- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Ceylananna
10 bin cokmus be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle düşünün arkadaşlar; mesela diğer doktorlar kaç? 6 bin mi? 5 bin mi? Her neyse aradaki maksümum 5 bin tl farkı atıyorum 5-6 ayda biriktirseniz bir ömür boyu içinize sinen bir burnu suratınızın ortasında taşıyacaksınız. Ben bu konuya hep böyle baktım. İstanbuldaki bazı doktorlar işi abartıp 28bin 25 bin falan diyor, işte bu zaman düşünürüm ama, şuan piyasa en az 5-6binden başlarken 4-5n tl farkın önemi yok bence yine de tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu konuda10 bin cokmus be
Şöyle düşünün arkadaşlar; mesela diğer doktorlar kaç? 6 bin mi? 5 bin mi? Her neyse aradaki maksümum 5 bin tl farkı atıyorum 5-6 ayda biriktirseniz bir ömür boyu içinize sinen bir burnu suratınızın ortasında taşıyacaksınız. Ben bu konuya hep böyle baktım. İstanbuldaki bazı doktorlar işi abartıp 28bin 25 bin falan diyor, işte bu zaman düşünürüm ama, şuan piyasa en az 5-6binden başlarken 4-5n tl farkın önemi yok bence yine de tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu konuda
10 bin cokmus be
Ne kadar ödediniz?Benim kiz aralik 2017 sonunda ameliyat oldu Engin Erkal bey tarafindan. Biz daha once baska doktorlar ile de gorusduk ve kizimiz kendi secmesine biraktik. Daha uygun fiyat olanida var idi arasinda ama Engin bey tarafindan ameliyat olmaya karar verdi bizim kiz ve simdi cok menmun ve bizde bu karari verdigine cok sevindik. Engin bey tecrubeli ve Instagram sayfasindan yaptigi ameliyatlarin fotoraflarida paylsiyor! Aslinda Engin beyi buradan kadinlar kulubunde ismini duydum. daha sonra facebook ve instagram sayfasinda fotoraflari izledim/gordum. Daha sonra Antalya ya gittim.
Zarife
Bende oldum burnum u bozdu ve şuan onun yüzünden ölmek bile istiyorum çünkü. Burnumu geri dönüşü olmayacak şekilde bozdu kuruşu kuruşuna haram ediyorumEvet ben 2017de konuşmuştum, ameliyatı 2018de olabildim...
Kuruşu kuruşuna hakediyor aldığı parayı... Eli çok iyi, gözü de iyi... Zaten diğer doktorların yaptığı işle kıyasladığınızda farkı görüyorsunuz.
Bende oldum burnum u bozdu ve şuan onun yüzünden ölmek bile istiyorum çünkü. Burnumu geri dönüşü olmayacak şekilde bozdu kuruşu kuruşuna haram ediyorum
Ben cok sasirdim!! fotolarin var mi once ve sonra?? ne zaman ameliyat oldunuz?
Bende oldum burnum u bozdu ve şuan onun yüzünden ölmek bile istiyorum çünkü. Burnumu geri dönüşü olmayacak şekilde bozdu kuruşu kuruşuna haram ediyorum
Burada foto paylaşmıyorum revizyon öncesi. Burnumu arıyorum şuan hem yamuk hem küçük hemde kemiği incecil kaş atarımı bile inceliğinden gözlerim küçüçldü ve hiç ilgilenmiyor cvp bile vermiyor psikolojikmiş her geçen gün bozuluyor çok çok üzgünüm Ne umutlarla gitmiştimLütfen resmi nizi atabilirmisiniz bir şekilde
Sizin gibi revizyon olmayı bekleyen bir sürü
Kişi var bende dahil
Görmemiz bizim için iyi olur
Anlamıyorum adam çok zorlu revizyon lar
Yapiyor nasıl oluyor da böyle hata yaptı
Ve arkasında durmuyor
Merhaba benimde yüzüme yapısacak derece ve hala şiş var ucunda hergün dua ediyorum bari ucu inmesin diye ama sekiz aydan sonra hergün küçülüyor ve kusurlar cıkıyor burun kökü yok nerdeyse gözlük taktım yüzümden düştü okadar kötü bir psikoloji deyim anlatamam öncesinde umudum vardı çünkü kemigim vardı şimdi kemik incecik ve orantısız yamuk ucuda mandal dar ve gün geçtikçe nefes problemim artıyor doktorun birine sordum dar burun dan dolayı dedi ve gercekten kemik başlayan kıdımdan tıkanıyor astım hastadıyım ve artık cigerlerim agrıyor.tek istedigim ölmek huzuru bulmak cünkü her gün cehenneme uyanıyorum sosyal hayat yok uyku yok böyle ne kadar dayacagımıda bilmiyorum üstelik bir ameliyat sansım var isede bunu ödeyecek durumum yok umutsuz vakayım resmenbende buradaki yorumlara bakarak herkes memnun galiba diyerek oldum ama çok pişmanım. burnum yüzüme yaklaştırılarak yontulmuş. ve önden geniş gözüküyor o kadar küçültülmesine rağmen. burnumda ayrıca uzama oldu. yüzüme göre daha uzun. ve yüzüme yakışmadı.
Lütfen burnunuzun resmini paylaşın bizimle. Bu doktor instagramda bir sürü başarılı ameliyat fotosu paylaşıyor. Başarısız olmuşsa siz de paylaşın ki ameliyat olmak isteyenler daha iyi bir fikir edinsin, sadece doktorun paylaştıklarına bağlı kalmasın.Merhaba benimde yüzüme yapısacak derece ve hala şiş var ucunda hergün dua ediyorum bari ucu inmesin diye ama sekiz aydan sonra hergün küçülüyor ve kusurlar cıkıyor burun kökü yok nerdeyse gözlük taktım yüzümden düştü okadar kötü bir psikoloji deyim anlatamam öncesinde umudum vardı çünkü kemigim vardı şimdi kemik incecik ve orantısız yamuk ucuda mandal dar ve gün geçtikçe nefes problemim artıyor doktorun birine sordum dar burun dan dolayı dedi ve gercekten kemik başlayan kıdımdan tıkanıyor astım hastadıyım ve artık cigerlerim agrıyor.tek istedigim ölmek huzuru bulmak cünkü her gün cehenneme uyanıyorum sosyal hayat yok uyku yok böyle ne kadar dayacagımıda bilmiyorum üstelik bir ameliyat sansım var isede bunu ödeyecek durumum yok umutsuz vakayım resmen
Evet bende aynı fikirdeyim. Ben De engin beye ameliyat oldum aralıkta hiç bir sorun yaşamadım. Hatta şekil olarak ciddi doğal oldu ve egrilik yok.hocam istediğim kalkiklik olmadı dediğimde bana göre yüzü ne yakıştı .ama iyice otursun mutlu olmazsan kapalı ameliyat ile hafif kaldiririm çaresi var dedi .her seferinde hep uzun uzun konuştu . Ben mesela gerçekten çok hassas ve sürekli aglak durumda bir insanım hiç psikolojik birşey demedi bana. Ve 2 gün önce eşim de ameliyat oldu. Bende tesadüf buraya girmişken okudum bu mesajları ve şaşırdım. Belki revizyon burnunuz çok kötü ise ondan mi toparlayamadi .kesinlikle yalandır demiyorum. Ama beklentinizin altın da mı kaldı acaba .Lütfen burnunuzun resmini paylaşın bizimle. Bu doktor instagramda bir sürü başarılı ameliyat fotosu paylaşıyor. Başarısız olmuşsa siz de paylaşın ki ameliyat olmak isteyenler daha iyi bir fikir edinsin, sadece doktorun paylaştıklarına bağlı kalmasın.
Psikolojiniz çok kötü etkilenmiş. İntihar gibi şeyler düşünüyorsanız yardım almanız lazım. Ciddi bir depresyona benziyor.
Size verecegim cvp umarım şuan ne yaşıyorşam kim sebep olmussa kim beni yalancılıkla sucluyorsa bin mislini yaşasın.sizin msj lara baktım kaç ay şikayet ciymissin hep dert yanmıssın aynı doktordan şimdide sözüm ona tesadüfen girip cvp yazmıssınız. Benim burnum revizyon öncesi burnum vardı ve büyütme ğçin girdim aksine daha küçük yamuk kavisli bıram buram estetik kokan burnum oldu seni inandırmak zorunda degilim burdaki hiç kimseyide çok kötü durumdayım ve bırada benim durumumda olup düzelen varmı diye hayata tutunmak istiyorum.Evet bende aynı fikirdeyim. Ben De engin beye ameliyat oldum aralıkta hiç bir sorun yaşamadım. Hatta şekil olarak ciddi doğal oldu ve egrilik yok.hocam istediğim kalkiklik olmadı dediğimde bana göre yüzü ne yakıştı .ama iyice otursun mutlu olmazsan kapalı ameliyat ile hafif kaldiririm çaresi var dedi .her seferinde hep uzun uzun konuştu . Ben mesela gerçekten çok hassas ve sürekli aglak durumda bir insanım hiç psikolojik birşey demedi bana. Ve 2 gün önce eşim de ameliyat oldu. Bende tesadüf buraya girmişken okudum bu mesajları ve şaşırdım. Belki revizyon burnunuz çok kötü ise ondan mi toparlayamadi .kesinlikle yalandır demiyorum. Ama beklentinizin altın da mı kaldı acaba .
Bende işte ilk zamanlar acaba bu şekil sisliktenmi diye çok soru sordum herkese ve bende zor zamanlar geçirdim bu nedenle aslında yardım etmek niyetim. Yoksa ben doktoru niye savunayım . Ama ilk günlerdeki psikolojim benim de kötüydü sizi ona benzetip o yüzden resim istedim. Tabiki kimse kimseyi inandırmak zorunda değil. Üstelik revizyon olacak bir tanidigima sizin mesajinizdan dolayi iyice araştır bile dedim inanın . Ben çökme, darlık ve bir problem yaşamadım . Yoksa şekil olarak hala çok doğal yani ben hala o durumdan memnun değilim.Size verecegim cvp umarım şuan ne yaşıyorşam kim sebep olmussa kim beni yalancılıkla sucluyorsa bin mislini yaşasın.sizin msj lara baktım kaç ay şikayet ciymissin hep dert yanmıssın aynı doktordan şimdide sözüm ona tesadüfen girip cvp yazmıssınız. Benim burnum revizyon öncesi burnum vardı ve büyütme ğçin girdim aksine daha küçük yamuk kavisli bıram buram estetik kokan burnum oldu seni inandırmak zorunda degilim burdaki hiç kimseyide çok kötü durumdayım ve bırada benim durumumda olup düzelen varmı diye hayata tutunmak istiyorum.
siz adınıza üzüldüm. ama herşeyin bir çözümü vardır. devlet hastanesi ya da tıp fakültesinde bir hocayla görüşün derim. benimde şuan bir yılı geçti ve yamuk diye de revizyon oldum ama şimdi daha da yamuldu. ama ben kendim ettim olmamalıydım. evet ilgilenme yok. benim diğer doktorum kendi arıyordu bi görelim burnu diye ve acele etme düzelicek diyordu. ki çevremdekiler yamuk değil ki burnun diyordu ben çok inceledim. şimdi ise cevremdekilerde diyor yamuk.Merhaba benimde yüzüme yapısacak derece ve hala şiş var ucunda hergün dua ediyorum bari ucu inmesin diye ama sekiz aydan sonra hergün küçülüyor ve kusurlar cıkıyor burun kökü yok nerdeyse gözlük taktım yüzümden düştü okadar kötü bir psikoloji deyim anlatamam öncesinde umudum vardı çünkü kemigim vardı şimdi kemik incecik ve orantısız yamuk ucuda mandal dar ve gün geçtikçe nefes problemim artıyor doktorun birine sordum dar burun dan dolayı dedi ve gercekten kemik başlayan kıdımdan tıkanıyor astım hastadıyım ve artık cigerlerim agrıyor.tek istedigim ölmek huzuru bulmak cünkü her gün cehenneme uyanıyorum sosyal hayat yok uyku yok böyle ne kadar dayacagımıda bilmiyorum üstelik bir ameliyat sansım var isede bunu ödeyecek durumum yok umutsuz vakayım resmen