- Konu Sahibi dagcicegi33
-
anladım canım..sert mi o şişlik yani kemik olsa bastırınca kemiğin acır ama kemik yoksa şişlik se derin acır..umarın sorun yoktur :))
benşm 11. gün..bantlıyken anlaşılmıyo şişlikler..yarın bantlar alınacak sorun değil de ardından yine sağlam bişekilde burnumu sıkacak yine alçıyı alırken yaptığı gibi ...o acıyı düşündükçe içim cız ediyo:)))
valla elliyorum ama anlayamıyorum çok sert değil yumuşak gibi :/ bir hafta sonra gidicem doktoruma en dogrusunu o söyler artık
ödem o zaman:)) haftaya haberdar edersin bizi gelişmelerden:))
okyanus suyuyla temizleyip antibiyotikli merhem sürüyorum
Benim canım çok tatlı değildir o nedenle rahatça temizliyorum dünden beri sümkürerek bile temizlediğim oldu yoksa rahat edemiyorum, ben şu an şişliklerden rahatsızım, yapay bir gülüş, ayrık gözler bakışlarım değişti bir an önce eski içtem gülüşüme ve sıcak bakışlarıma kavuşmak istiyorum
senin kaç gün olmuştu? gözler birbirine bitişik görünüyo..burun dudak mesafesi çok ayrık duruyor..geçici krizler bunlar..atlatıcaz inşallah:))
Bugün 11. günüm canım, gözlerin durumunu anlamadım işte bi garip bakışlarım değişik, boş; sanki burun benim burnum değil, gülüşüm çok yapay botokslu gibiyim, burun dudak mesafesi evet uzun duruyo ama sanki biraz daha iyi şimdi. İnşallah geçecek zaman lazım ama sabırsızız işte:)) Senin kaçıncı günün?
aynen canım..benim de 11 gün..yarın bantlarım alınacak:)) senin bant alındı mı?
kızlar antibiyotikli merhem burnu rahatlatıyor mu yaa, çıldıracağım nefes alamıyorum
3 ay mıçok uzunmuş yaa, ben öğretmenim, bu tıkanıklıkla nasıl ders anlatırım, burnum tıkanık olunca rahat konuşamıyorum ki ben
3 ay mıçok uzunmuş yaa, ben öğretmenim, bu tıkanıklıkla nasıl ders anlatırım, burnum tıkanık olunca rahat konuşamıyorum ki ben
canım bende öğretmenim,bugün 11.günüm,ben tamponlar çıktığı andan itibaren günde 4 defa,karbonat-tuz karışımıyla yıkadım,tıkanmasına izin vermedim,ama hala grip gibi konuşuyorum
bütün öğretmenler toplandık toplandık toplandıkdağçiçieği de öğretmenmiş bu aralar sömestri değerlendiren öğretmenlerle dolu forum ben de ing.öğretmeniyim okulların kapanmasını fırsat bilerek burun estetiği yaptırdım.bu arada ben de okyanus suyu kullanıyorum sadece ama tıkanıklık var bi an önce geçsin çok rahatsız oluyorum bu durumdan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?