- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
masallah masallah:) ıcıme su serptın vallahı
zaten ısın benım ıcın en kotu ve zor kısmı yuzustu yatarım..cunku yastıksız yatarımbu benı baya zorlayacak gıbı duruyor..
ben kendıme 1 ay verdım..1 ay boyunca yenı amelıyattan cıkmısım gıbı dusunup ona gore hareket edıcem..ha tabıı ondan sonra da vur patlasın cal oynasın yapmıycam ama :) en azından bıraz daha rahat hareket edebılırım dıye dusunuyorum
aslında ben de o kadar kolay olacagını sanmıyorum..ama ıste yınede ınsanın ıcıne suphe dusuyor :)
of en zoru da burun sılmek olacak herhaldesumkurmek falan :S
ama hapsurmak burunun dusmesıne sebep olmuyor en azındanbunu bılmek bıle ıyı yanı
ben zaten dedıgım gıbı 1 ay boyunca amelıyattan yenı cıkmısım gıbı dusunup hareket etmeyı kafama koydum..hatta bır ay boyunca evden bıle cıkmıycam yanımılletten grıp nezle gıbı mıkrop kapmıyım dıye ben bıraz pımpırıklıyımdır de anlasılacagı uzere
yorumlar ıcın cok tesekkur ederım kızlar..
bende bıran once amelıyat olsam da bıtse gıtse...
Canım inşallah hayırlısıysa bir an önce ameliyatını olursun ve çokkk memnun kalırsın inşallah
kizlar ya ben simdi burda yazilanlari okuyunca bi tedigin oldum. Benim ameliyatimin uzerinden tam 3 hafta gecti ve ben 1. haftadan itibaren yan yatmaya egilmeye kalkmaya basladim, doktor bisi demedi diye. Zaten ben 10 gun sonra ise baslamistim morlugum falan kalmadi diye, acaba bi sorun olur muki ?
Ben atelim alındıktan sonra hep yan yattım, bir problem olmadı, sadece uzun süre oturur vaziyette yatarsan şişliklerin daha çabuk iner diye biliyorum, ama ben dayanamadım ve normal yattım tabi burnuma dikkat ettim.
dünden beri bende bu telaşa girdim..bu konuyu bulmakta zor oldu :))) taa kaçıncı sayfada buldum :)
ameliyattan oncede korkuyordum ama şimdi daha çok korkuyorum..
ben sizlerin dikkat ettigi kadar dikkat etmiyorum çünkü..
bazen yan da yatıyorum,uykumda 3 kere elim çarptı,bazen unutuyorum eğiliyorum..
gecen gün bantlarım çıktı henuz 2 haftalık burnum :)
bantlar çıktığında doktoruma yüzümü yikayabilir miyim diye sordum,tabiikide yıkarsın hatta dokunabilirsin dedi..ucunu elletti,sert bak dedi hissetmiyorsun di mi dedi..çok bastirmamak şartıyla rahat olmamı söyledi dokunma konusunda..özellikle sunu yapma bunu yapma diye uyarmadı beni..darbelere karsı uyardı bir tek,mesela gece uyurken elim çarptı dedim o kadar dan bir sey olmaz korkma dedi,sumkurebilr miyim dedim çok şiddetli yapma gerisi mühim degil dedi,şölenimiz miyim dedim tabiikide silebilirsin dedi..
yani dikkat etmemi söyledi ama abartmamami söyledi..
bende gayet rahat davranıyordum burnuma..dün bu soru gelene kadar tekrar aklıma..
bir korku başladı..ya burnuma bir sey okursa ya düşerse..düşmesi nedir aslında bunu da tam bilmiyorum..yani düştügünde nasıl görünür?bilmiyorum..
bütün sayfaları da okudum tek tek,tam olarak bir cevapta bulamadım bu konuyla ilgili,çünkü çok şükür ki icimizde burnu düşen biri yok :)
3 hafta sonra doktor kontrolum..o zaman bunu mutlaka sorucam..o zamana kadar internettn araştırmaya devam :)
Burnumuzu kaç sene korumamız lazım, yani ameliyat öncesi gibi ne zaman davranmaya başlayabiliriz, bu korumaya çalışmalar falan beni çok geriyor, yan yatıyorum ama burnum yastığa değmiyor, bazen sağa bazen sola yatıyorum ama dediğim gibi burnum havada kalıyor yastıkla teması yok, problem olmaz inşallah, elimi yüzümü rahat rahat yıkamak istiyorum ne zaman yıkayabiliriz acaba rahat rahat
bende 19nisanda ameliyat olacağım ya inşallah güzel bir sonuç alırım çünkü en çok endişem bundan yana ya pişman olup keşke yaptırmasaydım dersem mahvolurum ve ben çok üzülüyorum ömrümün sonunu yarım gibi geçircem hissi var yani burnum sakat ve hiç birzaman benimmiş gibi olmayacakmı endişesi var lütfen yardım edin kızlar
merhaba geçtimi şimdi nasıl burnunuz 4 sene olmuş biz yenileri aydınlatırsanız sevinirimCanım inşallah hayırlısıysa bir an önce ameliyatını olursun ve çokkk memnun kalırsın inşallah
Uzun zaman olmuş umarım bu şikayetin yüzünden burnun düşmemiştir bu sorunu yaşadın mi yoksaBurun ameliyatı olalı 3 yıl oldu..Şu ana kadar hiç bir sıkıntım yoktu ama 5 gündür burnumun şu tam delikleri birleştiren çizgisi dokundukça acıyor,rahat sağa sola kıvıramıyorum burnumu...Acaba düşüyor mu nedir((((((((((((
kremin adi neydi acabaCanım gece bu kremi sürüyorum sabah üzüm çekirdeği yağı sürüyorum üstüne de pudra sürüyorum, hiç farkedilmiyor bile soyulduğu, ama akşam eve gelince yüzümü yıkayınca eğer üzüm çekirdeği yağı sürmezsem, pul pul dökülüyor, geriliyor, hatta bugün pul pulunda biraz ötesinde soyulmaya başladı, kızardı biraz ama ben onları öyle güzel kamufle ediyorum ki kimse çakmıyor, ama nasıl kaşınmaya başladı anlatamam. Bu arada ben bu kremi ilk alerji yapar mı? etki eder mi diye, bikini bölgemde denemeye başlamıştım, kıl dönmesinden ve sivilcelenmeden dolayı izler vardı, şuanda süper oldu, hatta ağdadan dolayı oluşan kahverengiliklerinde rengi açıldı. Ben de kesinlikle işe yaradı ve devam ediyorum kullanmaya, önceleri çene ve dudak çevresiyle başlamıştım, şimdi az az tüm yüzüme sürüyorum peeling etkisi yapmak için, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama bu arada senin izlerin nasıl bilmiyorum, benim izlerim adet dönemlerinde çıkan sivilcelerden dolayı oluşan lekeler, ellerim durmuyor ki sıkmadan edemiyorum, sıkınca da leke yapıyor işte.
Burun ameliyatlari yüz gelişimi tamamlandiktan sonra yapılıyor düzgün alınmış bir kemer yeniden oluşamaz.burun ucu düşmesi de genelde düzgün destklenmeyen burunlarda oluyor iyi yapılmış bir ameliyattan sonra kolay kolay birşey olmaz.Burda bir kaç kez burun düşmesinden bahsedildiğini gördüm ama nedir, nasıl olur, atel alınır alınmaz mı olur, yoksa hiçbir sebep yokken kendi kendine daha sonradan da düşebilir mi? Düşme nasıl bişeydir? Lütfen birileri aydınlatırsa sevinirim, iki gün sonra bir aylık olacak burnum bu saatten sonra düşme olabilir mi ya da bu saatten sonra kemer oluşabilir mi burnumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?