Burun Estetiği Ameliyatı

Bu uslubunuz ile zaten Kadinlar Kulubune yakismayan bir uye profili cizmissiniz.

herkesten özür dilerım ben böyle bı polemık ortamı olusturmak ıstemedım benım sorum yuzunden oldu sanırım.. ben sıte kurallarını bılmedıgım ıcın sorma geregi duydum sadece...ve hala anlamadım sımdı 50 mesajı doldurmadan derken nasıl yani 50 tane mesaj mı yollamam gerekıyo ?

evet toplam 50 msj yollamanız gerekiyor forumlara albümleri görebilmeniz için:)

anlamayanlar için söyleyeyim 50 msj forumlara yapılan cvp halinde oluyor ve soran arkadaşım :) 10 msjınız kalmış sizin.. manu arkadaşımda sanırım gergindi :S keşke tartışma büyümeseymiş ceza almasaymış.........

kızlar 1 nisan gelsede ameliyat olup yeni hayatıma başlasam artık ya. :))
son günlerde aynada sürekli burnuma bakıp "artık senden kurtulucam "diyorum

neden bilmiyorum, ama birde üzülüyorum.

kararımdan vazgeçmeden ameliyat olmam lazım benim ya.
birdaha asla bukadar cesaret edemem çünkü

ben erken tarihe aldım ameliyatımıki vazgeçemiyim çarçabuk bitsin diye testlerden 4 gün sonraya aldım oldum

Kızlar Veli beyden memnun musunuz? Fotograflarınızı henüz göremiyorum. Opersyon fiyatı çok uygun bu sebeple insanda süphe oluşuyor. :97:

Veli beye ameliyat olan bazı arkadaşları ekledim zahmet olmazsa eklemediklerim beni ekleyebilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Kızlar bende veli beye ameliyat olmadan önce baya zaman önce tabi :) yaaa ne kadar ucuz kesin kötü olurr.. :))) işte türk fikri bize bunu aşılamışlar ama şimdi anlıyorum kii veli bey gerçekten harika bir doktor yaşı itibariyle tecrübeli çok iyi bir doktor... hastanenin kendi fiyatıdır bu yani doktorum aslında 2 milyar değil 10 milyar hakediyor bence :) ben 6. ayımı doldurduktan sonra resim ekliyeceğim... burun ucum da çok sorun olduğu için geç iyileşme gösteriyor :))) ama isteyene facebook hesabımı gönderebilirm oradan inceleyebilirsinz..

bence fiyatının uygun olması onun kötü veya başarısız bir doktor olduğunu göstermez.
ayrıca mantıklı düşünülürse, burun ameliyatı için 2000 tl normal bir rakam bence.
asıl normal olmayan, bazı doktorların 5.0000 - 15000 tl istemesi.

sonuçda yapılan işlem aynı.

tv'lerde yeterince kötü sonuçlanan estetik ameliyatlarını görüyoruz/okuyoruz.
bu insanların çoğu ünlü pahalı doktorları tercih ettikleri halde, sonuç hüsran olabiliyor.

Veli Aslan 'a ameliyat olup da memnun kalmayan var mı acaba?Bir de ameliyatlarında tampon kullanıyorlar mı acaba?Ameliyat olan arkadaşlar cevap verebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…