- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
kizlar ben ameliyat olali bugun 1 hafta oldu, simdi bunu okurken bende burun deliklerime bakiyorum..
baya farkli biri buyuk biri baya kucuk..
ama sadece 1 hafta oldugu icin panik yapmama gerek yoktur di mi?
yani duzelir di mi? su anki gorunumu boyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar ben ameliyat olali bugun 1 hafta oldu, simdi bunu okurken bende burun deliklerime bakiyorum..
yani duzelir di mi? su anki gorunumu boyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada senin ameliyatın kapalı teknikle yapılmış, benim açıkla yapılmıştı burun ucumda kesi vardı ve deviasyonum sol taraftaydı, sağdan girilmiş ama solla daha çok mu uğraşmışlar ne soldaki şişliğim daha fazla, ama ilk zaman girilen delik yani sağ deliğim daha büyük ve yayvandı.
cok tesekkur ederim ruyacim.. hep sen yetisiyosun imdadima valla
zaten daha bugun 1 hafta oldu sanirim normaldir boyle olmasi.. bi bekliyim 1 ay en azindan soylenmek icin
zamanla delikler degisiyor, burun sis ve büyükken sisler inincede kücülüyorya acaba merak ettim delikleride kücülüyormuki
cevap icin tesekkürler
Merhaba,ameliyat olalı 45 gün oldu ve burun deliklerim hala farklı artık düzeleceğini sanmıyorum biri yana doğru geniş ve yuvarlak biri yukarıya doğru dar ve uzun ne yapıcam bilmiyorum tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum sizce aynı doktoramı olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?