burun deldirme

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
35
İstanbul
çok kararsız kaldım olumlu olumsuz birçok yorum var peki siz ne diyorsunuz burnumu deldirmeli miyim ?

canim ben kullanmiyorum ama sahsi fikrim hic hos bulmuyorum bence bi bayan a en cok dogallik yakisiyo hele bazilari kocaman takiyolar cok abarti duruyo genel olarak piercing dövme begenmiyorum bayanlarda

Benimkide delikti fakat kapandi,bir sure takamadim
Dün aklima geldide,tekrar deldireyim,
Sag tarafti düsunüyorumda busefer sol tarafi mi yapsam :)

canim ben kullanmiyorum ama sahsi fikrim hic hos bulmuyorum bence bi bayan a en cok dogallik yakisiyo hele bazilari kocaman takiyolar cok abarti duruyo genel olarak piercing dövme begenmiyorum bayanlarda

yani sizin fikriniz ama ben beğeniyorum açıkcası :) zarif ufak olduğu sürece tabi..

Bence de çok gereksiz. İltihap kapar yara olur, aman boş şeyler. Birinde görüp mü hoşunuza gitti? Biraz ergen işi gibi geliyor bana. Fikrimi sorduğunuz için söyledim

Bence de çok gereksiz. İltihap kapar yara olur, aman boş şeyler. Birinde görüp mü hoşunuza gitti? Biraz ergen işi gibi geliyor bana. Fikrimi sorduğunuz için söyledim

:)) yok birinde gördüğümden değil biraz seviyorum kulak-burun deldirmek dövme yapmak falan ama öyle çok abatılı değil yani.

niye sorun olsunki yada ne gibi sorun olabilir...
benim arkadaşım defalarca deldir. kapandıgı için

yokya öyle şey...
acısı oluo diodu arkaşım
şimdi onun bile caresini bulmuşlar.delincek yere bi sprey. sonra şaaak
acı falan bile hissetmiyosun

çok kararsız kaldım olumlu olumsuz birçok yorum var peki siz ne diyorsunuz burnumu deldirmeli miyim ?

Merhaba, yaklaşık 2 senedir burnumun sağ tarafı delik ve hızma kullanıyorum, spreyle uyuşturuldu ,iğneyle delindi hiç acimadi, sonrasında da hissetmedim bile, iyi düşünüp karar verdikten sonra temiz bir yerde işinin ehli biri yaparsa ve temiz bakılırsa bende yakıştırıorum.

Son düzenleme:
git deldir
sahidenmi dersne yeminle burdan pabucumu fırlatırım heeeee

Istiyosan deldir canim, sonucta hevesini alinca cikarirsin.
Bende Bunden on yil kadar önce burnumu ve göbegimi deldirmistim.
Bayada kullandim. Simdi öyle seylerden hoslanmiyorum.

Ben şahsen bayana çok yakıştığını düşünüyorum geçen sene bende deldirmiştim ama sürekli düştüğü için kontrol etmek zorunda kalıyodum pek iyi yapamamış delen arkadaş durmuyodu burnumda her dakika düştüğü için sinirlendim attım

kafaya koymuşsunuz deldirin bence. ama lütfen halka gibi bişey takmayın sonrasında ufacık zafir bişey takın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…