• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun deldirme

burun değil de bi ara kaşımda piercing vardı ilk deldirdiğimde çok hevesle kullanıyordum sonra sıkıldım cıkarttım tıkandı , tekrar deldirdim tekrar sıkıldım vs vs , bıraktığı iz de cabası !! bence deldirme :34:

burun deldirmek mazıde kalmadı mı yaa..

deldırme kesınlıkle benceeeeeeee!

Bu konuyu açmakla çok iyi yapmışsın canım benimde aklımda olan bişey burun deldirme, senin sayende bizde faydalanıcaz bu topikten :) Kaç aylardır isteyipte, işi icraate dökemediğim eylem bu benim. Ha acısından falan değil ama nerede delinilir, tabanca yöntemi mi iğne yöntemimi daha iyi derken hep erteledim. Şimdi burnunu deldiren arkadaşlara soruyorum; Burunu nerede deldirebiliriz ? Sanırım artık eczanelerde kuyumcularda falan yasak diye biliyorum ben emin olmamakla beraber :26: Bilenler yardımcı olabilir mi ki acaba ? :26: ve birde iğne yöntemiyle iz kalıyo diyenler var bu doğru mu ? :44:

Herkese yorumu ve fikirleri icin tekrar teşekkür ederim :) bende 18 yasindayim kulagimda 3er tane delik var bi sorun olmadi yani. Birin ise hos duruyor diye deldirmek istiyorum baska bi sebebi yok sadece kafamda sorular vardi acir mi iz kalir mi sorun cikar mi gibi ama sanirim herkeste farkli bir durum ortaya cikmis cesaretimi toplayip denerim gibime geliyor ama kararsizlik basa bela...

Şekilli ve düzgün bu burna sahipsen minicik bi hızma çok hoş duruyor :12:

Back
X