Burun Dolgusu yaptıracağım. Hafif eğrilik var çöküntü gibi duruyor yardım DOKTOR ÖNERİSİ

yenibirbenyakinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
109
0
31
Sivas
Burun Dolgusu yaptıracağım. İstanbul için doktor önerir misiniz. eğrilik var sağ profilde sol profilden sorun yok sağ proflden burnum çökük gibi duruyor oraya hafif dolgu enjekde edilcek 1 yıllık. Doktor önerirseniz sevinirim. Bide hangi dolgu maddesi en güvenilir ?

Fikrim yok canim ama buradaki sözü gecen doktorlar yapiyordur heralde. Kbbcileri bilmem ama plastik cerrahlar yapar.
Geçici bir yontem degil mi neden dolgu tercih ettinizki

Burnumda sol profilden sorun yok karşıdanda hemen hemen düzgün ama sağ profilden burun sola doğru yatık oldugundan çöküntü gibi duruyor diyorum orayı hafif 5 dkkalık dolguyla halledersek burnum düzgün gözükür okulum var 17 yasındayım lise son sınıf geçtim 15 gün sonra okul başlıyor o yüzden ameliyatı olamazdım bide 18 yaş diyor doktorlar kemik gelişimi vs bende dedim hafif bi dolgu yaptırsak gözlükde takıyorum tüm asimetriler ve eğrilik gizlenir dedim. ama doktor lazım son 4 günüm kaldı.

Evet 18 yasini bekleyin bence de. Ama 15 gunde okula gidecek duruma gelirsiniz sadece buruna dikkat edeceksiniz darbe almayacaksiniz.
yine de bir iki sene daha beklemek en saglami.

Ben ankarada yasiyorum mehmet akgune yaptirdim burnumda kemer ve burun ucumda dusukluk vardi su an dogal ve daha kucuk duruyor ankarada yasayan varsa Mehmet Akgune rahatlikla gidebilir yaptigi uygulamallari gosteriyor.

Burun Dolgusu yaptıracağım. İstanbul için doktor önerir misiniz. eğrilik var sağ profilde sol profilden sorun yok sağ proflden burnum çökük gibi duruyor oraya hafif dolgu enjekde edilcek 1 yıllık. Doktor önerirseniz sevinirim. Bide hangi dolgu maddesi en güvenilir ?
Ben Ankarada Mehmet Akgüne yaptırdım.Gayet memnunum İstanbuldaki fiyatlar boyu aşıyor tavsiye ederim..:)

Orhan sanisoğlu= Bakırköy Yaşar hastanesi

ankara mehmet akgün yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. burun kemerimden ve burun ucu düşüklüğümden kurtuldum.

Merhaba bende akıma katılarak Mehmet
Akgün'ü önerecek kişilerdenim. Kısa bir süre önce çene ve yanaklarıma dolgu yaptırdım. sonuçtan oldukça mutluyum :) Çevremde ki insanlarda işte yüzün aslında böyle olmalı diye olumlu öcgülerde bulunuyorlar :) EE tabi bu beni daha da çok mutlu ediyor.. Genelde kliniklerin ve hastanelerin kullanmış olduğu en iyi dolgu markası Juvaderm Mehmet Bey' de kliniğinde bu markayı kullanıyor.

Back
X