Burun düşmesi nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim

Canım inşallah hayırlısıysa bir an önce ameliyatını olursun ve çokkk memnun kalırsın inşallah

kizlar ya ben simdi burda yazilanlari okuyunca bi tedigin oldum. Benim ameliyatimin uzerinden tam 3 hafta gecti ve ben 1. haftadan itibaren yan yatmaya egilmeye kalkmaya basladim, doktor bisi demedi diye. Zaten ben 10 gun sonra ise baslamistim morlugum falan kalmadi diye, acaba bi sorun olur muki ?

Ben atelim alındıktan sonra hep yan yattım, bir problem olmadı, sadece uzun süre oturur vaziyette yatarsan şişliklerin daha çabuk iner diye biliyorum, ama ben dayanamadım ve normal yattım tabi burnuma dikkat ettim.

Ben atelim alındıktan sonra hep yan yattım, bir problem olmadı, sadece uzun süre oturur vaziyette yatarsan şişliklerin daha çabuk iner diye biliyorum, ama ben dayanamadım ve normal yattım tabi burnuma dikkat ettim.

ok anlasilmistir o zaman ben biraz yuksek yatiyim bari normal yatmaya baslamistim dayanamayip :) normalde hep yuzustu yatadim ben ondan cok zor geliyor boyle ya :)

dünden beri bende bu telaşa girdim..bu konuyu bulmakta zor oldu :))) taa kaçıncı sayfada buldum :)
ameliyattan oncede korkuyordum ama şimdi daha çok korkuyorum..
ben sizlerin dikkat ettigi kadar dikkat etmiyorum çünkü..
bazen yan da yatıyorum,uykumda 3 kere elim çarptı,bazen unutuyorum eğiliyorum..
gecen gün bantlarım çıktı henuz 2 haftalık burnum :)
bantlar çıktığında doktoruma yüzümü yikayabilir miyim diye sordum,tabiikide yıkarsın hatta dokunabilirsin dedi..ucunu elletti,sert bak dedi hissetmiyorsun di mi dedi..çok bastirmamak şartıyla rahat olmamı söyledi dokunma konusunda..özellikle sunu yapma bunu yapma diye uyarmadı beni..darbelere karsı uyardı bir tek,mesela gece uyurken elim çarptı dedim o kadar dan bir sey olmaz korkma dedi,sumkurebilr miyim dedim çok şiddetli yapma gerisi mühim degil dedi,şölenimiz miyim dedim tabiikide silebilirsin dedi..
yani dikkat etmemi söyledi ama abartmamami söyledi..
bende gayet rahat davranıyordum burnuma..dün bu soru gelene kadar tekrar aklıma..
bir korku başladı..ya burnuma bir sey okursa ya düşerse..düşmesi nedir aslında bunu da tam bilmiyorum..yani düştügünde nasıl görünür?bilmiyorum..
bütün sayfaları da okudum tek tek,tam olarak bir cevapta bulamadım bu konuyla ilgili,çünkü çok şükür ki icimizde burnu düşen biri yok :)
3 hafta sonra doktor kontrolum..o zaman bunu mutlaka sorucam..o zamana kadar internettn araştırmaya devam :)

ben de bu konuyu aradım formda sanki burun ucu düşüyor ya şişlikler geçince sağ profil daha düşük sanki resimlerde öyle çıkıyor sol profil daha güzel kalkık ama ilk zamanlar her ikiside kalkıktı burun düşmesi bumu acaba..burnum düşerse çok üzülürüm..ben de koruyorum burnumu ama ufak tefek şeyler olabiliyor..elim değdi bir kaç kere eşimin kolu değdi ama fazla acımadı.burun düşmesinden çok korkuyorum açıkcası..

o kadar da porselen gibi davranmaya gerek yok. şişlikler gidince normal hayatınıza dönebilirsiniz. yani bir-iki aydan sonra... ancak gözlük ilk 6 ay yasak. Fazla korkulacak bişey yok yazın benim burnuma voleybol oynarken küt diye top geldi tam üstüne, bayağ da ağrıdı ama doktor o kadardan bişey olmaz dedi. demekki sıkı bi yumruk ya da sert bir darbe veya çcuklar kafa atar hani o gibi durumlar tehlikeli olabilir. sağa yattım sola döndüm yok yere eğildim, aman sümkürmesemiydim gibi evham yapmanıza gerek yok yani. pamuk ipine bağlı değil korkmayın düşmez öyle kolay kolay:82:

Son düzenleme:
bende 19nisanda ameliyat olacağım ya inşallah güzel bir sonuç alırım çünkü en çok endişem bundan yana ya pişman olup keşke yaptırmasaydım dersem mahvolurum ve ben çok üzülüyorum ömrümün sonunu yarım gibi geçircem hissi var yani burnum sakat ve hiç birzaman benimmiş gibi olmayacakmı endişesi var lütfen yardım edin kızlar

Canım keşkeler hayatın heryerindedir.Umarım keşkesiz bir operasyon geçirirsin ama unutma ki az çok buradaki yazılardan yola çıkarak anlamış olmalısın %50 lik bir rezivyon ihtimali olabilen bir işlem burun operasyonları.Diğer %50 nin içinde de olabilirsin benim gibi 3 kez işlem görmek zorunda olup ta yine bile derinden bir keşkeeee demeyenlerden de olabilirsin.Evet 3 kez operasyon 1 yılın içerisinde gerçektende bazen keşke hiç dokunmasamıydım dedirten bir olay başa gelince ama bak bugün sargılarımı aldımdım şişlikler ve morluklar içerisinde bile mutluyum heyecanla bekliyorum 2-3 hafta içerisindeki değişimimi ve belkide bu kez tam hayal ettiğim gibi bir burnum olacak o geçirdiğim 3 operasyonu yaşamamış sayacağım ya da belki sen 1 kez ameliyat olup yıllardır hayalini kurduğun rahat nefes alışını ve görsel estetik olarak hayal ettiğin burun ile aynada kendini göreceksin.O nedenle umut et hayalinde kendini görmek istediğin tabloyu çiz ve ameliyathanede gözlerini kapadığında aynadaki güzel burunlu seni hayal ederek uyu.İnan uyanınca kendini çok rahat hissedeceksin.Şimdiden geçmiş olsun.

arkadaslar gercekten burun dusmesı dıye bırsey varmı ben daha amelıyat olmadım bu tur yazıları okudukca korkuyorum (

Burun ameliyatı olalı 3 yıl oldu..Şu ana kadar hiç bir sıkıntım yoktu ama 5 gündür burnumun şu tam delikleri birleştiren çizgisi dokundukça acıyor,rahat sağa sola kıvıramıyorum burnumu...Acaba düşüyor mu nedir ((((((((((((

Uzun zaman olmuş umarım bu şikayetin yüzünden burnun düşmemiştir bu sorunu yaşadın mi yoksa

su
kremin adi neydi acaba

yaa bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama böyle şeyleri duydukca korkuyorum kaş yaparken göz çıkmasın diye ...(

Burun ameliyatlari yüz gelişimi tamamlandiktan sonra yapılıyor düzgün alınmış bir kemer yeniden oluşamaz.burun ucu düşmesi de genelde düzgün destklenmeyen burunlarda oluyor iyi yapılmış bir ameliyattan sonra kolay kolay birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…