- 4 Temmuz 2014
- 147
- 14
- 38
- Konu Sahibi forbiddenblue
-
Fiyatlarda uygun bence ameliyat olmak isteyen Kemal beyde olsun. Ben çok memnun kaldım. Iyikide olmuşum ameliyat çok mutluyum :) keşke daha önce yaptırsaydım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) ne guzel o zaman önerin için çok sağol canım dikkate alacağım :)
bende burun estetiği olmak istiyorum ama çok korkuyorum.bi kere olsun tam olsun ikinci kez masaya yatmak istemem.özel devlet farketmez.
Ben serdar ozturk e ameliyat oldum cok memnunum
Merhabaaa:) yaşım 19 .burun tıkanıklığı şikayetiyle KBB doktoruma gittim. O da bana burnumda kemik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini dedi. Bende burun estetiği olmak istiyorum. Bunun için İstanbul da doktor onerilerinizi alabilirmiyim? Bide devlette olmayı düşünüyorum.bunu dikkate alin lutfen
Merhabaaa:) yaşım 19 .burun tıkanıklığı şikayetiyle KBB doktoruma gittim. O da bana burnumda kemik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini dedi. Bende burun estetiği olmak istiyorum. Bunun için İstanbul da doktor onerilerinizi alabilirmiyim? Bide devlette olmayı düşünüyorum.bunu dikkate alin lutfen
Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesi
Yavuz Haspolat
devlet düşünmezsen eğer kendi doktorumu önerebilirim
Hakan Gence
bol şans
Canm gecms olsun :) takip ediyordum seni forumda sanirim 1 hafta flan oluyor hakan beye ameliyat olali fotograflarini gorebilirmiyim:) iki hafta sonra bende ameliyat olcam çok merak ettim:)
canm şuan atel var belli olmuyor Ama mail adresini yazarsan bana Atayım :)
Hiç korkmana gerek yok tatlım, bende oldum. Benim canım kiymetlidir, boğazlarım ve dudaklarım kurumuştu biraz ama bir şey içince o da geçiyordu....
Teşekkür ederim canım doktor araştırma evrsine geçtim karar evresini aştım :) Güncel Bey'in operasyonlarını ve hastasına olan yaklaşımını çok övdüler napsam karar veremiyorum
Teşekkür ederim canım doktor araştırma evrsine geçtim karar evresini aştım :) Güncel Bey'in operasyonlarını ve hastasına olan yaklaşımını çok övdüler napsam karar veremiyorum
teşekkürler tavsiyeler için :)
Merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum şükürler olsun çok memnunum doktorum Cem Payaslı tavsiye ederim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?