burun delikleri farklı zamanla dengelenirmi cewap lütfen!!

bade82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
206
2
46
İzmir
19 gün önce burun ameliyatı oldum aslında burnum çok güsel ve çok doğal fakat ben dikkatli baktıkça görebiliorumki sol burun deliğim sağa oranla biraz daha açık ve sağ profilden bakıldığında ucunun sola doğru daha kalkık olduğunu görüyorum bu simetri sorunu zamanla düzelir deliklerini görünümü eşitlenirmi?? elbette daha burnumda şişlikler var bu simetrik bozukluklar şişliklerdenmi kaynaklanıyordur sizce??? yorumlarsanız sevinirim mutlu kalınız...

Aynı şey bende de var ama burnum o kadar şiş ki ve şişlikler de düzenli değil, ilk zamanlar daha da belirgindi zamanla biraz düzeldi, sanırım şişliklerden oluyor 19 gün çok fazla bir gün değil düşünsene kemiğini bir yere çarptığında bile nasıl şişiyor ve hemen geçmiyor, şimdi ise resmen kemik kırdılar, etinle oynadılar, canını sıkma zamanla geçer, benim de 12. günüm bugün, gözlerim bile birbirinden yarım metre ayrı duruyor, kemiklerimin sızladığını hissediyorum resmen.

ben de aynı.. aynı zamanda olmuşuz ve benim burun deliklerimde de farklılık var.. biri küçük biri büyük

Son düzenleme:
ben de aynı.. aynı zamanda olmuşuz ve benim burun deliklerimde de farklılık var.. biri küçük biri büyük

Valla canım ilk zamanlar ben çok dert edindim, hatta netten bile yakaladıklarıma gösteriyordum PP sonra doktoruma sordum şişliklerin insin düzelir dedi :)))

canim degisiklikler sisliktendir duzelir buyuk ihtimalle uzulme, dengelenir tabii ki olumunekankayizsmile

ewt ewt kesinlikle şişliklerden kaynaklanıo bugün baktığımda daha benxer şekilleri hala yatarken çift yastıkla yatıorum yüksek yatmak kesinlikle etkilio 2 ay sora düşünemiorm burnumu h.sonu bi arkadaşım sende bi değişklik güsellik var ama anlamadım dio =)=)ve burnum cidden kemerli profilden kötü duran bi burundu ona ragmn doğal belli olmuyo yapıldığı=)sağlıklı mutlu günler..

boshayallersmile cok daha guzellesecek emin ol canim...
ama darbe almamaya dikkat et, burnunu herseyden sakin..

kizlar ilk gunlerde benim burnum ne haldeydi bi gorseniz...
nasil sisti...
ben de cok mutsuzdum ozellikle bandajlar ciktiktan sonraki ilk hafta ama yine de bandajlar ciktiktan 20 gun icinde burnum cok degisti ve guzellesti...
simdi cok daha guzel :kedi:
beklemelisiniz kizlar azicik sabredin zaman su gibi akiyor zaten, o arada da bi bakmissiniz burnunuzun sislikleri inmeye baslamis ve burnunuz guzellesmis bayanssulusmile

Son düzenleme:
Benim de deliklerim farklı..Biri yana doğru ve küçük, diğeri dik ve daha büyük...Artık düzelmeyeceğini düşünmeye başladım=( 10 gün sonra 1. ay randevumda soracağım doktorum ama, şişlik diyecektir muhtemelen...Ben hiç inanmıyorum bu fikre=((

Bariz farklılık varsa değişmez.Şimdi bu kadar kati söylemiş gibi oldum ama gene de belli olmaz :)

ya bende de deliklerde birazcik degisiklik var...yani burnuma alttan bakilinca orta kisimda hafif bir yamukluk var zaten o yuzden kaynaklaniyor sanirim...benim anlamadigim bu yamukluk onceden yoktu ya sonradan niye cikti bi yere mi carptim ne yaptim anlamadim gitti...off..

sizler tabii ameliyat olduğunuz için deneyimlisiniz ama dün benim gittiğim doktor tamponlar 1 hafta kalıyor burnununda dedi..burnunun icinin ve burun deliklerinin şekil alması için 1 hafta tutuyorum ben dedi tamponları..
genelde 3. gün tamponun alındığından bahsediyorsunuz..belki de burun deliklerinizdeki farklılığın sebebi bu..içerisi tam şekillenmeden tamponlar çıkıyor ve oralar boş kalıyor..burun zaten degisim aşamasında,o boşlukları da dolduruyor..
bu benim düşüncem tabii..dediğim gibi deneyimim yok bu konuda..
ama 3. gün tamponların çıkması için erken değil mı zaten?
ay bilemedim :)

tamponların amacı içerideki tüplerle nefes alımınızı kolaylaştırmak. Ben veli arslan'a ameliyat oldum 3 günde aldılar. (ancak aynı zamanda devuasyon ameliyatıda oldum) Sadullah karun'a ameliyat olan bir ark 1 hafta kaldı tamponlar. Duruma göre değişiyor sanırım ama burun delikleri kendini amorti ediyor sonra. birçok kişi bunu söylüyor, rahat olun bence.

bende deviasyon ameliyatı olacam aynı zamanda..burnunun icinde de işlem yapacağımız için tamponların 1 hafta kalmalı dedi..yoksa deviasyon tekrarlar dedi..
evet belkide bu bır hafta olayı sadece benim için geçerli olacak..bilmiyorum ki :) yeni yeni bilgi ediniyorum bu konuda :)
yalnız sunu çok iyi öğrendim bu site sayesinde,ameliyattan sonra kisinin yapısına göre morluklar ve sözlükler uzun süre devam edebilir panik yok :)))) yüksek yastıkla mutlaka 1 ay yatilacak,ki bu benim için en zor olanı çünkü hem yastiksiz hemde yuzukoyun yatarım
bu bilgileri edindim sayenizde :) bunları bilerek o ameliyata girmek gerek çünkü :) sonra panik olmamak için :)

ha bır de ilk 24 saat buz koymak çok faydaliymis..onu kesinlikle aksatmamak gerekiyormuş..bu yüzen de bır gece hastanede kalmayı düşünüyorum..zaten dün görüştüğüm doktorda kalmamı tavsiye ediyor..

Herkesin bilgisi olsun diye yazıyorum; hala hafiften farklı olmakla beraber, deliklerim epey benziyorlar birbirlerine artık=))

Herhalde zaman geçtikçe daha iyi olacaktır, bakalım...

1.5 yıl oldu ben ameliyat olalı.ilk zamanlar benimde farklıydı delikler, biri birinden daha küçüktü şimdi bu fark o kadar belli deil cok dikkatli bakınca anlasılıo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…