19 gün önce burun ameliyatı oldum aslında burnum çok güsel ve çok doğal fakat ben dikkatli baktıkça görebiliorumki sol burun deliğim sağa oranla biraz daha açık ve sağ profilden bakıldığında ucunun sola doğru daha kalkık olduğunu görüyorum bu simetri sorunu zamanla düzelir deliklerini görünümü eşitlenirmi?? elbette daha burnumda şişlikler var bu simetrik bozukluklar şişliklerdenmi kaynaklanıyordur sizce??? yorumlarsanız sevinirim mutlu kalınız...
ben de aynı.. aynı zamanda olmuşuz ve benim burun deliklerimde de farklılık var.. biri küçük biri büyük
sizler tabii ameliyat olduğunuz için deneyimlisiniz ama dün benim gittiğim doktor tamponlar 1 hafta kalıyor burnununda dedi..burnunun icinin ve burun deliklerinin şekil alması için 1 hafta tutuyorum ben dedi tamponları..
genelde 3. gün tamponun alındığından bahsediyorsunuz..belki de burun deliklerinizdeki farklılığın sebebi bu..içerisi tam şekillenmeden tamponlar çıkıyor ve oralar boş kalıyor..burun zaten degisim aşamasında,o boşlukları da dolduruyor..
bu benim düşüncem tabii..dediğim gibi deneyimim yok bu konuda..
ama 3. gün tamponların çıkması için erken değil mı zaten?
ay bilemedim :)
Benim de deliklerim farklı..Biri yana doğru ve küçük, diğeri dik ve daha büyük...Artık düzelmeyeceğini düşünmeye başladım=( 10 gün sonra 1. ay randevumda soracağım doktorum ama, şişlik diyecektir muhtemelen...Ben hiç inanmıyorum bu fikre=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?