:

niye o kadar uzun sürdü peki?ben içine pek müdahale etmiyorum su alcı cıksın ıcını gectım ben dısını merak edıyorum afallayıp kalmaktan korkuyorum sonucta yuzumuzun tam ortasında buyk bı degısıklık olcak ıfadem degıscek mı falan bunları dusunuyorum bu aralar yogun bı sekılde.bı de alcının yan taraflarında bantların oldugu ksımlarda bıseyler cıktı ya böyle beyaz beyaz isilik gibi cok sinirimi bozdu arada elımın erdıgı yere kadar tonıkle sılıyorum yaglanıyo bı de napcaz onları :S

burdan takip ettiğim kadarıyla bantlar çoğunlukla banyodan sonra kişi tarafından çıkarılıyor..benim doktorum bana bırakmaı o işi..bugün bizzat kendi keserk çıkardı..herhangi bir ağrı duymadım..ama sonrasında yine o can alıcı masajını yaptı:)))) haftaya cuma masaj için bir daha gidiyorum ne yazıkki
burda size önerilen masaj tekniklerini yazabilirsiniz arkadaşlar..ben yazamıyorum çünkü doktorum haftada bir kendi öyle sert bir masaj yapıyor ki benim yapmama gerek yokmuş:))))

kızlar antibiyotikli merhem burnu rahatlatıyor mu yaa, çıldıracağım nefes alamıyorum

canım doktoruna sor istersen...sanırım burun açıcı sprey de kullanabiliyorsun..tabi onun tavsiye ettiği spreyi..bir de ben diyorum ki viksi suya koyup kaynatsak..buharını yüzümüze tutsak nasıl olur..doktoruma bir sorayım yarın..burda tekrar yazarım:))

evet yaa cidden..nasıl denk geldik böyle..hepimiz kışın olalım diye ara tatili değerlendirdik anlaşılan:)) ben bir hafta okullardan önce bir hafta da okuldan sonra olmak üzere toplam 10 günlük rapor kullanıyorum..yani ameliyattan bir ay sonra iş başı yapmış oluyorum..maalesef hala peltek gibi konuşuyorum15 günde umarım düzelir konuşmam:)) hepimiz sağ salim ve fıstık gibii olmuş vaziyette öğrencilerin başına dönücez inşallahhhh:))

hepinize geçmiş olsun

ben 6 yıl önce oldum ameliyat nefes alamadığım için ama hiç işe yaramadı tekrar olmam gerekti cesaret edemedim yine aynı olur diye ama artık dayanamıyorum sürekli nezle olmuş gibi dolaşıyorum kararımı verdim yarın doktora gidiyorum en kısa sürede ameliyat olur kurtulurum inş.nefes almak istiyorum artık...benim gibi 2. ameliyatı olan var mı herkes memnun mu halinden yoksa benim mi şansım böyle anlamadım valla

canım astım alerjisi olmuş olabilirsin..ameliyattan sonra hassas dönemde bir maddeye duyarlılık göstermiş olabilirsin..sürekli nezle burun akıntısının tedavsi bana göre ameliyatta değil de ileçlarda..benim de alerjim var..sürekli antihistaminik kullanyorum..ama bu sitede bir öneriyle karşılaşmıştım..onu denicem..
çörek otu yağı alıyorsun ve burnuna günde birer damla damlatıyorsun..hiçbirşeyin kalmıyormuş..bence alerji test yaptır..sorun net anlaşılsın..sonra bu bitkisel yöntemi dene..en son seçenek ameliyat olsun:...

dağçiçeği burnunu beyendin mi??benimde doktorum seninki gibi yarın bantları çıkarıp burnumu sıkacak,artık acı çekmek istemiyorum yaaaa

çörek otunu geçenlerde eltim de söyledi o zaman ben de bi deniyim ama sorun sadece o değil kemik eğriliği o kadar ilerlemiş ki ameliyat gerekli hatta beni ameliyat eden dr.kontrole gittiğimde nefes alamadığımı farkedince yaraların iyileşsin 1 ay sonra tekrar bi operasyon yapalım dedi sinir oldum

dağçiçeği burnunu beyendin mi??benimde doktorum seninki gibi yarın bantları çıkarıp burnumu sıkacak,artık acı çekmek istemiyorum yaaaa

canım şu an basık ve geniş duruyor burnum önden..yandan profilim çok şirin:))) özellikle burnumun yan kısımları yanaklara doğru çok şiş..aynaya fazla bakmıyorum..takıntı da yapmıyorum şimdiden..biraz insin ödemler 2 haftaya ortaya çıkar gerçeğe yakın şekli..bıyık ödeminden bir kurtulsam..en çok o canımı sıkıyor...masaj kısmı fena yalnız..mecbur katlanıcaz:))))

burnunu çok merak edıyorum akşam msn den goster nolurrrr:))))

çok geçmiş olsun canım...6 yıl geçmiş artık rahatlıkla ameliyat olabilirsin...iyi bir doktor bulursun inşallah bu sefer..ama şu örek otu yağını deneyelim..ben şu an deneyemiyorum daha 12 gün oldu ameliyat olalı..iyileşince denerim..sen denersen snucu yaz olur mu:)

benimkinin sadece ucu kaldırıldığı için sanki o kalkan bütün deriler burnumun ortasında,hala büyük duruyor,bilmeyenler sadece et-kemik ameliyatı olduğumu sanıyor,bu kadar acıya biraz kibarlaşsaydı bari,hala büyük ve çok şiş,her yönden de farklı duruyor,ne zor işmiş bu ya

teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun kime ameliyat oldun sen
annemin doktoru var kocamustafapaşa da yeri hasan hüseyin ceylan süper bi doktor annem ona çok hasta götürdü hepsi memnun ben ona gitmediğime pişman oldum bu sefer ona gidicem ama biraz önce aradım yarın yokmuş önümüzdeki hafta içi gidicm galiba

canım bir kerede törpületip küçültseydin keşke..dediğin gibi o kadar acıya değsin...şiş olması normal ama yaa senin de 11. gün galiba..tatil bitince rapor alacak mısın sen de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…