Burun estetiği (ama alerjim var) :(

Selam benimde alerjim var.doktor daha önceden burnumun içindeki kemiğin izin vermediği için yaptığınız bir karışım ini söyledi nefes almama.ağızdan nefes alıyorum.düşündüm de ben de sizin gibi ameliyat olsam alerjim geçebilirmi ? alerji için yaptığınız bir karışım falan oldumu.selam ve dua ile

3 hafta sonra bende ameliyat olacagim ve benimde hapsirme sorunum var lütfen ama lütfen ameliyatdan sonraki sürede karsilastigin sorunlari hapsirme üzerine vs benimle paylas bende korku icindeyim düsündükce nekadar 4 gözle o günü beklesemde

Canım ameliyat sonrası alerji büyük ihtimal ile geçmiyormuş. Kalıcı oluyormuş. Ama doktor alerji için ilaç veriyor. Benim bugün 4. günüm henüz hapşırma yada alerji olmadı. Ama hapşırsan da ağzın açık olduğu sürece sorun olmuyormuş.

Canım bende aynı senin gibiydim. Alerjisi olupda bilgisi olan ne yazık ki yok. Ama için rahat olsun. doktor alerji için ilaç veriyor. Benim bugün 4. günüm henüz hapşırma yada alerji olmadı. Ama hapşırsan da ağzın açık olduğu sürece sorun olmuyormuş. Biraz agrı sızı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Zaten ilk gün narkozun etkisinde uyuyorsun genellikle. Çok ağır ağrı kesiciler veriyorlar. Çok ağrı hissetmiyorsun. ilk 3 gün biraz zor. bende çok morluk ve şişlik olmadığını söylüyor çevremdeki herkes. Ama ben kuruntu yapıyorum tabi. ilk gün yüzüme hiç bakmadım kötü olmayayım morelimi bozmayayım diye. Sonra sonra alıştım. Şuan kocaman bir burnum var. Eskisindende büyük. Ama doktorum ineceğini söyledi. Sabredeceğim artık. Bu arada benim tamponlarım tam 1 hafta sonra çıkacak. Çünkü doktorum salı gününe kadar yokmuş. Başka bir doktor çıkarsın istersen cumartesi gel dedi. Ama ben başka doktor istemediğim için salıyı bekliycem. Bu arada tamponlar beni zorlamıyor, çünkü ben zaten hep ağzımdan nefes alıyordum burnum hep tıkalıydı. Bu yüzden çok farketmedi. Sadece sürekli kan aktığı için pıhtılaşıp kalması kötü oluyor. O kadarına da yapacak bir şey yok. Soruların varsa sorabilirsin canım :)

Ay bana cok cok cok yardimci oldun icim bi rahatladi anlatamam bende korkuyordum belki hapsiririm asiri kanama olur falan. Cok sevindim senin adina gecmis olsunnn bende cok yerde okudum hele ilk 3-4 gün baya sisiyormus sonra zaten 2-3 haftaya baya iniyormus sonrasinada yavas yavas 1 seneye yakin kibarlasiyormus burun daha cok. :)) eminim cok yakisacak sana :) ilk 3 gün galiba buz koymasi lazimmis biri basinda durmaliymis. Aksama kadar tamamda uyku saatinde nasil yaptiniz 24 saat birimi dikilmesi lazim buzla? Ve kac gün sonra ayaga kalka bilecek veya disari cikabilecek haldeydin

Canim bugun 5. Günüm. İstesem 4. Günümde dışarı çıkabilirdim ama hava soguk olduğu için çıkmadm. Ağrım cok olmadığı icin agri kesicimi sadece gece yatarken iciyorum. Oyle korkulacak kadar degil emin ol ben oyle bir korkmustum ki deli gbi okuyordum forumları. Her konuda bir masjim vardir. Ama inan o kdar zor değil. Morluklarim sarimsi oldu. Sisliklerimde gozaltinda ve yanaklarimda var. Gozlerim sis degil fakat goz pinarlarim epey mor. Ama cok takilacak kadar degil kesinlikle. Tek sikintim gülmek :) gulunce gerildigi icin canimi yakıyor ilk 3 gun ağlıyordum gulunce. Gulmek sıkıntı oluyor. Zamanla gecer inşallah. Benim doktirum olmadigi icin tamponum bir hafta kalicak. 4 gunum var hemen hemen. Bakalim nasil sabredicem. Suan burnumu gormeyi pekde istemiyorum zaten koskocaman ve kalkik. Ama alci ve tamponlar cikinca inşallah duzelecek :)

Bu arada ben buzu gunde yarim saat tuttuysam anca. Bugun daha hic tutmadım bile. Tabi ki tutsam daha cabuk duzelirim ama usengeclik işte :)

Yanliz degilmisim desene bende aaayni senin gibiyim aylardir didik didik herseyi ögrenmek icin forumlardan cikmaz oldum ama sen icimi rahatlattin tampon cikinca insan baya rahatliyormus insallah günlerin cabucal gecer daha uzun süre buz koy cabuk iyilessinki kendini daha emin hissedesin:)

yardımcı olabildiysem ne mutlu. benim tapmpon 6 gündür burnumda. Ve biraz aşşağı kaydı. Canımı çok acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…