- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
rüyarüya,
Burnun önden çok güzel, yandan ise büyük olmasının ötesinde ucu biraz fazla kalkıkmış gibi geldi bana, belki zaten zamanla daha doğal bir hale gelir..
Ama her şekilde "Uf, kızın burnuna bak, amma güzel yapmış doktor" laflarına duymaktan daha iyi doğal ve ufak tefek de kusurları olan bir burna sahip olmak. Tabii bu da benim fikrim=)
Ayrıca gerçekçi bir doktora sahip olduğun için çok şanslısın, benimki de aynen burun deliklerim aynı değil dediğimde, doğal olarak asimetrik olan bir burnun pat diye düzelmesini bekleyemezsin diyerek gerçeği yüzüme vurdu sağolsun, ama daha iyi olacak dedi, hakikaten de şu an deliklerim daha iyi..Bir de şu burnumun üstündeki tümsek benzeri şeyden kurtulursam çok mutlu olacağım...=(
Canım ilk resimlerde çok kalkıktı şimdi o kalkıklığı kalmadı, en son eklediğim resimlerime bakarak dediysen bu sözünü sevinirim çünkü iniyor her gün yakında bantlıycam inmesin diye

Doktorun en azından sana yalanlar söyleyip seni oyalayarak seni hayaller denizine atıp sonra hayalkırıklığına uğratmamış. Geçecek o tümsek gör de bak, benimde yanağıma doğru inen kısımda bir sertlik var, ben burun sırtımda olmadığı için onun kemik olmadığını şişlik olduğunu biliyorum sorun etmiyorum, umarım bir gün başlık açıp yaşasın burnumun üstündeki tümsek inmiş dersin.