Burun düşmesi nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim

rüyarüya,

Burnun önden çok güzel, yandan ise büyük olmasının ötesinde ucu biraz fazla kalkıkmış gibi geldi bana, belki zaten zamanla daha doğal bir hale gelir..

Ama her şekilde "Uf, kızın burnuna bak, amma güzel yapmış doktor" laflarına duymaktan daha iyi doğal ve ufak tefek de kusurları olan bir burna sahip olmak. Tabii bu da benim fikrim=)

Ayrıca gerçekçi bir doktora sahip olduğun için çok şanslısın, benimki de aynen burun deliklerim aynı değil dediğimde, doğal olarak asimetrik olan bir burnun pat diye düzelmesini bekleyemezsin diyerek gerçeği yüzüme vurdu sağolsun, ama daha iyi olacak dedi, hakikaten de şu an deliklerim daha iyi..Bir de şu burnumun üstündeki tümsek benzeri şeyden kurtulursam çok mutlu olacağım...=(

Canım ilk resimlerde çok kalkıktı şimdi o kalkıklığı kalmadı, en son eklediğim resimlerime bakarak dediysen bu sözünü sevinirim çünkü iniyor her gün yakında bantlıycam inmesin diye :P

Doktorun en azından sana yalanlar söyleyip seni oyalayarak seni hayaller denizine atıp sonra hayalkırıklığına uğratmamış. Geçecek o tümsek gör de bak, benimde yanağıma doğru inen kısımda bir sertlik var, ben burun sırtımda olmadığı için onun kemik olmadığını şişlik olduğunu biliyorum sorun etmiyorum, umarım bir gün başlık açıp yaşasın burnumun üstündeki tümsek inmiş dersin.:16:

Canım ilk resimlerde çok kalkıktı şimdi o kalkıklığı kalmadı, en son eklediğim resimlerime bakarak dediysen bu sözünü sevinirim çünkü iniyor her gün yakında bantlıycam inmesin diye :P

Doktorun en azından sana yalanlar söyleyip seni oyalayarak seni hayaller denizine atıp sonra hayalkırıklığına uğratmamış. Geçecek o tümsek gör de bak, benimde yanağıma doğru inen kısımda bir sertlik var, ben burun sırtımda olmadığı için onun kemik olmadığını şişlik olduğunu biliyorum sorun etmiyorum, umarım bir gün başlık açıp yaşasın burnumun üstündeki tümsek inmiş dersin.:16:

Umarım dediğin gibi iyi dileklerin gerçek olur canım...Aralık ayındaki kontrole kadar sabredeceğim, olmadı düzeltir diye avunuyorum..Hiç değilse 2. kez kendimi emanet edebileceğim kadar iyi bir doktora sahip olduğum için de seviniyorum. Bilemiyorum, züğürt tesellisi mi oluyor bu=)

Umarım dediğin gibi iyi dileklerin gerçek olur canım...Aralık ayındaki kontrole kadar sabredeceğim, olmadı düzeltir diye avunuyorum..Hiç değilse 2. kez kendimi emanet edebileceğim kadar iyi bir doktora sahip olduğum için de seviniyorum. Bilemiyorum, züğürt tesellisi mi oluyor bu=)

Burda ne burunlar gördük ne evrimlerden geçmişler, dur sabret sende, gör bak düzelcek. Bu arada albümündeki resminde burnun tam belli olmuyor, profilden koyarsan bizde yorum yapalım o tümseğe, bakalım belki de abartıyorsundur canım.

Burda ne burunlar gördük ne evrimlerden geçmişler, dur sabret sende, gör bak düzelcek. Bu arada albümündeki resminde burnun tam belli olmuyor, profilden koyarsan bizde yorum yapalım o tümseğe, bakalım belki de abartıyorsundur canım.

Bir resim daha ekledim yandan, ama sanki onda da pek belli olmuyor gibi..Çok yakından bakınca belli oluyor sanıyorum...Daha yakın bir resim de koayacağım çekince..

kızlar selamm :) bende bu diyara katıldım ve çok korkularım varrr :(
bi fikir verirseniz bana sevinirim doktor abdulkadir göksel mi iyidir yoksa emre ilhan mı?
istanbulda olanlar için tabi.. :(

kızlar selamm :) bende bu diyara katıldım ve çok korkularım varrr :(
bi fikir verirseniz bana sevinirim doktor abdulkadir göksel mi iyidir yoksa emre ilhan mı?
istanbulda olanlar için tabi.. :(

Canım geçmiş olsun, Abdulkadir Göksel'i bilmiyorum ama Emre İlhan'ın yaptığı burunlar harika oluyor bence, İstanbul'da olsam tereddüt etmezdim.:54:

birde Boğaz içi tıp merkezi veli aslan :) benim doktorummm :D

rüyaa nasılsın canım burnun ne alemdee

ben çekeyim :))) bende iyiyim canım burnum çok şiş bu hafta çok masaj yapmam gerekiyormuş günde 1 saat :)

ıyı geceler kızlar..
bu burun dusmesı mevzusu benı de endıselendırmeye basladı..gecen gun teyzem sagolsun kafama soktu bu dusunceyı..
boyle bır endısem yoktu acıkcası cunku yanı oyle cok basıt seylerle dusebılecegını dusunmuyorum ama yıne de kafama soktu ıste bır kere:S
bu durumla karsılasan yok sanırım dı mı?butun sayfaları okuyamadım kusura bakmayın,cok gec oldu ve cok uykum geldı :)
bır de sorum olacak sızlere :) amelıyattan sonra bır sure dıkkatlı olmak gerekıyor,ama malum onumuz kıs ve ben ocak ayında amelıyat olmayı dusunuyorum..dıyelım kı nezle oldum veya grıp :S hapsurmak burun sılmek gıbı seylere de oldukca dıkkat etmem gerekıyor sanırım dı mı?

ben 1. ayımı doldurdum
burnumun içindeki dikişli kıkırdağı pislik zannederek 3 kere kanattım.
kedim kucağımdayken burnumu ısırdı
sevgilim hafif bi dirsek attı.
yan yattım yüzüstü yattım

hala bir düşme falan yok şükür :)

ha bir de ilk hafta çok sümkürmek durumunda kaldım, hiç bişeycik olmadı.

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar..
bu burun dusmesı mevzusu benı de endıselendırmeye basladı..gecen gun teyzem sagolsun kafama soktu bu dusunceyı..
boyle bır endısem yoktu acıkcası cunku yanı oyle cok basıt seylerle dusebılecegını dusunmuyorum ama yıne de kafama soktu ıste bır kere:S
bu durumla karsılasan yok sanırım dı mı?butun sayfaları okuyamadım kusura bakmayın,cok gec oldu ve cok uykum geldı :)
bır de sorum olacak sızlere :) amelıyattan sonra bır sure dıkkatlı olmak gerekıyor,ama malum onumuz kıs ve ben ocak ayında amelıyat olmayı dusunuyorum..dıyelım kı nezle oldum veya grıp :S hapsurmak burun sılmek gıbı seylere de oldukca dıkkat etmem gerekıyor sanırım dı mı?

Canım ben de burda bazı şeyleri okuyunca korkarak bilgilenebilmek için birazda merakımdan başlık açmıştım ama ilk ay kontrolümde doktoruma sordum, o da o kadar kolay değil dedi, burnumun ucuna dokundu taş gibi hiç bişeycik olmaz ama yinede burnunu uzun süre sert darbelerden koru dedi. Şimdi maşşallah halen taş gibi ama yavaş yavaş aşağı doğru iniyor sertlikler, anladığım kadarıyla burun inmeye başladıkça sertlikler de azalıyor. Ben korkumdan burnumu bile temizleyemiyordum, tıkalı tıkalı geziyordum, doktorum güldü sümkürebilirsin, hafif hafif mendille silebilirsin dedi, tabi bunları dediğinde 1.ayımı doldurmuştum ona göre :54:

ben 1. ayımı doldurdum

Şekerim senin de başına pardon burnuna gelmedik kalmamış, bu saate kadar bişeycik olmadıysa korkma bu saatten sonra tır ezse bişey olmaz :PP :35:

ıyı geceler kızlar..

Ben de 1. ayımda daha yatak döşek yatmalı grip oldum, bir şey olmuyormuş=)

Yalnızca burnun çok akıyor ve silemiyorsun..

Bir de ben hep çok hapşırırm...10 gün tuttum ama kendimi, 1. aya kadar hapşırınca çok acıyıor ama çaresi yok:50:

sümkürmek zarar vermiyor ben kbbciye bile sordum hastanenin ama yavaşca burnunu tutarak :) ayrıca hapşuracağın zaman ağzını açık tut canım fazla acımaz ayrıca ben esnerken bila burnumu tutuyom acıyo çünkü :) hepimize geçmiş olsun :)

sümkürmek zarar vermiyor ben kbbciye bile sordum hastanenin ama yavaşca burnunu tutarak :) ayrıca hapşuracağın zaman ağzını açık tut canım fazla acımaz ayrıca ben esnerken bila burnumu tutuyom acıyo çünkü :) hepimize geçmiş olsun :)

Aynen ben de öyle yapıyorudum..İki ay doldu, hala acıyor bazen durup dururken...

Bir de haklısın, esnemek de çok fena...

Kazasız belasız iki ayımı atlattım ben, darısı diğer ameliyat olanların başına=)

ben 1. ayımı doldurdum

masallah masallah :nazar: :) ıcıme su serptın vallahı :D
zaten ısın benım ıcın en kotu ve zor kısmı yuzustu yatarım..cunku yastıksız yatarım :( bu benı baya zorlayacak gıbı duruyor..
ben kendıme 1 ay verdım..1 ay boyunca yenı amelıyattan cıkmısım gıbı dusunup ona gore hareket edıcem..ha tabıı ondan sonra da vur patlasın cal oynasın yapmıycam ama :) en azından bıraz daha rahat hareket edebılırım dıye dusunuyorum :D

Canım ben de burda bazı şeyleri okuyunca korkarak bilgilenebilmek için birazda merakımdan başlık açmıştım ama ilk ay kontrolümde doktoruma sordum, o da o kadar kolay değil dedi, burnumun ucuna dokundu taş gibi hiç bişeycik olmaz ama yinede burnunu uzun süre sert darbelerden koru dedi. Şimdi maşşallah halen taş gibi ama yavaş yavaş aşağı doğru iniyor sertlikler, anladığım kadarıyla burun inmeye başladıkça sertlikler de azalıyor. Ben korkumdan burnumu bile temizleyemiyordum, tıkalı tıkalı geziyordum, doktorum güldü sümkürebilirsin, hafif hafif mendille silebilirsin dedi, tabi bunları dediğinde 1.ayımı doldurmuştum ona göre :54:

aslında ben de o kadar kolay olacagını sanmıyorum..ama ıste yınede ınsanın ıcıne suphe dusuyor :)
of en zoru da burun sılmek olacak herhalde :D sumkurmek falan :S :52:

Ben de 1. ayımda daha yatak döşek yatmalı grip oldum, bir şey olmuyormuş=)

Yalnızca burnun çok akıyor ve silemiyorsun..

Bir de ben hep çok hapşırırm...10 gün tuttum ama kendimi, 1. aya kadar hapşırınca çok acıyıor ama çaresi yok:50:

ama hapsurmak burunun dusmesıne sebep olmuyor en azından :D bunu bılmek bıle ıyı yanı :D
ben zaten dedıgım gıbı 1 ay boyunca amelıyattan yenı cıkmısım gıbı dusunup hareket etmeyı kafama koydum..hatta bır ay boyunca evden bıle cıkmıycam yanı :D mılletten grıp nezle gıbı mıkrop kapmıyım dıye :D ben bıraz pımpırıklıyımdır de anlasılacagı uzere :D :D

yorumlar ıcın cok tesekkur ederım kızlar..
bende bıran once amelıyat olsam da bıtse gıtse...

Back
X