- 7 Ağustos 2017
- 139
- 15
- 13
- 30
- Konu Sahibi Efulim9595
-
İçimi ferahlattiniz. Ama doktor ısrarla çok gerekli değil ne burunlar var gibisinden konuştu çok moralim bozuldu..ben cok korkuyordum nefesim %100 tıkalıydı. hep ağzımdan nefes alıyordum beş yıl boyunca kaçtım ameliyattan ama hiç korktuğum gibi geçmedi bir tek ağrım sızım olmadı. ağrı kesici hap bile içmedim hiç o derece ağrısızdı benim ameliyatım bence olsan güzel olur. eğriliğin var. yakışır sana
Kimin ne dedigini hic takma cnm, sen kendin rahatsiz oluyorsan iyi, güvenilir bir doktor bul ve yaptir. Aynaya sen bakiyorsun sonucta, sen kendini begenmezsen kimin ne dedigi önemli degil. En önemlisi isini iyi ve senin isteklerini ciddiye alan bir doktor bulmak. Insallah bulursun :)Sizce gerekli değil mi kızlar?
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim ☺Kimin ne dedigini hic takma cnm, sen kendin rahatsiz oluyorsan iyi, güvenilir bir doktor bul ve yaptir. Aynaya sen bakiyorsun sonucta, sen kendini begenmezsen kimin ne dedigi önemli degil. En önemlisi isini iyi ve senin isteklerini ciddiye alan bir doktor bulmak. Insallah bulursun :)
başka doktorla görüşün. bence gerekli size estetik çokta güzel olur. ucu az küçülür eğrilik düzelir güzel olur çokİçimi ferahlattiniz. Ama doktor ısrarla çok gerekli değil ne burunlar var gibisinden konuştu çok moralim bozuldu..
Başka seçeneğim yok bu doktordan başka en iyi doktorlardan oturduğum yerdeki.. İnşallah olurumbaşka doktorla görüşün. bence gerekli size estetik çokta güzel olur. ucu az küçülür eğrilik düzelir güzel olur çok
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende burun ameliyatı düşünüyorum hatta iki doktorla görüştüm ama hala kararsizim. Burun estetiği olduktan sonra çok acı hissettiniz mi çok zor muydu bana süreçten bahsedebilir misiniz? İradem biraz zayıf ve korkuyorum.. yardim ederseniz çok sevinirim
Hatta hic morarmadim sadece sistimHic korkma. Ben olduysam herkez olur. Rahatima cok duskun bi insan olarak hic zorluk cekmediiim
Hayta bu muydu dedim. Ilk gunu koyun etti yedim. Ucuncu gun disariya gezmeye ciktim :) simdi uc haftam nrmal yasamima tamamen dondum. Bu muydu dedimmmm ameliyat cikisi yillardir bekledim korkum bosaymis dedim
Canım psikolojik acı daha fazla kötü olma ihtimalimi göze al oyle ol herşeyi düşün derim ...
İçimi ferahlattiniz. Ama doktor ısrarla çok gerekli değil ne burunlar var gibisinden konuştu çok moralim bozuldu..
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende burun ameliyatı düşünüyorum hatta iki doktorlar görüştüm ama hala kararsizim. Burun estetiği olduktan sonra çok acı hissettiniz mi çok zor muydu bana süreçten bahsedebilir misiniz? İradem biraz zayıf ve korkuyorum.. yardim ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?