Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamponlar çıktıktan sonra inanılmaz psikolojim bozuldu ama bikaç güne geçti. İyi ki olmuşum.. :)
3 ay oldu, benim hafif yamuktu zaten, ameliyattan sonra daha da yamuldu ama şişler inince eski yamukluğuna döndüYani kıkırdak eğriliğini düzeltmedi doktor burnun çökme tehlikesi varmış. Şu an eskisi gibi çokk hafif eğik ucdan. Burnumu beğeniyorum tabii ki. Ben deviasyon hem estetik oldum ( burun kemerim alındı sadece ucunu inceltmedim ve kaldırmadım), arkadan kemik almış ama öndeki kıkırdağı düzeltmemiş. İlk ay hep burnum tıkandı. İzotonik sodyum klorür solüsyonu al yani okyanus suyu, o bayağı iyi geliyor, günde üç kez kullan.
3 ay oldu, benim hafif yamuktu zaten, ameliyattan sonra daha da yamuldu ama şişler inince eski yamukluğuna döndüYani kıkırdak eğriliğini düzeltmedi doktor burnun çökme tehlikesi varmış. Şu an eskisi gibi çokk hafif eğik ucdan. Burnumu beğeniyorum tabii ki. Ben deviasyon hem estetik oldum ( burun kemerim alındı sadece ucunu inceltmedim ve kaldırmadım), arkadan kemik almış ama öndeki kıkırdağı düzeltmemiş. İlk ay hep burnum tıkandı. İzotonik sodyum klorür solüsyonu al yani okyanus suyu, o bayağı iyi geliyor, günde üç kez kullan.
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden başka doktora gideceğim mümkünse estetik cerraha, benim kıkırdak çok kötü anca çok iyi bir doktor üstesinden gelir. Şekli çok iyi oldu çok doğal ama sağ tarafta hala nefes sorunu devam ediyor sol tarafa nefes mükemmel.Canım bende üç hafta önce ameliyat oldum çok memnunum iyi ki olmuşum bi arkadaşım senin gibiydi çökme tehlikesi vardı daha önce yapan doktor çöker diye korkmuş sanırım ama benim doktorum tekrar ameliyat etti çökmeden herşeyi yaptı çökse bile sorun değil ben kıkırdak alırım kulağının arkasından yine de hallederiz sorun olmaz dedi şuanda durumu çok iyi bir sene oldu ameliyat olalı arkadaşım işini gerçekten iyi bilen biri herşeyi yapar bence canım(
Söz vermeyeyim ama paylaşabilirim fotoları. Size de hayırlı olsun yeni burnunuz. Bu arada çevrenizden nasıl tepki aldınız. Bnim çevremde bazısı beğendi bazısı yorum yapmadı, artık o ne demek bilmiyorum.Byzanur memnun olmana sevindim. Ben de üç hafta önce oldum. Sonucunda ben de mutlu olurum inşallah. fotolarını görme şansımız olabilir mi? Mailim origamiracle@gmail.com.
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden başka doktora gideceğim mümkünse estetik cerraha, benim kıkırdak çok kötü anca çok iyi bir doktor üstesinden gelir. Şekli çok iyi oldu çok doğal ama sağ tarafta hala nefes sorunu devam ediyor sol tarafa nefes mükemmel.
Söz vermeyeyim ama paylaşabilirim fotoları. Size de hayırlı olsun yeni burnunuz. Bu arada çevrenizden nasıl tepki aldınız. Bnim çevremde bazısı beğendi bazısı yorum yapmadı, artık o ne demek bilmiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, amacıma ulaştım çok şükür doğal burnum oldu. Yeni üye olduğum için galiba belli bir mesaj atma sınırını geçmem gerekiyormuş fotoları görmem için. Bu yüzden göremedim eklediklerini ama en kısa zamanda bakacağim.Teşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Çok yakınlarım biraz kalkık ama güzel dedi. Daha az yakın olanlarım bayıldı. Kimsenin ne dediği önemli değil aslında.Önemli olan insanın kendisinin beğenmesi. Bikaç foto eklemiştim ben bakabilirsin. Sadece en güzel göründüğü açıdan değil önden görüntüsünü de paylaştım. Ben çok detaycı bi insanım. Şu anda tam içime sinmiyo ama zamanla düzeleceğini ve güzelleşeceğini düşünüyorum.
Düzelecek daha bir hafta bile fark ediyor. Geçen ay doktor bana daha kavis alacak demişti. Aldı mı bilmiyorum takip etmiyorum ya da anlayamıyorum o kadar ama burnum bayağı küçüldü indi şişlerTeşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Çok yakınlarım biraz kalkık ama güzel dedi. Daha az yakın olanlarım bayıldı. Kimsenin ne dediği önemli değil aslında.Önemli olan insanın kendisinin beğenmesi. Bikaç foto eklemiştim ben bakabilirsin. Sadece en güzel göründüğü açıdan değil önden görüntüsünü de paylaştım. Ben çok detaycı bi insanım. Şu anda tam içime sinmiyo ama zamanla düzeleceğini ve güzelleşeceğini düşünüyorum.
Merhabalar ben foruma yenı uye oldum 6 eylulde burun estetıgı amelıyatı oldum neredeyse 3.ayım cok memnunum doktorum tam ıstedıgım gıbı bı burun yaptı ameliyattan sonra 3 4 gunluk bi zorlugum oldu hıc agrım olmadı 1 hafta sonra ısımın basına dondum zaten sorularınız varsa cevaplayabilirim cok memnun kaldım
Uzm.Dr.Berk Gürpınardoktorunuz kimdi?
ankarada mıydı?Uzm.Dr.Berk Gürpınar
Benim doktorum ankara esabil ekerBende memnunum 2 ay oldu herseyden once inanilmaz iyi nefes alabiliyorum o kocaman deliklerde oldukca kuculmus sarkiklik gitmis mutluyum memnunum ama fazla dogal geliyor ucu daha cok sis umarim sislik inince kavis artar tek istegim bu suan
İstanbulda benim doktorumankarada mıydı?