• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi engin erkal

Arkadaşlar admine sordum burada yaşadıgım süreci yazdıgım için dr tarafından dava acmakla tehdit ediliyorum admin yok öyle biley hakaret olmadıgı sürece başınızdan gecenleri anlatmanızdan dolayı hiç bişey yapamazlar sizde korkmayın hakkınızı yiyen üstünede hakaret eden hiç kimseye boyun egmeyin korkmayın aksi halde ezilip hakaret edilip hakkınız yenmeye devam edilecektir . Ve hepimiz birbirimşzin ne psikoloji de oldunu neler yaşadıgını cok iyi biliyoruz cünkü hepimizin hayatları mahvoldu o yüzden herkese tavsiyem boyun egmeyin ve kornayın başka insanların hayatları mahvolmasın

senin adına çok üzüldüm ya. senle daha fazla ilgileneceği yerde engellemesi . ki ben bu doktor hakkında olumsuz yorum çok duymaya başladım. ha ben de memnun kalmadım ama. niye buraya yazmıyorlar onu da anlamış değilim. başka ameliyat olmayı düşünenler açısından bilgilendirici olur.

senin adına çok üzüldüm ya. senle daha fazla ilgileneceği yerde engellemesi . ki ben bu doktor hakkında olumsuz yorum çok duymaya başladım. ha ben de memnun kalmadım ama. niye buraya yazmıyorlar onu da anlamış değilim. başka ameliyat olmayı düşünenler açısından bilgilendirici olur.[/QUOT. Bana ulaşan o kadar cok memnun olmayan hasta varki coguyla aynı şeyleri yaşamamıza ragmen susuyorlar.hastaların şiş burunlarını sayfalarında paylaşıp hastaları yanıltıyorlar keşke doktor benim şuanki burnumu sayfasında paylaşma cesareti gösterse veye diger bir kaç hastasının bir yıllık sonuçlarını içinden şiş veya hasbilkader iyi olanları secip koyuyolar işte bizde burada reklam yorumlara ve o şiş burunlara kanarak canımızı emanet ediyoruz.sonrasında doktorun resmen psikolojik saldırısına mahruz kaldım kesinlikle ona memnuniyetsizlikle gitmemelisiniz asla kabul etmiyor ve asla hastadının arkasında durmuyor .üstelik ne hikmetse ameliyat raporlarını bile vermiyor.

senin adına çok üzüldüm ya. senle daha fazla ilgileneceği yerde engellemesi . ki ben bu doktor hakkında olumsuz yorum çok duymaya başladım. ha ben de memnun kalmadım ama. niye buraya yazmıyorlar onu da anlamış değilim. başka ameliyat olmayı düşünenler açısından bilgilendirici olur.
Bırak ilgilenmeyi beni tehdit edip hakaretler edip engelleyip psikolojik şiddet uyguladı onun yüzünden psikolojik tedavi görüyorum.yaptıklarına söylediklerinemi yansam bir daha asla ameliyat kaldıramayacak kadar mahvettigi burnumuma yansam bilemiyorum allaha havale ettim ah ettim umarım canı en cok yanacagı acıyacagı yerden yanar benim gibi olur sadece acıyla nefes alır.burda olmasada bu dünyanın öbür tarafıda var .

Siz tekrar olmak istiyormusunuz bu konuda doktorun düzelir sırtı yükseltirim dedimi.yazdıgınıza göre sizinde benimle aynı sorun cok basık sırtınız var ve küçültülmüş.aklınızda Ameliyat veya bir doktor varmı görüştügünüz konuştugunuz lütfen bilgi verin
Engin revizyon yaptığı burnu bidaha düzelmıyor sonuncu ameliyat oluyor
Bende revizyon oldum cok kusurlu burnum ama duzeltmekden yana olmadi dolgu dedi
Dolgu yaptıracak olsak neden revizyon olalim degilmi?
Bir arkadas ameliyat raporunu istedi onuda engelledi

Allah korusun düzeltseydi zaten düzeltirdi bir daha ona düzeltme ameliyatı olmak intihardır.ilk ameliyat larda bile burnu küçüçük kısa yapıyor sonrada bir iki aylık şiş burun paylaşıyor bir grup teklamcı tayfada ay cok güzel olmuş diyo cesaret i varsa sizin benim burnumu paylaşşın sayfasında kimbilir bizim gibi kaç kişinin hayatını mahvetti görüşmeye gittigim her dr soruyor bu burnu kim bu hale getirdi diye

Ameliyat raporunu hastaneden gidip alabilirsiniz doktordan değil hastaneden epikriz raporunu isteyin hemen alırsınız.doktor belgeleri saklayamaz ameliyat raporunu almak her hastanın hakkıdır

Ben de Engin Erkal a ameliyat oldum hem nefes alamıyorum hem de burun sağve sol tarafı asmetria var ameliyattan sonra da ilgilenmedi şikayetlerimle her gidişinde ilaç verip yolladı oysa iyi doktorlar 2 3 yıl takipte kalıyorlar kendi revizyonları paylaşma cesaretinide gösteriyorlar.Engin Erkal için bu söz konusu değil parayı aldım ameliyatı yaptım işim bitti

Ben de Engin Erkal a ameliyat oldum hem nefes alamıyorum hem de burun sağve sol tarafı asmetria var ameliyattan sonra da ilgilenmedi şikayetlerimle her gidişinde ilaç verip yolladı oysa iyi doktorlar 2 3 yıl takipte kalıyorlar kendi revizyonları paylaşma cesaretinide gösteriyorlar.Engin Erkal için bu söz konusu değil parayı aldım ameliyatı yaptım işim bitti
Sizinki ilk ameliyatmiydi revizyonmuydu?

Sanırım buradaki hastaların hemen hepsi aynı doktor magduru. Okudukca korkularım dahada cogaldı.gercekten güvenilir doktor yokmu şimdi ?revizyon olmak istiyorum ama 😞 doktor bulamıyorum.dolgu care ise neden ameliyatınızı yapmış. Aslında hiç bulaşmamak lazım.sizede gecmiş olsun şuan için doktor buldunuzmu veya ameliyat oldunuzmu?

Back
X