burun deliklerimin farkı... :((

esed161

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
24
1
18
yaklaşık 70 gün önce ameliyat oldum..Ameliyattan hemen sonra kanamam oldu ve doktor kocaman bi sünger taktı sağ burun deliğime...Onu çıkarttıktan sonra burun deliklerimin biri küçük biri büyük oldu düzelirmi dedim evet dedi ama hala bu fark var resim çekilemiyorum resmen biri büyük biri küçük fark oluyor bu düzelir mi sizce buna benzer durum yaşayan var bi yardım edin noluuuuurrrr :(:(:(

ablam . yaklasık 4 ay oldu ameliyat olalı burun deliklerinin biri küçük biri büyük bu kadar sürede düzelmedi düzelmiycek gbide

Uzun vadede duzelecektir bence doktor goz gore gore farkli birakmaz delikleri. Ameliyat bitince burnun alacagi son seklini ilk onlar goruyor sonucta.

bende öyle düşündüm ama etrafımdaki insanlar da farklı farklı falan diyince korkmaya başladım

Cok ufak asimetri kalir zaten orjinalde de ayni olmuyor delikler. Ama oyle bariz fark birakacagini sanmiyorum doktorun.

Benim de sağ deliğim geniş sol burun kanadım çökük ve deliğim küçük. Doktor şaka gibi parmağını sok genişlet bant fazla baskı yapmıştır dedi. Şu an tam 30. günüm ödem had safhada o sebeple sabırla bekliyorum. Ama burun ameliyatı oldum özgüveni yok bende henüz :( Serçe parmağım sağ delikte geziyorum ortalarda şaka gibi :(

bana öyle bişey bile demedi düzelir dedi kaldı böyle bu hafta kontrole gidip sorcam bakalım ne dicek inşallah ikimizinki de düzelir :(

Benim de sağ deliğim geniş sol burun kanadım çökük ve deliğim küçük. Doktor şaka gibi parmağını sok genişlet bant fazla baskı yapmıştır dedi. Şu an tam 30. günüm ödem had safhada o sebeple sabırla bekliyorum. Ama burun ameliyatı oldum özgüveni yok bende henüz :KK43: Serçe parmağım sağ delikte geziyorum ortalarda şaka gibi :KK43:
cok güldüm ya alemsin benimde bir büyük biri küçük ama umurumda değil geri kalan yerleri düzgün ya gdelikleri boşver ya tam tersi olsaydı :S

yaklaşık 70 gün önce ameliyat oldum..Ameliyattan hemen sonra kanamam oldu ve doktor kocaman bi sünger taktı sağ burun deliğime...Onu çıkarttıktan sonra burun deliklerimin biri küçük biri büyük oldu düzelirmi dedim evet dedi ama hala bu fark var resim çekilemiyorum resmen biri büyük biri küçük fark oluyor bu düzelir mi sizce buna benzer durum yaşayan var bi yardım edin noluuuuurrrr :KK43::KK43::KK43:
bende de var o sorun canım. bakınca kise anlamıyorda ben farkındayım. bu sorun kemik eğriliğineden kaynaklanıyor.2 kez ameliyat oldum. 3 . kez yapmıyorlar. kurtalamııcam ben...

cok güldüm ya alemsin benimde bir büyük biri küçük ama umurumda değil geri kalan yerleri düzgün ya gdelikleri boşver ya tam tersi olsaydı :S

Aynen valla buna da şükür burnumda parmak geziyorum :KK70:

Back
X