Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar sizin için fotografları yukledım an ve an devam edeceğim bilgilendirmeye

esracım çok geçmiş olsun canım allah şifanı versın cabucak ıyılesmenı ve sonucta tam ıstedıgın gıbı bır burna kavusmanı dılerım..bu sıralar bıraz zor gecebılır ama sabret canım sonucta gecıo ..guzel gunler içinn çekılen çileler bunlar napalım mecbur..

topiğimizi yeni takip etmeye baslayan arkadaslar için yazıorum veli bey konusunda içiniz kasınlıkle rahat olsun..her doktorda rısk vardır ve dunya capında tum burun amelıyatlrının yaklasık %10-15 i revızyon amelıyatlarını grektırı kı zaten bu işi kafaya koymussanız bunu goze almıssnz demektır..bu olayın pahalı yada ucuz doktorla alkası yok daha çok doktprun becerısı ve tecrubesıyle ılgısı var..velı bey uzun seneler bu işi yapmış çok tecrubelı bı doktor kı onceden ankarada ozel calısrken çok daha yuksek fıyatlara bu amelıyatı yapıormus o yuzden BİTM nın ucretlerının makul ölçüde olması sizlerı yanıltmasın..bende yırmı bır gun once velı beye amelıyat olmus bırı olarak rahatlıklı doktorumu sızlere tavsıye dedbılırımççburnum şuanda çok şiş olmasına ragmen bu tombık patatesımsı halını bıle çok sevıyrm çunku emınımkı sonuc çok guzel olacak..nıtekım alçı ılk çıktıgında gercekten muhtesem gozukuodu sonradan tombıklestı burnsum:) o yuzden arkadaslar velı beyı dusunenler ve amelıyat gununu almıs olanlar ıcınızı ferah tutun hersey guzel olacak..sadece bıraz sabır gerekıor..hersey gonlunuzce olsun..

herkes veli beyden memnun ama insan niye bukadar ucuz diye dusunuyor pahali doktorlarin sadece besde biri
birde eger revizyon gerekirse ikinci ameliyati kaca yapiyor bilen varmi

bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakata daha karar veremedim Veli Beye ameliyat olanlardan en son fiyatları öğrenebilimiyim??

arkadaslar bısey sorcam konuyla ılgılı degıl ama yaa bu albumlere needen bakamıyorum hıcbı fotograf görunmuyo eskıden görunuyodu bu 50 mesajla bı ılgısı varmı acaba ? nasıl sılecem mesajları

bende kendi albümümü bu 501 msj sınırı yüzünden açamıyordum gittim yazdım heryere saçma sapan 50 post yapıp albümü komple sildim.bu kadar denyo bir kural olamaz.

bende kendi albümümü bu 501 msj sınırı yüzünden açamıyordum gittim yazdım heryere saçma sapan 50 post yapıp albümü komple sildim.bu kadar denyo bir kural olamaz.

Sizin o denyo dediğiniz kural buraya üyelerin memesini, poposunu, suratını görmek için üye olmaya çalışan sapkınlar yüzünden konmuştur. Burada masum paylaşım yapan üyeleri korumak denyoluksa evet denyoyuz.

bence tam yerinde bir kural olmuş bende bu yüzden bir çok kişiyi silmek zorunda kaldım arkadaş listemden ekliyoruz herkesi ama bilmiyoruz nedir ne değildir

postumu tekrar okuyup idrak edip öyle cevap yazarsanız gereksiz polemiklere girmemiş oluruz.

Zira ben bu 50 post sınırı yüzünden 'kendi albümümü' göremiyordum. benim, şahsımın, kendi düzenlediğim albümümden bahsediyorum. benim fotoğraflarımı sanki sitenin sunduğu bir hizmetmiş gibi yine benden kısıtlanma girişimi gayet denyodur.

50 mesajı doldurmadığınız sürece hiçbir albümü göremezsiniz. Derdinizi daha saygı çerçevesinde anlatmanız hepimizin yararına olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…