burun bantlarım çıktıııııı

merhaba canım benim 34 oldu ve hala şişlik ve biraz yamukluk devam ediyo doktorum 6 ay sürücek sende şuan durumlar nasıl istediğim şekle oturmadı çünkü

canım yamukluk yok ama burun ucum da şişlikler var.
sırtındaki şişlikler inince sanırım ucundakiler daha çok ortaya çıktı.
benim de 5 ay oldu.

hiiççççç endişelenme o durum geçecek inicek burun ucun hepimiz öyleydik :))

Canım senin adına çok sevindim benimde bugün 19. Günüm bende çok memnunum. Alçım ilk alındığındaki halimle alakam yok resmen alçı çıktığında ödemden burun ucum pinokyo gibiydi ama şuan o ilk günkü görüntüden eser yok her geçen gün değişiyor.. Burun ameliyatı olmak isteyen kızlar eğer gerçekten böyle bi girişiminiz olursa kendinizi hazırlayın sabırlı olmanız gerektiğini iyice anlayın ki ameliyat sonrası iyileşme süreciniz psikolojik anlamda daha rahat geçsin. ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba berrak öncelikle gözün aydın bende ufuk bilkayı uzun süredir araştırıyorum nerde nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olursan çok mutlu olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben kbb uzmanına yaptırdım ameliyatımı nedenide şu bi arkadaşım plastikte olduktan sonra ciddi anlamda nefes problemi yaşadığını söyledi.Daha sonra KBB doktoruna birdaha ameliyat olmuş tırstım ve direkt KBB'ciye gittim.Şu an çok memnunum hem şekil istediğim gibi hemde çok iyi nefes alıyorum.Ameliyatımı Akademi Kulak Burun Boğazda Dr.Hüseyin Demir yaptı.Başka bir arkadaşımda yine orda Baver Samancıya olmuş onun burnunuda beğendim.Walla dedğim gibi arkadaşlar sonradan nefes problemi yaşamak çok kötü umarım bi değişiklik olmaz şimdilik herşeyiyi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…