burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

valla elliyorum ama anlayamıyorum çok sert değil yumuşak gibi :/ bir hafta sonra gidicem doktoruma en dogrusunu o söyler artık

ameliyat sonrası burun kapatılmadan önce burun temizlenir ama tampon alındıktan sonra burunda kalan kan ve dikişten kalan iplikler ayrıca buru iltihapının kuruması nefes alıp vermekte bize güçlük yaşatır..okyanus suyunu kafamızı sağa yatırarark sol buruna, sonra sola yatırarak sağ buruna damlatırız..içimize çekeriz ve genzimizden geçtiğini hissederiz tuzlu suyun..burnumuzu kulak temizleme çubuğuyla fazla eşelemeden temizleyebiliriz:)))bunun dışında antibiyotik merhemlerle de temizleyenler varsa paylaşsınlar arkadaşlar:)))))

Benim canım çok tatlı değildir o nedenle rahatça temizliyorum dünden beri sümkürerek bile temizlediğim oldu yoksa rahat edemiyorum, ben şu an şişliklerden rahatsızım, yapay bir gülüş, ayrık gözler bakışlarım değişti bir an önce eski içtem gülüşüme ve sıcak bakışlarıma kavuşmak istiyorum

senin kaç gün olmuştu? gözler birbirine bitişik görünüyo..burun dudak mesafesi çok ayrık duruyor..geçici krizler bunlar..atlatıcaz inşallah:))

senin kaç gün olmuştu? gözler birbirine bitişik görünüyo..burun dudak mesafesi çok ayrık duruyor..geçici krizler bunlar..atlatıcaz inşallah:))

Bugün 11. günüm canım, gözlerin durumunu anlamadım işte bi garip bakışlarım değişik, boş; sanki burun benim burnum değil, gülüşüm çok yapay botokslu gibiyim, burun dudak mesafesi evet uzun duruyo ama sanki biraz daha iyi şimdi. İnşallah geçecek zaman lazım ama sabırsızız işte:)) Senin kaçıncı günün?

aynen canım..benim de 11 gün..yarın bantlarım alınacak:)) senin bant alındı mı?

aynen canım..benim de 11 gün..yarın bantlarım alınacak:)) senin bant alındı mı?

Benim tamponum yoktu ameliyat sonrası, alçım ameliyattan 5 gün sonra alındı bantlarıda 7. gün banyo yaparken çıkar dedi drum çıkardım bende 4-5 gündür açık yani burnum.

3 ay mı çok uzunmuş yaa, ben öğretmenim, bu tıkanıklıkla nasıl ders anlatırım, burnum tıkanık olunca rahat konuşamıyorum ki ben

3 ay mı çok uzunmuş yaa, ben öğretmenim, bu tıkanıklıkla nasıl ders anlatırım, burnum tıkanık olunca rahat konuşamıyorum ki ben

1 ay sonra daha rahat nefes alırsın ben eskısı gıbı boyle dolu dolu nefes almaktan bahsedıyorum sag burun delıgım sagolsun oyle ıyı nefes alıyorkı solun işlevını de kendısı goruyor:) Tek delıkle yaşayabılırım bır omur naptılar bılmıyorumkı içten soldakı delıgıde saga m bagladılar

canım bende öğretmenim,bugün 11.günüm,ben tamponlar çıktığı andan itibaren günde 4 defa,karbonat-tuz karışımıyla yıkadım,tıkanmasına izin vermedim,ama hala grip gibi konuşuyorum

canım bende öğretmenim,bugün 11.günüm,ben tamponlar çıktığı andan itibaren günde 4 defa,karbonat-tuz karışımıyla yıkadım,tıkanmasına izin vermedim,ama hala grip gibi konuşuyorum

bütün öğretmenler toplandık toplandık toplandık dağçiçieği de öğretmenmiş bu aralar sömestri değerlendiren öğretmenlerle dolu forum ben de ing.öğretmeniyim okulların kapanmasını fırsat bilerek burun estetiği yaptırdım.bu arada ben de okyanus suyu kullanıyorum sadece ama tıkanıklık var bi an önce geçsin çok rahatsız oluyorum bu durumdan :/

aynen benimde :) benim burnumda deviasyon sorunu vardı ve biraz da şekil verdirdim. doktorum kapalı teknikle yaptı ameliyatı, çok şükür morluğum olmadı neredeyse, sadece sol gözümün altında belli belirsiz oluştu. ayrıca şişliğim de olmadı sayılır, o yönden rahatım yani. dün tamponlarım alındı, çok korktum, aslında çok ağrımadı ama burnumun içinde çok kurumuş kan olduğu için onlar acıttı canımı. pazartesi günü de alçım çıkacak, bakalım artık. sürekli sırt üstü yatmak da çok sıkıcı yaa (

Ben de İngiliz Dil Bilimi okuyorum, tatili fırsat bilenlerdenim. Benim doktorum haplar, okyanus suyu ve merhem haricinde ortrivine mi ne öyle bir sprey verdi, .ok tıkanırsan kullan dedi, fazla kullanılması zararlıymıs onu kullanınca açılıyorum, yoksa aynı şekilde benim de sağ taraf tıkanıyor:) İşin garibi ameliyattan önce sağ sağlamdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…