benim de aynı sorunum var üstelik benim ameliatımın üzerinden 4 ay geçtişu an nası senin düzeldi mi o çıkıntı. benim masaj yapınca biraz azalıo ama sonra yine geri gelio
Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisinizyoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim ( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda
Aynii durumdayimmm((((((gectimi sende????ya arkadaşlar ben amelıyat olalı 3 ay oldu dediginiz gibi kemık cıkıntısı var tümsek gibi birşey yanı doktora gitmedim çünkü ilgilenen yok cok korkuyorm geçermi lütfen cevap verin bu siteye yenı üye oldum
Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisinizyoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim ( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda
benimde öle resmen fiyasko oldu... kavisli beklediğim burnum yandan dümdüz öndende odun gibi kalın dümdüz kaşlarımın arasından takma burun gıbı duruyo..... burun şişliklerden sonra kavisli olur mu acaba benim 15. günüm moralım çok bozukdışarı çıkamıyorum bandajlar çıkalı 4 gün oldu
Aynı seyı yasadım . Bastırınca baya bır masaj yapınca ıner gıbı oluyordu kafayı yemıstım . Sonra Dr masajı bırak kendılıgınden gecsın dedı 4,5 aylıkken felan sanıyorum bıraktım masajı . Sonra kendılıgınden geçtı . Cok kısıde oluyormuş çıkıntılar felan . Onemlı olan çukur olmasın . İçin ltf rahat olsun
cnm o bendede oldu dr a sordum geçen gün o kıkırdakların kesildiği yer geçecek dedi.....
o kemik çıkıntısı şey bende de var, 7 sene oldu ameliyat olalı geçmedi daha
bakınca belli değil Allahtan, sadece dokununca anlıyorum.
evet bende de göz hizasında öyle bir kemik gibi çıkıntı var.böyle orayı geniş,bakışlarımı da sert gösteriyor.hiiç sevmiyorum..
Bu hesaplar kullaniliyor mu sitede hic cevap alamadim kullanicilardan.ayni problemi yasiyorum ayrica goz altindaki kemiksi şey ve göz çukuru oluşturdu. Yazim tarihiniz 2013 gorunuyor.yardimci olabilir misiniz nasil bi degisim oldu? Duzeldi mi durumunuz?
Diğerlerini bilmem ama benim hesabım aktif bir şekilde kullanılıyor tarafımdan: ) Sanırım bana mesaj atmadın, atsaydın kesin cevap atardım. Aynı görüntü bende de var, vardı. Ama ya eskiye oranla daha düzgün, ya da artık gözüm alıştı.İnsan herşeye alışıp normal görmeye başladığı için belki bu da öyle bir durumdur. Belki hala burnum batık, oyuk, aplak ama gözüm alıştığı için artık yadırgamıyorum. Burun kemerimin başlangıç noktası oyuk geliyor bana da, daha çıkıntılı olmalıydı. Kaş göz ifadesi denen şey kalmadı, belirsiz bir yüzüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?