- Konu Sahibi prensesasik
-
kızlar sizin için fotografları yukledım an ve an devam edeceğim bilgilendirmeye
Bugün alçım çıktı ve sonuctan cok memnunum :) albüme 2 tane ufak foto yükledim simdilik
bakabilirsiniz:)
herkes veli beyden memnun ama insan niye bukadar ucuz diye dusunuyor pahali doktorlarin sadece besde biri
birde eger revizyon gerekirse ikinci ameliyati kaca yapiyor bilen varmi
herkes veli beyden memnun ama insan niye bukadar ucuz diye dusunuyor pahali doktorlarin sadece besde biri
birde eger revizyon gerekirse ikinci ameliyati kaca yapiyor bilen varmi
bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakata daha karar veremedim Veli Beye ameliyat olanlardan en son fiyatları öğrenebilimiyim??
tamam çok teşekkür ederim =)) peki memnun musun burnundan?ben 2000 e oldm cnm
bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakata daha karar veremedim Veli Beye ameliyat olanlardan en son fiyatları öğrenebilimiyim??
peki çok teşekkür ederim =)standart fiyatları zaten 2000 artı kdv
peki çok teşekkür ederim =)
arkadaslar bısey sorcam konuyla ılgılı degıl ama yaa bu albumlere needen bakamıyorum hıcbı fotograf görunmuyo eskıden görunuyodu bu 50 mesajla bı ılgısı varmı acaba ? nasıl sılecem mesajları
bende kendi albümümü bu 501 msj sınırı yüzünden açamıyordum gittim yazdım heryere saçma sapan 50 post yapıp albümü komple sildim.bu kadar denyo bir kural olamaz.
Sizin o denyo dediğiniz kural buraya üyelerin memesini, poposunu, suratını görmek için üye olmaya çalışan sapkınlar yüzünden konmuştur. Burada masum paylaşım yapan üyeleri korumak denyoluksa evet denyoyuz.
Sizin o denyo dediğiniz kural buraya üyelerin memesini, poposunu, suratını görmek için üye olmaya çalışan sapkınlar yüzünden konmuştur. Burada masum paylaşım yapan üyeleri korumak denyoluksa evet denyoyuz.
postumu tekrar okuyup idrak edip öyle cevap yazarsanız gereksiz polemiklere girmemiş oluruz.
Zira ben bu 50 post sınırı yüzünden 'kendi albümümü' göremiyordum. benim, şahsımın, kendi düzenlediğim albümümden bahsediyorum. benim fotoğraflarımı sanki sitenin sunduğu bir hizmetmiş gibi yine benden kısıtlanma girişimi gayet denyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?