Burun düşmesi nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim

valla canım haklısın bende para bulamıyordum allaha dua ede ede bi kapı açtı bana şükürler olsun.. ama işte yinede stres yapıyorum birazda zamanın çabuk geçmesini istiyorum aslında. bilemiyorum sanırım delirdim hehehe :))

valla gerçekten yeni burnunla minnacık kız gibi olmuşsun inş bende öyle olurum :) kızın kaç yaşında merak ettim:)) bende senin gibi mutlu huzurlu ve küçük göstereceğime inanıyorum en azndan kendi yaşımı göstermek istiyorum herkes 22-23 diyor ama ben 20 yaşındayım bazıları 25de diyebiliyor sinir şeyler benneyaptımki

:))) kızım 7 yaşında. Meraklanma ameliyattan sonra 18 den büyük görünmezsin, genelde kimi gördüysem ameliyat olmuş hepsi yaşından küçük görünüyor :)

inş :))) canım yeri değil ama sorucamm bu göz altı morluğu içim üzüm çekirdeği yağını bende duymuştum acaba kullansam şimdi geçermi ??

inş :))) canım yeri değil ama sorucamm bu göz altı morluğu içim üzüm çekirdeği yağını bende duymuştum acaba kullansam şimdi geçermi ??

Canım valla ben üzüm çekirdeği yağından çok memnun kaldım, sadece gözaltlarıma değil tüm suratıma sürüyorum, zaten alerjik bir özelliği yokmuş, faydaları saymakla bitmiyor, bende işe yaradı denemekten zarar gelmez belki sende de işe yarar, yorgunluk ifadesini de alıyor surattan, aynı zamanda dolaşımı da hızlandırıyor, cildi gerginleştiriyor.

selam şekercim.. ben de alıcam bugün , çarşıya iniyorum şimdi
baktınmı face de fotolarmıa.. nasılım??

selam şekercim.. ben de alıcam bugün , çarşıya iniyorum şimdi
baktınmı face de fotolarmıa.. nasılım??

Baktım canım valla süpersin, benim gözüm kendi burnuma alıştı, şimdi gözüme kocaman görünüyor, zamanında salak gibi doğal olsun, surat ifadem bozulmasın dediydim, bırak ya az ufaltın demedim ahhh salak kafam ahhhh ne vardı o kadar doğal diye tutturacak

Rüyacığım şu üzüm çekirdeğinin markasını versen de ben de alsam. Gerçi evdekilerle yakında bi aktar dükkanı da ben açarım bu gidişle. Sarı kantaron, kırmızı kantaron, ozonlanmış kantoron, ozonlanmış kabak çekirdeği yağı... üfffff! Say say bitmez, bunları kullanmaya ömür yetmez. Üzüm yağı yorgunluğu alıyorsa bi de onu deneyim. Ölü balık gibiyim valla. Bu arada senin leke kremin geldi mi?

Canım markası önemli değil aktara söyleyince verir üzüm çekirdeği yağını. Evet leke kremim geldi, cildim soyulmaya başladı yavaş yavaş.

Canım öyle de her yağ gerçek yağ olmuyormuş. Piyasadaki yağların çoğu ayçiçek yağıymış. Şu krem inşallah iyidir. Yüzüm çok berbat. Güneş lekesi, sivilce lekesi... Ne kullandıysam geçiremedim. Planta pura diye bi şey alacaktım. Şimdi bu kremi düşünüyorum. Peki canım güneş kremi de kullanıyor musun? Bu tür kremler cildi soyduğu için hassaslaştırıyor o yüzden mutlaka güneşten korunmak gerekiyor.

Canım gece bu kremi sürüyorum sabah üzüm çekirdeği yağı sürüyorum üstüne de pudra sürüyorum, hiç farkedilmiyor bile soyulduğu, ama akşam eve gelince yüzümü yıkayınca eğer üzüm çekirdeği yağı sürmezsem, pul pul dökülüyor, geriliyor, hatta bugün pul pulunda biraz ötesinde soyulmaya başladı, kızardı biraz ama ben onları öyle güzel kamufle ediyorum ki kimse çakmıyor, ama nasıl kaşınmaya başladı anlatamam. Bu arada ben bu kremi ilk alerji yapar mı? etki eder mi diye, bikini bölgemde denemeye başlamıştım, kıl dönmesinden ve sivilcelenmeden dolayı izler vardı, şuanda süper oldu, hatta ağdadan dolayı oluşan kahverengiliklerinde rengi açıldı. Ben de kesinlikle işe yaradı ve devam ediyorum kullanmaya, önceleri çene ve dudak çevresiyle başlamıştım, şimdi az az tüm yüzüme sürüyorum peeling etkisi yapmak için, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama bu arada senin izlerin nasıl bilmiyorum, benim izlerim adet dönemlerinde çıkan sivilcelerden dolayı oluşan lekeler, ellerim durmuyor ki sıkmadan edemiyorum, sıkınca da leke yapıyor işte.

Memnun kalmana çoook sevindim canım. Senin lekelerin yerleşik değilmiş. Bende ergenlik sivilcesinden kalma izler var, güneş lekeleri var, bir de geçen yıl yüzüme diod lazer yaptırdım tüyler için 3 seans, tüyler azalma bir tarafa çoğaldılar ve hem yüzümde hem de göğsümde iz kaldı. Zamanla geçeceğini zannediyordum ama geçmediler şimdi lazer için gittiğim yerde kışın fraksiyonel lazer yapalım diyorlar ama güvenmiyorum burada onun zararları da destan oldu. Madem sen memnunsun ben de alacağım. Lekelerime fayda etmese bile lazerden sonra kullanırım ben de.

Canım ben de hafif lekeler olduğu için işe yaradı ama kremin sitesinde 14-15 yıllık lekeleri bile geçirdiğini ancak sürenin biraz uzadığını 30 gün kadar sürdüğünü yazmış, neleri kullanmıyoruz, nelere para vermiyoruz ki, bir denemekten zarar çıkmaz.

Bugün 1.ay kontrolüme gittim, düşme falan yokmuş, ama yandan biraz daha küçültebilirmişim dedi doktorum, ben de farkındaydım olsun önden gayet başarılı duruyor yandan da eskisinden çok daha ii o da benim şanssızlığım olsun, asıl amacım nefes alabilmek sonrada şekli göze batmasındı, gerçekleşti en azından, tabi insan bıçak altına yatmışken daha iisi olsun istiyor ama burnum çoğu kişinin burnuna göre çok zor bir burundu, forumda revizyon olanları gördükçe korkuyordum, bugün şükrediyorum.

Canım ciddi bi darbe filan almadıktan sonra kolay kolay düşmez. Senin daha 1. ayın daha burnun küçülür sanırım ki bence senin burnun gayet iyi görünüyor yandan da.

Canım ciddi bi darbe filan almadıktan sonra kolay kolay düşmez. Senin daha 1. ayın daha burnun küçülür sanırım ki bence senin burnun gayet iyi görünüyor yandan da.

Teşekkürler canım, evet doktorumda büyük bir darbe almadıktan sonra hiçbirşey olmaz, taş gibi burnunun ucu korkma dedi. Doktorum hayalperest bir insan değil ya da beni kandıracak bir insan değil, ben de onun o realitesi yüzünden tercih etmiştim, şimdide üst kısımda 1 mm kadar boşluk var dedi. Bana yandan biraz daha küçültebilirmişim, iki kaşının ortasındaki tümsek bizi yanıltmış dedi, (ama her işte bir hayır vardır, belki de bu sefer çökme falan olacaktı, bunada şükür diyorum.) doktor bana böyle söylerken yanımızda ameliyat günü bekleyen bir bayan vardı, o gayet iyi olmuş hocam neresinde problem var ki dedi, doktorumda kötü değil ama o kadar yapmışken daha iyi olabilirmiş diye kendini eleştirdi, masaj istersen yap ama yapmasanda olur dedi, başkaları gibi aylarca şişlik şişlik deyip beni hayalkırıklığına uğratmadı açıkcası, kendisini seçmemdeki isabeti daha iyi anladım o gün. Bugün uzun zamandır görmediğim bir abla ameliyat olduğumu bilmiyormuş, tesadüfen karşılaştık, ya sen nerdesin nezamandan beridir ben seni görmüyordum falan dedi, sonra suratıma baktı, sende bir değişiklik var ama ne çözemedim, gülümsemen güzelleşmiş dedi, demekki doğal çok farkedilmeyen bir burun olmuş :)

Rüyacım geçmiş oldun tekrar canım..olsun doğallık bence daha iyi.bak kimse anlamamış o kadar doğal demekki..darısı başıma 17.gündeyim daha

rüyarüya,

Burnun önden çok güzel, yandan ise büyük olmasının ötesinde ucu biraz fazla kalkıkmış gibi geldi bana, belki zaten zamanla daha doğal bir hale gelir..

Ama her şekilde "Uf, kızın burnuna bak, amma güzel yapmış doktor" laflarına duymaktan daha iyi doğal ve ufak tefek de kusurları olan bir burna sahip olmak. Tabii bu da benim fikrim=)

Ayrıca gerçekçi bir doktora sahip olduğun için çok şanslısın, benimki de aynen burun deliklerim aynı değil dediğimde, doğal olarak asimetrik olan bir burnun pat diye düzelmesini bekleyemezsin diyerek gerçeği yüzüme vurdu sağolsun, ama daha iyi olacak dedi, hakikaten de şu an deliklerim daha iyi..Bir de şu burnumun üstündeki tümsek benzeri şeyden kurtulursam çok mutlu olacağım...=(

bi de bu leke kreminin ismi ne canım bende alayım

Daha dün ameliyat bile olmamıştın bak bugün 17.günün olmuş canım, yakında birinci ayım doldu dersin böyle böyle gider.

Leke kremini google sis leke kremi 90 yıllık mucize diye yazarak bulabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…