burun estetigi doktor onerisi

:) ne guzel o zaman önerin için çok sağol canım dikkate alacağım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben serdar ozturk e ameliyat oldum cok memnunum

Ben serdar ozturk e ameliyat oldum cok memnunum

Canım peki güneş gözlüğü falan kullanabiliyor musun ? Bide mesela bazıları burnun aksa hissetmezsin yaptırma pişman olursun diyorlar. Dezavantajı varmı yani boyle

Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesi
Yavuz Haspolat

devlet düşünmezsen eğer kendi doktorumu önerebilirim
Hakan Gence

bol şans

Canim merhaba ben 2 hafta sonra hakan genceye olucam ameliyatimi gorusmeni tavsiye ederim :)

Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesi
Yavuz Haspolat

devlet düşünmezsen eğer kendi doktorumu önerebilirim
Hakan Gence

bol şans

Canm gecms olsun :) takip ediyordum seni forumda sanirim 1 hafta flan oluyor hakan beye ameliyat olali fotograflarini gorebilirmiyim:) iki hafta sonra bende ameliyat olcam çok merak ettim:)

Hiç korkmana gerek yok tatlım, bende oldum. Benim canım kiymetlidir, boğazlarım ve dudaklarım kurumuştu biraz ama bir şey içince o da geçiyordu....

Teşekkür ederim canım doktor araştırma evrsine geçtim karar evresini aştım :) Güncel Bey'in operasyonlarını ve hastasına olan yaklaşımını çok övdüler napsam karar veremiyorum

Teşekkür ederim canım doktor araştırma evrsine geçtim karar evresini aştım :) Güncel Bey'in operasyonlarını ve hastasına olan yaklaşımını çok övdüler napsam karar veremiyorum

E tabiki Güncel bey . param olsa kesinlikle onu secerdim:)

İPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar,yaklasik iki ay once istanbulda Dr.Baris Keklik`e revizyon ameliyati oldum.Bir oncekini kbb ci yapmisti.Burun oturduktan sonra ucu sivri kanatlari yapisik erkek burnu gibi bir hal aldi.Baris bey gordugunde burnumun icindeki kikirdagin cogunu aldigini soyledi. Kulagimin arkasindan kikirdak alip cokuk yerleri doldurup o gaga seklindeki burnumu kaleme cevirdi.Eli cok temiz cok cabuk iyilestim ve de cok mutluyum.Ayni zamanda cok beyfendi sizi dinliyor ve hastasina deger veriyor. Doktorum bi tane.Allah ondan razi olsun. Herkese tavsiyemdir. Internette guzel de bir sitesi var.Orda cep telefonu da var. Bu arada kendisi Marmara tip mezunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…