burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

nazcal peki şuan nasıl yüzün* sıkıntıların ne dir* ben de hala şişlikler var morluklar bugun tamamen gectı..bazen eskıden olmuyordu burnum sızlıyor ama cok az..

benim morluklarım da anca geçti. ben deviasyon da olmuştum. sanırım sağ tarafın içi daha şiş ve bu yüzden oradan rahat nefes alamıyorum yarı tıkalı gibi. sol tarafta sıkıntı yok. bi de eskiden kemerin olduğu yerde hafif bi tümseklik var şişlikten kaynaklı sanırım. yani arkadaşlarıma dediğimde onlar farketmediler sana öyle geliyo diolar ama ben farkediyorum. atel ilk çıktığında (5 gün önce) burun deliklerim fln bi garip gelmişti zaten kapalı kalmasından dolayı siyah nokta fln oluşmuş. aynaya bakmak istememiştim ama sanırım yavaş yavaş alışıyorum... benim masajlar 3. haftada başlayacak çrş. günü..

arkadaşlar şmdi size tek tek yaşadıklarımı anlatacaım. doktorumla 3 hafta öncesinden konuştu burunda kist ve eğriliğin çok olduğunu söyledi açmışken estetikte yapalım dedi fiyatı söledi düşünmeye başladım sonra 16ekimde yanına gittim ameliyat tarihi almak için hemen yarın dedi çok heyecanladım 17 ekimde ameliyat oldum ama öle çok korku ile girdimki ameliyata anlatması gerçektende zor şimdi sorsanız ameliyat olur muydun die asla olmazdım derim. ameliyattan çıktım ilk duyduum acı boğazımın ağrısından duramamdı hem burundan nefes alamıorm tampon dolayısıyla ağızdan aldıımda yutkununca felaket bi acı oluodu çok kötüydüm. hele o tamponlar çıkarılırken duyduum acı sanki beynimi göçürdüler. ve ameliyattan sonra resmen dakikaları sayıodum bna tamponlar çıkıcak 3.günde rahatlarsın dediler bn bin bir umutla bekledim o 3 günü dakikaları saya saya:( tamponlarım çıktı ama yinede rahat nefes alamıorm burnum sürekli tıkanıo kan gelio alçım daha alınmadı pzt alınacak bn bu acılardan ne zaman kurtulacam ne olur bna yardımcı olun:( birde koku alamıorm düzgün uyuyamıorm oturur gibi uyuorm hep bugünler ne zaman geçecek bna yardım edin ne olur

Merhaba arkadaşlar ben dün saat 9 da ameliyatoldum akşam 6 da hastaneden çıktım.Yüzüm gözüm mosmor ve şiş. ve çok şiddetli başağrılarım var dün gece hiç uyuyamadım sancıdan ağladım resmen. ağrı kesicilerinde faydası olmuyor . Birde bu burnumun ucuna taktıkları gazlı bezden kan sızıyor devamlı 3 kere deiştirdim . yarın tamponu çıkartıcak doktorum ve ben çok korkuyorum .. Bu ağrılar daha ne kadar sürer ve tampon çıkarken cok agrım olurmu olan arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar şmdi size tek tek yaşadıklarımı anlatacaım. doktorumla 3 hafta öncesinden konuştu burunda kist ve eğriliğin çok olduğunu söyledi açmışken estetikte yapalım dedi fiyatı söledi düşünmeye başladım sonra 16ekimde yanına gittim ameliyat tarihi almak için hemen yarın dedi çok heyecanladım 17 ekimde ameliyat oldum ama öle çok korku ile girdimki ameliyata anlatması gerçektende zor şimdi sorsanız ameliyat olur muydun die asla olmazdım derim. ameliyattan çıktım ilk duyduum acı boğazımın ağrısından duramamdı hem burundan nefes alamıorm tampon dolayısıyla ağızdan aldıımda yutkununca felaket bi acı oluodu çok kötüydüm. hele o tamponlar çıkarılırken duyduum acı sanki beynimi göçürdüler. ve ameliyattan sonra resmen dakikaları sayıodum bna tamponlar çıkıcak 3.günde rahatlarsın dediler bn bin bir umutla bekledim o 3 günü dakikaları saya saya:( tamponlarım çıktı ama yinede rahat nefes alamıorm burnum sürekli tıkanıo kan gelio alçım daha alınmadı pzt alınacak bn bu acılardan ne zaman kurtulacam ne olur bna yardımcı olun:( birde koku alamıorm düzgün uyuyamıorm oturur gibi uyuorm hep bugünler ne zaman geçecek bna yardım edin ne olur

öncelikle sakin ol bu yaşadıkların benim başıma gelmemişti hatta hç bir dk bile ağrım olmamıştı çok şükür ama bu yapılan işlemlerden kaynaklanan bir durumdur.geçmiş olsun daha çok yenisin.burnunun koku almaması normal bunu yaşayanlar var burda ama tabi ki geçecek.burun tıkanıklığı arada bnada oluyordu tek taraflı ama spreylerim vardı dr umun verdiği onları kullanmıştım alçıdan sonra onlar iyi geliyordu.sana da alçıdan sonra verir büyük ihtimalle.uyku konusu şöyle 2 yastık üst üste o şekilde yatabilrsin bn öyle yatmıştım.

Merhaba arkadaşlar ben dün saat 9 da ameliyatoldum akşam 6 da hastaneden çıktım.Yüzüm gözüm mosmor ve şiş. ve çok şiddetli başağrılarım var dün gece hiç uyuyamadım sancıdan ağladım resmen. ağrı kesicilerinde faydası olmuyor . Birde bu burnumun ucuna taktıkları gazlı bezden kan sızıyor devamlı 3 kere deiştirdim . yarın tamponu çıkartıcak doktorum ve ben çok korkuyorum .. Bu ağrılar daha ne kadar sürer ve tampon çıkarken cok agrım olurmu olan arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim...

geçmiş olsun.ağrıların için doktorunun verdiği ilaçlardan kullandığında geçmeli sancıların geçiyorsa biraz sabretmen gerekecek.kan sızıntısı benim de olmuştu ilk gün normal demişti doktorum.benim tamponlarım bez değildi ve çıkarırken hiç bir acı hissetmemiştim.seninkiler nasıl bilmiyorum biraz acı olabilr ama korkma sonrasında rahat rahat nefes alacağını düşün ve mutlu ol bence :)

geçmiş olsun.ağrıların için doktorunun verdiği ilaçlardan kullandığında geçmeli sancıların geçiyorsa biraz sabretmen gerekecek.kan sızıntısı benim de olmuştu ilk gün normal demişti doktorum.benim tamponlarım bez değildi ve çıkarırken hiç bir acı hissetmemiştim.seninkiler nasıl bilmiyorum biraz acı olabilr ama korkma sonrasında rahat rahat nefes alacağını düşün ve mutlu ol bence :)

Bugun tamponlarım alındı alınırken duydugum acıyı tarif edemem heralde beynimi boşaltıyor sandım . Rahat nefes alabiliyorum şu anda ancak burnumun ucu cok şiş bu normalmi delikleri kocaman kocaman ..

çok geçmiş olsun, kime ameliyat oldun canım? doktorun bilgilendirir seni ağrılarının normal olup olmadığını ..

çok geçmiş olsun, kime ameliyat oldun canım? doktorun bilgilendirir seni ağrılarının normal olup olmadığını ..

Doktorum Şahin öğreden .. Bana böyle agrılı olan 2. hastası olduğumu söyledi . sanırım tamponlar mşgrenimi tetikledi ama bugun biraz iyiyim .. şu anda kafama taktığım tek şey burun deliklerimin neden bu kadar büyük oldukları ve düzelicekmi . Sanırım ben biraz fazla evhamlı ve meraklıyım.

Doktorum Şahin öğreden .. Bana böyle agrılı olan 2. hastası olduğumu söyledi . sanırım tamponlar mşgrenimi tetikledi ama bugun biraz iyiyim .. şu anda kafama taktığım tek şey burun deliklerimin neden bu kadar büyük oldukları ve düzelicekmi . Sanırım ben biraz fazla evhamlı ve meraklıyım.

evet bende çok merak ediyorum burun delikleri kocaman kocaman ne zaman düzelecek deneyimliler biraz akıl verin

Bugun tamponlarım alındı alınırken duydugum acıyı tarif edemem heralde beynimi boşaltıyor sandım . Rahat nefes alabiliyorum şu anda ancak burnumun ucu cok şiş bu normalmi delikleri kocaman kocaman ..

evet suan sana tuhaf gelen her sislik normal ameliyatla ilgilo.olan seyler ama zamanla gececegini.goreceksin

nerdeyse 1 saattir bir konu yuzunden aglıyorum ve tıkalı olan burnum hepten tıkandı sırt bölümüde sızlıyor kötü bir şey olmaz umarım bide yarın saçımı boyatmaya gidicem 9. gunum bir şey olmaz dimi

22 ekimde ameliyat oldum kızlar yani 3.günün içerisindeyim daha. ve o günden berri hiç uyumadım daha 23ünde tamponlarım çıktı ben tamponlar çıkarken herhangi bi acı hissetmedim benim korkum silikon tampon ve alçı çıkarken ne hissedicem diye? o da 30unda olucak bakalım

Kizlar merhaba,
8 gun once ameliyat oldum. Ameliyat gayet iyi gecti. Yuzumde sislik olmadi gibi birsey. Hafif morarmalar oldu onlari da arnica kremle hafiflettim zaten su anda belli bekirsiz morluklarim var. Ameliyattan 2 gun sonra tampon alindi. Bunda da canim acimadi. 2 gun once de alcim alindi. Burnumu gordum. Gayet iyi olmus. Tabi sislikler var ama eminim ki inecek ve daha duzgun bir hal alicak. Alcidan sonra doktorum bantladi tekrar. Pazartesi bandaji da cikartmak uzere vedalastik
Buraya kadar her sey iyi. Sormak istedigim konu su;
Su anda sol burun deligin ici cok sisti. Oyle ki burun deligimi kapatiyor nerdeyse. Bu nedenle nefes alamiyorum burnumdan. Bu durum dun oldu. Ondan once de zaten kolay nefes alamiyordum. Ozellikle uykuda sifira iniyor. Ve ben bu durumdan cok fazla sikildim:( surekli agzimdan nefes aldigim icin agzim kuruyor. Geceleri cok rahatsizim. Bogazim agrimaya basladi. Ve sislik yuzunden burnum da agriyor artik. Bu sislige kadar hic bir agri veaci cekmedim. Ama bu sislik canimi cok fazla sikti. Doktoruma sordum. Bayram nedeniyle pazartesi gorebilirim ama korkulacak bir sey degildir diyor. Sizce normal mi bu durum. Bir de rahat nefes alislara ne zaman basladiniz. Uyurken nefes alabilmek iatyorum artik gercekten. Lutfen bir seyler soyleyin. sizde bu surec nasil gelisti ve burun ici sislikler normal mi?

Biraz once bandajimi cikardim. Dr pazartesi demisti ama ben bekleyemedim:) sonuc cok guzel. 9 gun oldu. Tabi sislikler var. Su anda hala kibar bir burnum yok ama bu cok normalmis. Sislikler de gecince gayet hos gozukecegini dusunuyorum:):) umarim bandaji erken cikarmamin bir sorunu olmaz. Dr um azarlcak ama napiim:)

Benimde bugün 5.günüm oldukça daha iyi hissediyorum kendimi morluklarım ciddi boyutta azaldı şişliklerim hala yerli yerinde olsada..salı günü kalıbın çıkarılmasını bekliyorummmm:))

bende gündüzleri burnumdan nefes alabiliyorum ama geceleri tıkanıyo heralde ağzım kupkuru uyanıyorum ve ağzımda yaralar çıkıyo ondan mı acaba yoksa başka bişey mi var allah korusun boğazlarımda şiş

Back
X