- Konu Sahibi prensesasik
-
ya tam parayı biriktirdim. randevu alcaktım fiyatı yükseltmişler ya 2250 nakit + kdv yeni fiyatlar hanımlar..
19 şubat cumartesi gününe gün aldım biraz heycanlıyım bendealerji sorunu var ve bu yüzden astım oldum hiç nefes alamıyorum ve burnumda da etler büyük bu yuzden yavuz bey etleri alırız devaisyonu düzeltiriz dedi ama burun etlerının faydası olduğnu bılıyorum tamamını mı alıyor küçültüüyor mu bilmiyorum rahat nefes alırım insallah birde butun etlerını almaz umarım hepinize Teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım
evet canım. 01 nisan akşamı ameliyat oluyorum.
acayip heycanlıyım.
inşallah güzel olur ya.
ya tam parayı biriktirdim. randevu alcaktım fiyatı yükseltmişler ya 2250 nakit + kdv yeni fiyatlar hanımlar..
Veli Aslan 'a ameliyat olup da memnun kalmayan var mı acaba?Bir de ameliyatlarında tampon kullanıyorlar mı acaba?Ameliyat olan arkadaşlar cevap verebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
Bir de Boğaziçi estetik merkezinde göğüs büyütme ameliyatı olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
evet burcak hanım ben tarih aldığım gün mart sonrası 2500 olacak demişti bende o yüzden hemen olmak istedim yarın yani bugun alcılarım cıkacak hemen fotorafları ekleyeceğim sizede kolay gelsin arkdaşlar bende zaten 2000 e oldum çoğu arkdaşta oyle
Kızlar bende veli beye ameliyat olmadan önce baya zaman önce tabi :) yaaa ne kadar ucuz kesin kötü olurr.. :))) işte türk fikri bize bunu aşılamışlarama şimdi anlıyorum kii veli bey gerçekten harika bir doktor yaşı itibariyle tecrübeli çok iyi bir doktor... hastanenin kendi fiyatıdır bu yani doktorum aslında 2 milyar değil 10 milyar hakediyor bence :) ben 6. ayımı doldurduktan sonra resim ekliyeceğim... burun ucum da çok sorun olduğu için geç iyileşme gösteriyor :))) ama isteyene facebook hesabımı gönderebilirm oradan inceleyebilirsinz..
ben şubatda görüşmeye gittim ve 2000 tl dediler.
nisana randevu aldım.
inşallah bana dedikleri rakamı değiştirmezler.
aslında görüşmeye gittikden kısa süre sonra ameliyat olmak en mantıklısı bence.
araya zaman girince insanın kafası karışıyor.
ama ancak nisan başına izin alabildim iş yerinden.
mecburiyetden bekliyorum yani.
yoksa şimdi çoktan ameliyat olmuşdum.
off bende ameliyat olcam yrn bi dr la görüşmem var ama her kafadan bi ses çıkıyo kafam fena karıştı. veli beye de iyi diolar önce ve sonra resimlerinizi görebilirmiyim kahi-zem@hotmail.combu arada benim unuttuğum bir arkadaş varirise ameliyattan çıkmış resimde koymuş sağolsun korktum ama dönmek yok valla
off bende ameliyat olcam yrn bi dr la görüşmem var ama her kafadan bi ses çıkıyo kafam fena karıştı. veli beye de iyi diolar önce ve sonra resimlerinizi görebilirmiyim kahi-zem@hotmail.com
gönderdim :) merak ettiğiniz bir soru varsa mail yoluyla veya burdan sorabilirsiniz ben çok beğeniyorum doktorumu ve herkesde kendi doktorunu beğenir ama önemli olan senin güvenmen ve o doktora inanman
merabalar. buradan okuduklarım, tavsiyeler üzerine veli aslana ocak ayında ameliyat oldum. bir ayı doldurdum. burnumda eğiklik vardı. burnum şuan kalkıp ve hafifte şiş. burun kökümden memnunum ama ucu için aynı şeyleri söyleyemicem. bir delik diğerinden büyük. burun ucu için revizyon isticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?