Burun estetiği (ama alerjim var) :(

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
83
Herkese merhaba. Ameliyatıma 8 gün kala iyice korku sardı içimi... Üstelik günüm alındı ama doktorumla sadece 1 kez görüştüm. Oda 15 dakika anca. Doktoru baya övüyorlar. ( Yunus Emre hastenesi Hüseyin Altun)iyi bir doktor olduğunu bir çok kişiden duydum..

Ama gelin görün ki korkularımı yenemiyorum.. Ameliyat süreci sonrası vs beni bayağı korkutuyor. Ve alerjim olmasıda beni çok korkutuyor. Çünkü bir hapşırmaya başladım mı evdekiler bıkıyor yeter artık diye. Beni inanılmaz derecede yoruyor ve tabi burnumu sile sile bir hal oluyorum. Sabah yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bu alerjim. öyle belli bir sebebi yok. Soğuktan sıcağa sıcaktan soğuğa girdiğim anda hapşırmaya başlıyorum.

Aranızda bu durumda ameliyat olan yada Hüseyin beye ameliyat olan var mı ?

Lütfen bana ameliyat süreçlerinizden biraz bahseder misiniz. Neler yaptınız, ameliyata giderken neler götürülmeli, ameliyat sonrası neler yapılmalı vs..

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, benim de ameliyatıma bugünü saymazsak 15 gün kaldı. Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Halbuki 1 senedir araştırıyorum. Bilmiyorum neden böyle

Merhaba, benim de ameliyatıma bugünü saymazsak 15 gün kaldı. Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Halbuki 1 senedir araştırıyorum. Bilmiyorum neden böyle

Senin varmış yine bayağı. Benim bugünü saymaz isek 6 günüm var ve çok korkuyorum

hımm benim ki geçiçi değilmiş canım ya. kalıcıymış malesef geçmiş olsun bu arada.

Ya asiri istedigim bir seyde bu kadar korkmak normal mi diye dusunuyorum. Kime ve hangi hastanede ameliyat olacaksiniz?

Yunus emre hastanesi doktorum Hüseyin Altun cnm. Ya bir korku var ister istemez. Hayatımda ilk kez ameliyata gireceğim ilk kez hastanede kalacağım vs. pek bilgim yok o yüzden. Sanırım bununda etkisi var. Ve okuduğum kötü yorumlarında..

alerjinin ne gibi bir zararı oluyor ameliyata bilmiyorum

Ameliyata değil cnm ameliyat sonrasındaki süreçte. yani ben çok sık hapşururum ve burnumu silmek artık bende tik haline geldi sürekli silerim. hapşırmamamk gerekiyormuş ameliyat sonrası ama ben sabah akşam hapşırıyorum.

Ameliyattan sonra bir sure burnunun içinde birşey okuir yanı burnun tikali oluyor emin ol o dönemde hapsuramiorsun hapşırma geliyor ama gerceklesmiyor. Bende estetik değilde Burnum tikaliydi içinden kemik aldırmıştır ordan boliyorum. Bende internette bakmistim o zaman benim olduğum ameliyatda genelde böyle oluyormus ama seninki nasıl olur. Farklimi olur bilmiyorum.

Hımm.. Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.

benim de sürekli burnum akar sürekli silmek zorundayım doktor başlarda silmek zor olabilir demişti, en iyisi doktoruna bir sor. yumuşak burun ucu yapan doktorlar var burun ucun yumuşak olursa silmek sıkıntı olmaz sanıyorum o doktorları araştır istersen benim bildiğim istanbulda barış çakır ankarada haldun kamburoğlu

Canım doktorum da ameliyat günümde hazır. 5 günüm kaldı üstelik..

Canım doktorum da ameliyat günümde hazır. 5 günüm kaldı üstelik..
hiç sıkıntı yapma bence zaten tampondan dolayı hapşuramazsın bir süre diye düşünüyorum yine doktoruna sor belki bi krem falan bir şey verir. sonuçta alerjisi olup da ameliyat olan bir sürü kişi vardır eminim.

Teşekkür ederim ilginiz için :)

Bende de alerji var ve bu yuzden cok korkuyorum.tamponsuz yapılıyormus acaba o sekilde burnumun içi irrite olmaz ve hapsirmam mi?bir dr ameliyat öncesi sonrasi kortizon antihistaminik alirsin demişti.bazen burnuma dokununca hapsiriyorum ve siddetli geniz akıntım var.alerji icin bi cok yere gittim caresi yok maalesef.canim durumunu haber verirsen sevinirim

haberdar ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…