Burun estetigi 7.ay

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhaba 7.ayim doldu. Şu an burnum bu sekilde. Eski halinide foto olarak ekledim. Bir cok kisi burnumun hic estetik durmadigini guzel olmadigini soyluyor.bazilarida cok fazla dogal durdugunu söylüyor. Zaten dogal dursun asiri yapay dursun istemiyordum ama gelen yorumlardan sonra doktorumla konustuk ve 1sene sonunda istersem kavis verecegini soyledi.burnum etli ve orta kalin bir deri. Kararsız kaldim revizyon konusunda. Aynaya bakasim gelmiyor acikcasi .sanki bosa ameliyat olmusum hissi .neden en iyisi olmadi hissi :(
.

Eklentiler

• 1000094958.webp
    1000094958.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 611
  • 1000094943.webp
    1000094943.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 567
  • 1000094945.webp
    1000094945.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 552
  • 1000094951.webp
    1000094951.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 479
  • 1000095092.webp
    1000095092.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 451
Burnunuzun yeni hali eski hali gibi kemerli görünüyor özellikle ikinci fotoğrafta bence başarılı bir operasyon olmamış ama revizyon düşünüyorsanız aynı doktora operasyon yaptırmayın.

Benim hayalimdeki burun seninki gibiydi , bence olma cok guzel gorunuyorsun boyle , suan kalkik ve kavisli bir burnum var mutsuzum onden burun delikleri esit degil pisman oldum

Sakın olma canım gayet iyi duruyor hiç gerek yok benimde böyle olsaydı keşke olmamış gibi

Merhaba 7.ayim doldu. Şu an burnum bu sekilde. Eski halinide foto olarak ekledim. Bir cok kisi burnumun hic estetik durmadigini guzel olmadigini soyluyor.bazilarida cok fazla dogal durdugunu söylüyor. Zaten dogal dursun asiri yapay dursun istemiyordum ama gelen yorumlardan sonra doktorumla konustuk ve 1sene sonunda istersem kavis verecegini soyledi.burnum etli ve orta kalin bir deri. Kararsız kaldim revizyon konusunda. Aynaya bakasim gelmiyor acikcasi .sanki bosa ameliyat olmusum hissi .neden en iyisi olmadi hissi :KK43:
.
Sana bu yorumları yapanları asla aldırma suan yolda yürüyen 10 kişiden 9 u burnu estetik kötü diyenlerde yaptırmak isteyip yapyıramayanlar oluyor ayrıca çok guzel yapmıs burnunu ben 4 sene önce oldum kavis vs asla istemedim bu sefer insanın yüz ifadesi değişiyor ve maalesef ben estetiğim diye bağırıyor burun sakın bozma çok güzel olmus burnun

Burnunuzun yeni hali eski hali gibi kemerli görünüyor özellikle ikinci fotoğrafta bence başarılı bir operasyon olmamış ama revizyon düşünüyorsanız aynı doktora operasyon yaptırmayın.
Eski hali gibi kemerlimi....hmmmmm tskler

Sana bu yorumları yapanları asla aldırma suan yolda yürüyen 10 kişiden 9 u burnu estetik kötü diyenlerde yaptırmak isteyip yapyıramayanlar oluyor ayrıca çok guzel yapmıs burnunu ben 4 sene önce oldum kavis vs asla istemedim bu sefer insanın yüz ifadesi değişiyor ve maalesef ben estetiğim diye bağırıyor burun sakın bozma çok güzel olmus burnun
Gordugunuz gibi burdada bir yorum basarisiz yazmis :)eski hali gibi.kemerli.demis bir arkds. Yani bu sekidle yorumlarnduyunca revizyon düşünmek kacinilmaz oluyor .cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin. Goreceli sanırım bu isler:)

Onden nasıl duruyor . Bıraz oyuntu kavıs olabılırdı ama sonuc susn guzel bırdaha bıcak altına yatmaya degecek gibi degıl
Gayet guzel duruyor bence

Gordugunuz gibi burdada bir yorum basarisiz yazmis :)eski hali gibi.kemerli.demis bir arkds. Yani bu sekidle yorumlarnduyunca revizyon düşünmek kacinilmaz oluyor .cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin. Goreceli sanırım bu isler:)
En az 1 sene dolsun bekle inan burun cok değişiyor yani sizin burnunuzuz göreceli olma ihtimali yok ne güzel mis gibi burun yapılan burnunuza kemerli diyen kördür herhalde neresi kemerli canınızı sıkmayın en kötü yaptırırsınız sizin içinize sinmezse ama bu hali gayet güzel içiniz rahat olsun estetik demek doğallıktan uzak yapaylık demek değil 😇

Evet eski kemerli hali bu. Şu anki hali bu sekildemi sizce? Yani evet duz .cok estetik durmuyor olabilir ama bu sekilde kemerli durdugunu dusunmuyorum acikcasi:)
Bu halinde kemerli gibi göründüğü için böyle bir yorum yazdım yoksa özellikle garez duyduğum ya da kötü bir şey söylemek/can sıkmak için böyle bir yorum yapmadım. Benim fikrim eski haline göre iyi ama başarısız bir operasyon olduğu yönünde dürüstçe yorum yazdım revizyon düşünüyorsanız da aynı doktora yaptırmayın ilk ameliyatı yapamayan revizyonu da yapamaz. Geçmiş olsun.

Eklentiler

• IMG_5708.webp
    IMG_5708.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 375
Back
X