nasıl oldun tatlım ıyımısınnnnnn sesin solunnn cıkmıyorrrr
slm cnm evet uzun zamandır uğrayamadım buralara yeni burnumla gayet iyiyim :)
ne güzel... Geri dön foruma lütfeeeeennnnnn......
canım yaaaa :) döneyim tamam
daha 4 ay olmuş, çok yeni. burcu gibi 3. seneden sonra da yazmalısın foruma. bak burada kıvranıyorum ne zamandır. :)ameliyatı beklemek çok stresli. sonrası - özellikle ilk haftalar- daha da zor olacak farkındayım. ne olursa olsun, korkmaktayım.
mümkün olduğunca forumda olursanız iyi olacak... hoş geldin!
bence içini hep ferah tut ve hep herşey güzel olucak de.
yaşayacağın sıkıntı şişlik morluk 4-5 gün. sonra zaten insan içine çıkabilecek duruma geliyorsun.burnuna ilk zamanlarda cok takılmayıp çk incelemeyeceksin.
aşırı ödemli oluyor gerçek şekliyle alakası olmuyor.
zamanla ödemler yavaş yavaş inecek ve sen her aynaya baktıgında mutlu olucaksın:)
her şey güzel olacak diyorum. :) ne olursa olsun, endişelenmenin önüne geçilmiyor. yazdıklarını defalarca okudum. sen de endişelenmişsin. deneyimli biri olarak senin de önerilerine uymaya çalışacağım, yapabildiğim kadarıyla... her durumda insan içine çıkmak zorundayım. ev rahatlığı yaşayamayacağım için.
son cümlen ne güzel öyle
o aynaya bakmak ve o yüüz görmek işin en mutluluk veren yanı olacak. ahhhh keşke daha önce yaptırsaymışım diıyeceksin inşallah.
ve bol bol korkmadan profilden fotoğraf çektirebileceksin.
aklına bunları getir ve öyle yat o sedyeye . en önemlisi de doktoruna güven ve ne istediğini çok iyi anlat.
ne zaman ameliyat?
umarım canım, dediğin gibi olsun da. daha önce yaptırsaydım dediğim, hep meme büyütmeydi. sıfır doku, eksiklik hissi, giydiğin her şeyin üstünde dümdüz durması, denize bile gidememek... çok sıkıntı çektim. diğer ameliyatım olsaydı burun da gecikmezdi.
son bir konuşma şart çünkü bilgisayar tasarımından nasıl bir burna sahip olabileceğimi anlayamadım. sadece anlatacağım isteklerimi son kez.
bu ay sonu...
merhaba bende haftaya burun ameliyatı olacam ama benim doktorum bilgisayarda burun tasarımı falan yapmadı elim yüreğimde zaten her dakika düşünüyorum nasıl sonuçlanacak diye siz nerde olacaksınız ve doktorunuz kim.
dediğim gibi, tasarımdan bişey anlamadım sözel ifadenin daha iyi olduğunu düşünmekteyim, konuşacağım. böylesi daha iyi olacak.
aynı duygular bende de var. burun ameliyatı çok önemli. doktorunu iyi seç. kendin seç! çok düşün taşın, aklında soru kalmasın.
senin doktorun kim?
ben diyarbakırda ameliyat olacam doktorum irfan erdem burdan bir çok topiğe yazdım sadece bi arkadaş yaptırmış çok memnun olduğunu söyledi başkada onunla iligili burdaki forumda bişey bulamadımzaten diyarbakırda çok fazla alternatifim yok uzun zamandır çalışıyo oldukça çok ameliyat yapmış ama yinede nasıl olur bilmiyorum çokk korkuyorum umarım iyi olur herşey hepimiz için:18:
benim de duyduğum bir isim değil. doktorun isminin çok duyulması, reklamının fazla olması da onun iyi olduğunu göstermez tabi ki.
sadece bu foruma ya da forumlara bakarak doktorunu seçmen doğru mu? fikir edinirsin, okuman gerek elbette. fakat doğrudan doktorla görüşmek, hasta memnuniyetlerini takip etmek çok çok önemli.
ben de doktoruma güveniyorum ama korkularım yine de var. bunun önüne çok geçemezsin sen de, burun ameliyatı farklı. yüzün orta yeri...
yok zaten burdaki forumlara bakarak seçmedim doktorumu diyarbakırda araştırdım zaten şuan memorial hastanesinde çalışıyo kendisi daha öncedende duymuştum adını ama burdada belki tanıyan çıkar fikir alışverişinde bulunurz diye ümid ettim dışarda yaptırma şansım yok burdada çok seçenek yok en iyisi irfan erdem gibi görünüyo yinede ne olursa olsun korkumu yenemiyorum senin doktorum kim ve nerde olacaksın ameliyatı
neden dışarda yaptırma şansın yok? ikinci ameliyata gerek duyma da ötesi zor değil. burunda revizyon olan çok umarım ihtiyacım kalmaz benim de.
doktorum izmir'de, ufuk bey. ben de il dışından gidiyorum izmir'e. kolay değil fakat değeceğine düşünüyorsa insan, tüm şartları zorluyor işte.
malesef yok özel durumlar var ayrıca sadece ameliyatla bitmiyor ameliyat sonrası sık sık kontorle gitmek gerekir her anlamda şartlarım uygun değil
bu durumlar il dışından giden herkes için geçerli. benim için önemli olan doktor olduğu için diğer sıkıntılara katlanmak durumundayım.
mutlaka herkes için öyle ama işte kalacak yer maddiyat aile engeli vs. bunları daha çok sıkıntı haline getirmektense kendi memleketimde olmak istedim umarım seçimim doğrudur inşlh sonuç beni mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?