aynı gün ameliyat olmuşuz seninle :))
nazcal peki şuan nasıl yüzün* sıkıntıların ne dir* ben de hala şişlikler var morluklar bugun tamamen gectı..bazen eskıden olmuyordu burnum sızlıyor ama cok az..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı gün ameliyat olmuşuz seninle :))
nazcal peki şuan nasıl yüzün* sıkıntıların ne dir* ben de hala şişlikler var morluklar bugun tamamen gectı..bazen eskıden olmuyordu burnum sızlıyor ama cok az..
arkadaşlar şmdi size tek tek yaşadıklarımı anlatacaım. doktorumla 3 hafta öncesinden konuştu burunda kist ve eğriliğin çok olduğunu söyledi açmışken estetikte yapalım dedi fiyatı söledi düşünmeye başladım sonra 16ekimde yanına gittim ameliyat tarihi almak için hemen yarın dedi çok heyecanladım 17 ekimde ameliyat oldum ama öle çok korku ile girdimki ameliyata anlatması gerçektende zor şimdi sorsanız ameliyat olur muydun die asla olmazdım derim. ameliyattan çıktım ilk duyduum acı boğazımın ağrısından duramamdı hem burundan nefes alamıorm tampon dolayısıyla ağızdan aldıımda yutkununca felaket bi acı oluodu çok kötüydüm. hele o tamponlar çıkarılırken duyduum acı sanki beynimi göçürdüler. ve ameliyattan sonra resmen dakikaları sayıodum bna tamponlar çıkıcak 3.günde rahatlarsın dediler bn bin bir umutla bekledim o 3 günü dakikaları saya sayatamponlarım çıktı ama yinede rahat nefes alamıorm burnum sürekli tıkanıo kan gelio alçım daha alınmadı pzt alınacak bn bu acılardan ne zaman kurtulacam ne olur bna yardımcı olun
birde koku alamıorm düzgün uyuyamıorm oturur gibi uyuorm hep bugünler ne zaman geçecek bna yardım edin ne olur
Merhaba arkadaşlar ben dün saat 9 da ameliyatoldum akşam 6 da hastaneden çıktım.Yüzüm gözüm mosmor ve şiş. ve çok şiddetli başağrılarım var dün gece hiç uyuyamadım sancıdan ağladım resmen. ağrı kesicilerinde faydası olmuyor . Birde bu burnumun ucuna taktıkları gazlı bezden kan sızıyor devamlı 3 kere deiştirdim . yarın tamponu çıkartıcak doktorum ve ben çok korkuyorum .. Bu ağrılar daha ne kadar sürer ve tampon çıkarken cok agrım olurmu olan arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim...
geçmiş olsun.ağrıların için doktorunun verdiği ilaçlardan kullandığında geçmeli sancıların geçiyorsa biraz sabretmen gerekecek.kan sızıntısı benim de olmuştu ilk gün normal demişti doktorum.benim tamponlarım bez değildi ve çıkarırken hiç bir acı hissetmemiştim.seninkiler nasıl bilmiyorum biraz acı olabilr ama korkma sonrasında rahat rahat nefes alacağını düşün ve mutlu ol bence :)
Merhaba arkadaşlar ben dün saat 9 da ameliyatoldum akşam 6 da hastaneden çıktım.Yüzüm gözüm mosmor ve şiş. ve çok şiddetli başağrılarım var dün gece hiç uyuyamadım sancıdan ağladım resmen. ağrı kesicilerinde faydası olmuyor . Birde bu burnumun ucuna taktıkları gazlı bezden kan sızıyor devamlı 3 kere deiştirdim . yarın tamponu çıkartıcak doktorum ve ben çok korkuyorum .. Bu ağrılar daha ne kadar sürer ve tampon çıkarken cok agrım olurmu olan arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim...
çok geçmiş olsun, kime ameliyat oldun canım? doktorun bilgilendirir seni ağrılarının normal olup olmadığını ..
Doktorum Şahin öğreden .. Bana böyle agrılı olan 2. hastası olduğumu söyledi . sanırım tamponlar mşgrenimi tetikledi ama bugun biraz iyiyim .. şu anda kafama taktığım tek şey burun deliklerimin neden bu kadar büyük oldukları ve düzelicekmi . Sanırım ben biraz fazla evhamlı ve meraklıyım.
Bugun tamponlarım alındı alınırken duydugum acıyı tarif edemem heralde beynimi boşaltıyor sandım . Rahat nefes alabiliyorum şu anda ancak burnumun ucu cok şiş bu normalmi delikleri kocaman kocaman ..