- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
Canım benimde burnumda alerjim vardı ameliyat oldugunda ama seninki gibi degil yüzümü yıkayınca felan olurdu doktorum alerjim olduğunu söyledi ama ameliyat olmuştum ameliyattan sonra hapşırmalarımda gecti seninki farklı bi durum tabiKimse yardimci olmayacak mi?
Merhaba, benim de ameliyatıma bugünü saymazsak 15 gün kaldı. Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Halbuki 1 senedir araştırıyorum. Bilmiyorum neden böyle
Canım benimde burnumda alerjim vardı ameliyat oldugunda ama seninki gibi degil yüzümü yıkayınca felan olurdu doktorum alerjim olduğunu söyledi ama ameliyat olmuştum ameliyattan sonra hapşırmalarımda gecti seninki farklı bi durum tabi
Ya asiri istedigim bir seyde bu kadar korkmak normal mi diye dusunuyorum. Kime ve hangi hastanede ameliyat olacaksiniz?Senin varmış yine bayağı. Benim bugünü saymaz isek 6 günüm varve çok korkuyorum
Ya asiri istedigim bir seyde bu kadar korkmak normal mi diye dusunuyorum. Kime ve hangi hastanede ameliyat olacaksiniz?
alerjinin ne gibi bir zararı oluyor ameliyata bilmiyorum
Ameliyattan sonra bir sure burnunun içinde birşey okuir yanı burnun tikali oluyor emin ol o dönemde hapsuramiorsun hapşırma geliyor ama gerceklesmiyor. Bende estetik değilde Burnum tikaliydi içinden kemik aldırmıştır ordan boliyorum. Bende internette bakmistim o zaman benim olduğum ameliyatda genelde böyle oluyormus ama seninki nasıl olur. Farklimi olur bilmiyorum.
benim de sürekli burnum akar sürekli silmek zorundayım doktor başlarda silmek zor olabilir demişti, en iyisi doktoruna bir sor. yumuşak burun ucu yapan doktorlar var burun ucun yumuşak olursa silmek sıkıntı olmaz sanıyorum o doktorları araştır istersen benim bildiğim istanbulda barış çakır ankarada haldun kamburoğlu
hiç sıkıntı yapma bence zaten tampondan dolayı hapşuramazsın bir süre diye düşünüyorum yine doktoruna sor belki bi krem falan bir şey verir. sonuçta alerjisi olup da ameliyat olan bir sürü kişi vardır eminim.Canım doktorum da ameliyat günümde hazır. 5 günüm kaldı üstelik..
Teşekkür ederim ilginiz için :)hiç sıkıntı yapma bence zaten tampondan dolayı hapşuramazsın bir süre diye düşünüyorum yine doktoruna sor belki bi krem falan bir şey verir. sonuçta alerjisi olup da ameliyat olan bir sürü kişi vardır eminim.
Cok teşekkür ederim amin cmlemize :)Şimdiden geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.
Bende de alerji var ve bu yuzden cok korkuyorum.tamponsuz yapılıyormus acaba o sekilde burnumun içi irrite olmaz ve hapsirmam mi?bir dr ameliyat öncesi sonrasi kortizon antihistaminik alirsin demişti.bazen burnuma dokununca hapsiriyorum ve siddetli geniz akıntım var.alerji icin bi cok yere gittim caresi yok maalesef.canim durumunu haber verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?