kaburgadan kıkırdak almak çok zor oluyormuş :S
Sert doku oluşturmak için kaburgadan yumuşak doku oluşturmak için kulaktan alınıyor genelde
Bu senın burnunun ihtiyacına bağlı
Benim doktorum kadardan kullanmıstı
Aynı durum bizde de var, burun köprü kemiği fazla törpülendiği için, üst kısım açıkta ve kıkırdak yapısı belirgin. Deri maalesef çökmüş durumda. Ben de aynı dertten dolayı revizyon düşünüyorum.
Burnun üst kısmını asırı oymuştu benimde doktorum. Karşıdan bakınca üst kısmı düz uç kısmı top gibi duruyordu
Ben biraz korktuğum için ayrıca doktorda kadavradan almayı tavsiye ettiği için onu kullandı
Su an o eski kavis yok
Ama ben revizyonu bi 4sene sonra oldum. O yüzden doktorum burun derin su anki burnunun şeklini almış bu yüzden çok gerdiremedim tam istediğim sekli veremedim dedi ama yine de eskiye nazaran çok iyi. En azından fotolarda Kaş kısmından burun ucuna kadar kemik olduğunu belirten düz bi çizgim var:)
ewet ewet ewet işte tam anlattığın gibi canım fotolarda sinirim bozuluyor eski burnum düz çizgi şeklinde çıkıyodu şimdi ucu top gibi üstü çökmüş gibi önden hemde kalın duruyor ben ameliyat olalı 5 ay oldu 6 ayın dolmasını bekliyorum ama 6 aydan biraz daha fazla bekleyebilirim doktor arıyorum yani diyorsun ki çok fazla beklemeden ameliyat olmam daha iyi sonuç verir öyle mi birde cevap yazarken alıntı ile cevaplarsan hemen görebilirim canım bazen unutuyorum bakmayı :)
yo altı ay kısa bi süre olabilir. bi sene filan bekle bence
benim aradan 5 sene geçmişti o yüzden böle bi sorun yasadım
benimde ameliyat olalı 4 ay oldu burnumun ucundan çıkan kıkırdakları ezip koydu ama malesef istediğimiz gibi olmadı doktorda memnun değil durumdan derim çok ince olduğundan tüm girinti çıkıntılar belli 6 ay dolduktan sonra duruma göre bacağımdaki cam kesiği izini kesip oradan alacağı dokuları yerlestirecek kıkırdağı çıkarıp hem bacağımdaki iz de küçülecek ama aynı doktora mı olmalıyım bu amelıyatı baska bır doktora mı bılmıyorum
benimde ameliyat olalı 4 ay oldu burnumun ucundan çıkan kıkırdakları ezip koydu ama malesef istediğimiz gibi olmadı doktorda memnun değil durumdan derim çok ince olduğundan tüm girinti çıkıntılar belli 6 ay dolduktan sonra duruma göre bacağımdaki cam kesiği izini kesip oradan alacağı dokuları yerlestirecek kıkırdağı çıkarıp hem bacağımdaki iz de küçülecek ama aynı doktora mı olmalıyım bu amelıyatı baska bır doktora mı bılmıyorum
benimde derim ince o yüzden korkuyorum ama maşallah 2-3 ameilyat olanlarda hiç korku yok hiç tedirgin olmadan anlatıyolar ama bacağından alınması biraz riskli geldi ama ben olsam cesaret edemezdim eğer istediğiniz gibi olmadıysa neden doktora bir öneride bulunmuyorsunuz ki kadavradan falan kullansa ne bileyim başka bir yolu varsa doktor önerse vs işte benim gözüm korktu yaa öyle bacak kaburga falan diolar arkadaşlar :))
Eki Görüntüle 803976 fotograf yuklemeyı denedım ama oldu mu bılmıyorum
ewet resim yüklenmiş başarılısın :) yandan da önden de bir problem görünmüyor buradan ama resimler yanıltıyor ya bende düzgün çıkan bi kaç fotoyu koysam herkes aynı yorumu yapar hiç bi sorun yok diye canlı görmek lazım benim ki çok daha problemli senin kine göre ameliyat olursan sonrasında şöyle yakından bi foto koy birde ona bakalım aradaki farkı daha iyi görürüz başka doktorlarla da görüş derim en azından fikir al tek doktorla kalma olmuyor öyle :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?