burun estetigi doktor onerisi

forbiddenblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
147
14
38
Merhabaaa:) yaşım 19 .burun tıkanıklığı şikayetiyle KBB doktoruma gittim. O da bana burnumda kemik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini dedi. Bende burun estetiği olmak istiyorum. Bunun için İstanbul da doktor onerilerinizi alabilirmiyim? Bide devlette olmayı düşünüyorum.bunu dikkate alin lutfen

Özcan beye revizyon ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım ben bu forumda kendısı hakkında cok fazla bılgı bulamamıstım ancak saglıkcı oldugum ıcın tavsıyeler uzerıne kendısıne gıttım ve sonuctan cok memnunum burnum yamulmus burun delıklerı cok fazla kaldırılmıstı kendısı kulagımdan kıkırkdak alarak burnumu duzelttı ve cok memnun kaldım

Peki canım bi ücret odedinmi ?

Başka tavsiyesi olan yokmu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende 1 ay önce hüseyin altuna oldum kendisi kkb ve muhteşem bir doktordur gidip görüşmeni tavsiye ederim kemik alınmasını devlet karşılıyor ama estetik bölümünü maalef karşılamıyor

valla bende 1 ay önce hüseyin altuna oldum kendisi kkb ve muhteşem bir doktordur gidip görüşmeni tavsiye ederim kemik alınmasını devlet karşılıyor ama estetik bölümünü maalef karşılamıyor

Peki canım nasıl oldun durumun nasıl ? Çok merak ettim şimdi:)) bide ne kadar odedin ?

Peki canım nasıl oldun durumun nasıl ? Çok merak ettim şimdi:)) bide ne kadar odedin ?

hiç sorun yaşamadım herşey cok güzel gidiyor çok faiş rakam değil 3 500 4000 arasında durumuna bağlı ssk dan indirimin falan oluyor ben tavsiye ederim kanama hiç yaşamadım bir kaç gün hafif morluk nefes almam sorunum yoktu ama eskiye göre dahada iyi oldu bir görüş derim :)

Canım arkadaşım bakırköy acı bademde Naser Dadaşzade adlı bir KBBciye yaptırdı.Burun şekli mükemmel oldu ve ağrısız garantisi verdi doktor gerçekten de hiç ağrısı olmadı.Hatta ablası da dayanamadı o da yaptırdı sonuç süperdi.Bir muayene ol istersen gerçekten ikisi de memnun kaldılar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım bi araştirayim onuda :)

Mail attım canım ona bakalım :)

Bide çoooook geçmiş olsun cnm:)

Arkadaşlar ben Ankara Hacettepe Hastanesinde Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum geçen yıl temmuzda. İlk zamanlar burnum iyi görünüyordu; çünkü hala şişti ve 1 yıla kadar bir sorun varsa gitmesi gerekirdi ve ben de iyi yorumlar yazmıştım. Ancak 6 ay sonra burnumun sol tarafında bir şişiklik olduğunu ve bu yüzden de burnumun deformasyona uğradığını hem kendim gördüm hem de Ömer Bey söyledi. Bunun yanı sıra burnumun üst kısmını çok kalın bırakmıştı. Bu yüzden tekrar ameliyat yapacağını söyledi. 6 ay sürem dolduğu için artık ameliyat olabilirdim doktor da bunu söyledi ama yaza kalsın seninle daha iyi ilgilenirim deyip geçiştirdi. YAzın yanına gidip tekrar tetkiklere girdim beni arayacağını söyledi ama aramadı, mesaj attım cevap vermedi, aradım meşgule attı. Öğrendim ki daha bi kaç gün önce bana tetkikleri yaptırıp seni ameliyat edicem diye resmen beni kandırmış adam ve Hacettepe ile ilişiğini kesiyor. Amerika'ya Pittsburgh ' e gidiyor. Sanırım orda eğitimine artık bilmem neyine devam edecekse döndüğünde ona sakın güvenmemenizi tavsiye ederim. Adam burnumu yapamadığıyla kaldı. Hem beceriksiz hem yalancı.

Var mi oyleleri ya nasil bu kadar rahat davranabiliyorlar. O cekilen eziyete yazik yani. Hayır yani bozdun bari düzelt git. Neyse canım şimdi napcaksin? Durumun nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…