• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun dolgusu yaptırdım (resimli)

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünce:16: isteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam :52:

canımm faranjitt dedi snra agzın açk uyursun abla dyorki zaten agzın açık uyuyorsn dıyo otobste falan yani kalabalık ortamlarda gerçeketn burnmdan nefes alamadgmı hsstm vede tıkanık gibi böle dgşkk ya valla doktorun adı nedr ya bende araştrcam ıyı bırını inşş

canımm faranjitt dedi snra agzın açk uyursun abla dyorki zaten agzın açık uyuyorsn dıyo otobste falan yani kalabalık ortamlarda gerçeketn burnmdan nefes alamadgmı hsstm vede tıkanık gibi böle dgşkk ya valla doktorun adı nedr ya bende araştrcam ıyı bırını inşş

geç yazıyorum kb yeni üyeyimmm,

aslında kemik olduğu gibi duruyo ama alınla açısı dolguyla sağlanınca daha küçük daha güzel bi burun oldu bu burun dolgusunu çok bilen yok o yüzdn herkes görsün istiyorum çok etkili sonucu. dediğim gibi burun ucu eğri olanlarada botoksla sanırım burun ucuna bir işlem yapıyıyo burun petek dinçöz burnu gibi oluyo doktorum görmem için onu da bana göndermişti ama başkasının resmini paylaşmam doğru olmaz malesef

canim doktorun adresini verebilirmisin veya telefon numarasini

tatlım numarayı özelden atıyorum mehmet akgün kızılayda yeri konuş hatta işlerini gör derim ben. bu arada benim arkadaşım olduğunuda söyleyebilisin yardımcı olucaktır ben dudak dolgusu falanda düşünüyorum burundan memnun kaldım çünkü :)

Son düzenleme:
Back
X