Burun estetiği 2. ay (resimli)

Merhaba,benim tam 5ay oldu,tabiki ödemelerin kabasi ve o cok buyuk goruntusu gitti suan 3.aya gore daha iyi ama acikcasi oyle gozle gorulur mucize gibi bi degisiklikte olmadi
Anladım cok tşk ederim.. ben burun ucumdan cok rahatsızım eger biraz inerse cok iyi olacak

fotoğraflarını atabilir misin acaba, benim de ikin i haftam ben de ayni şeyleri yaşıyorum da.. burun ucum sola doğru uzuyor gibi yamuk yani

geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz bir de deriniz ince mi kalın mi bilgi verildi mi

fotoğraflarını atabilir misin acaba, benim de ikin i haftam ben de ayni şeyleri yaşıyorum da.. burun ucum sola doğru uzuyor gibi yamuk yani
İnternete fotoğraf yüklememe kararı aldım maalesef. Ama şöyle söyleyeyim, o şişlikler inanın geçiyor ve burnunuz zariflesiyor. Ben şu an 7. aya gireceğim ucunda hala şişlik var tabi ama dışarıdan biri ameliyat olduğumu anlamıyor. Ilk aylarda kaş aram, göz pınarlarım falan da baya şişti ve gözlerim resmen yamuk bakıyordu. Şu an her sey yolunda. Endişe etmeyin ve zamana bırakın, hepsi geçiyor.

geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz bir de deriniz ince mi kalın mi bilgi verildi mi
Doktorum Mustafa Demir. İnce-orta demisti ameliyat öncesinde ama ameliyattan sonra alt kısmın etli, kalın olduğunu söyledi. O da ameliyatta açınca görülen bir şey işte Yani üstü ince, uç kısmı kalınmış.

Afedersiniz fotolar nerede ve hangi dr a oldunuz operasyonu

Gerçekten öyleymiş, bu kadarını tahmin etmiyordum her gün değişiyor. İlk ay burun kanatları yamuk gibiydi şimdi o da düzeldi. Bakalım daha neler yaşayacağız.

Öncelikle çok geçmiş olsun bnde olalı iki buçuk ay olacak rica etsem ozelden resim atar mısınız sakicasi yoksa baya zor süreç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…