Burun Estetiği Ameliyatı

ya tam parayı biriktirdim. randevu alcaktım fiyatı yükseltmişler ya 2250 nakit + kdv yeni fiyatlar hanımlar..

evet burcak hanım ben tarih aldığım gün mart sonrası 2500 olacak demişti bende o yüzden hemen olmak istedim yarın yani bugun alcılarım cıkacak hemen fotorafları ekleyeceğim sizede kolay gelsin arkdaşlar bende zaten 2000 e oldum çoğu arkdaşta oyle

Son düzenleme:

Sevgili ytuesra,
Özelden mesaj atamıyorum, forum mesajlarım yeterli sayıda değil çünkü...
Ben nefes alma bakımından o kadar memnunum ki. Bu kış hiç hasta olmadım diyebilirim :)
Estetik kısmında ufak bir problem yaşadı, revizyon oldum. Şu anda moralimi bozan etmenler var ama burnum oturmadan çok da fazla detay vermek istemiyorum...
Sevgiler

evet canım. 01 nisan akşamı ameliyat oluyorum.
acayip heycanlıyım.
inşallah güzel olur ya.

canım yazdım senide :) geçmiş olsun şimdiden hayırlısı olsun unutma hamuru yapan veli bey masajla düzeltiyorsun senn :))) yani demek istediğim masaj çok önemli

ya tam parayı biriktirdim. randevu alcaktım fiyatı yükseltmişler ya 2250 nakit + kdv yeni fiyatlar hanımlar..

canım arkadaşların dediği gibi ücret konusunda bir daha görüş derim

Veli Aslan 'a ameliyat olup da memnun kalmayan var mı acaba?Bir de ameliyatlarında tampon kullanıyorlar mı acaba?Ameliyat olan arkadaşlar cevap verebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

Bir de Boğaziçi estetik merkezinde göğüs büyütme ameliyatı olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

canım memnun kalmayanı duymadım ama burda bir ark burundan revizyon oldum diyor neden olmuş bilemicem :)) ben memnunum..

ayrıca göğüs ameliyatı yapan o hastanede çok iyi bir doktor varmış burçak hanmdan öğrenmiştim benim nickimi ve sema olarak ismimi verirsen burçak hanıma sizi o bahsettiğim doktora yönlendirir..

ben şubatda görüşmeye gittim ve 2000 tl dediler.
nisana randevu aldım.
inşallah bana dedikleri rakamı değiştirmezler.

aslında görüşmeye gittikden kısa süre sonra ameliyat olmak en mantıklısı bence.
araya zaman girince insanın kafası karışıyor.
ama ancak nisan başına izin alabildim iş yerinden.
mecburiyetden bekliyorum yani.
yoksa şimdi çoktan ameliyat olmuşdum.

fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım.
inşallah istediğin gibi olmuşdur.

eski fotolarınıda eklemeyi unutmaki, aradaki değişimi görebilelim. :)))

kızlar bugün alçım çıktı önce yavuz bey burnumu temizledi çok mutluyum çünkü yeni olmasına rağmen nefes alabiliyorum tat ve koku alamıyordum ben ameliyat öncesinde onlarıda rahatlıkla alıyorum hem de birinci haftamda olmama rağmen.... bunlar işin sağlık boyutu olsada ne kadar güzel bir burun olsa bile sağlık işlevini yerine getirmeyen bir burunun bir önemi yoktur güzellik boyutuna gelince bugun alcılarım cıktı ben burnumun önceki halinide bildiğim için aldığım sonuçtan yeni olmasına rağmen çok memnunum zaten biliyorum ki 1yıl - 6 ay içerinde burun kendini bulur buna rağmen Veli Aslan , Yavuz Baç ve bogaziçi TIP ekibinin titiz çalışması sonucu hem içinden hem dışından çok memnun olacağım bir burun elde ettim ancak tabikide Burun ameliyatı gerçekten çok zor sırf başkası istiyor vb nedenlerle kendımız buna psikolojık olarak hazır hıssetmıyorsak ve sağlık sorunumuz yoksa gerçekten çok iyi düşünülmesi gerekli ve beklentilerini o doğrultuda ayarlamayız ben en başından çok yüksek olmayan reel beklentilerle operasyona girdim ve geçirdim ilk bir kaç gün çok zor oldu sizlerde fotograflarda gördüğünüz üzere... hatta pişman bile olmadım değil ancak şimdi şişliklerime ve morluklarıma rağmen alçı sonrası karşılaştığım burnumdan çok memnun ve mutluyum ....herşeyden önce mutluyum...kendimi iyi hissediyorum rahat nefes almamda cabası... yaşam kalitem arttı... alerji problemimden kurtulmuş gibiyim sizleri ara arada olsa bilgilendireceğim... buradaki arkdaşlara teşekkür ederim... karar vercekler için ise bu işin marjinal faydasına ve maliyetine göre Boğaziçinden içimin rahat olduğunu tüm kalbimle söyleyebilirim.. ben kalitesiz kullanılan bir malzemede göremedim zaten şu sıralar kampanyada olduğu için bu fiyatta olduğunu biliyorum.. herneyse normalde bu konuya girmezdim ancak son topiclerde çok gündeme geldiği için değinmek istedim... şimdi ders çalışmaya dönüyorum Herşey güzel olacak inanın ve yaşayın...

buna kesinlikle katılıyorum ve Veli bey ve Yavuz bey gibi doktora bu kadar ucuza olduğum için şanslı buluyorum ve şunu biliyorum ki 2 sene önce benim kuzenim Yavuz beye sadece sağlık problemi için başka bir hastanede daha üst bir fiyata ameliyat olmuştu merak edenler özelden yazarsa cevap verebilirim...

Görüşmeye gittiğin rakamı baz alıyorlar için rahat olsun fiyat konusundan değiştirmezler.. Hele de tarihi aldığsan çünkü bende ekstra indirim isteyince yılbaşında zam geldiğini benim görüşme tarihime bakıp ona göre son fiyatı belirlediler..

off bende ameliyat olcam yrn bi dr la görüşmem var ama her kafadan bi ses çıkıyo kafam fena karıştı. veli beye de iyi diolar önce ve sonra resimlerinizi görebilirmiyim kahi-zem@hotmail.com

gönderdim :) merak ettiğiniz bir soru varsa mail yoluyla veya burdan sorabilirsiniz ben çok beğeniyorum doktorumu ve herkesde kendi doktorunu beğenir ama önemli olan senin güvenmen ve o doktora inanman

merabalar. buradan okuduklarım, tavsiyeler üzerine veli aslana ocak ayında ameliyat oldum. bir ayı doldurdum. burnumda eğiklik vardı. burnum şuan kalkıp ve hafifte şiş. burun kökümden memnunum ama ucu için aynı şeyleri söyleyemicem. bir delik diğerinden büyük. burun ucu için revizyon isticem.

daha ameliyatınız cok yeni
en az 6 ay geçmsini bekleyin bence

evet benm bile hala arada şişliklere göre değişiyor :) sabredin fiyat konusunda 2000-2250 arası değişiyor

veli aslana ameliayat olan tüüüüüm kıslarr herkez kapalı teknıklemı oldu...ya bu acık kapalı olayı cok gerıyo beni nedir bu işin aslı...

kapalı oldk cnm velı bey kapalı yapıo acık yapınca ız kalıomus burun ucunda kapalıda ız kalmıo kapalının dezawantajı burun dusmesı ck yasanıomus hangısı daha mantıklı dıe sorarsan cesıtlı solentıler war:) doktrlara danısırsan daha ıyı olr bnce.

burun ucumda sorun yok :) şişten başkaaa tabi.. dövsem geçermi şaka şaka masajla düzeliyor sonra heeey ben yine kilo aldım diyor burnum ben yine spor yaptırıyorm snra yine kilo alıyorrr çok yiyor bu burnum yaa kızlar 6 ayı doldurmak lazım başka hastalarda 1 sene geçmesine rağmen zaman zaman şişmesinden şikayetçiyken bizim bir kaç ayda düzelmemiz mucize olur sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…